Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Στις 3/11/2024 στις 6:51 ΜΜ, psof είπε Το περιμένω πως και πως! To demo ήταν καταπληκτικό. Μιξη Skyrim με Fable. Βγαίνει σε 3 μέρες. Η narrator είναι φοβερή και το artwork του παιχνιδιού είναι μοναδικό. Aν ασχολήθηκες θα ήθελα πολύ να διαβάσω εντυπώσεις. Γράφουν αρκετοί για χλιαρό combat (που δεν με πολυ-φοβίζει, γιατί ούτως ή άλλως το rt combat με δυσκολεύει) αλλά το reputation/morality που λένε ότι δεν είναι τόσο ουσιαστικό με προβληματίζει. Κάποια στιγμή χτες έφευγε προς το 70 στο Steam (με όση αξία αποδίδει ο καθένας σε αυτές τις κριτικές), τώρα βλέπω έχει ανέβει, με κριτικές μετά από περισσότερη ενασχόληση, αλλά και πάλι διστάζω να προχωρήσω σε αγορά.
plr77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδια μπορει καποιος να μου πει την αποψη του για το Darksiders και ποια εκδοση θεωρει καλυτερη? Παρατηρησα οτι το Genesis ειναι αλλο στυλ απο τα υπολοιπα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου από plr77
Despotas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 11 λεπτά πριν, plr77 είπε Παιδια μπορει καποιος να μου πει την αποψη του για το Darksiders και ποια εκδοση θεωρει καλυτερη? Παρατηρησα οτι το Genesis ειναι αλλο στυλ απο τα υπολοιπα Τα 3 πρώτα είναι single player third person action-RPG hack n' slash. Αξίζουν αν σου αρέσει αυτό το είδος. Ο χάρτης είναι ανοιχτός για εξερεύνηση και υπάρχει loot-bosses κλπ. Ίδιο στυλ και τα 3, απλά αλλάζει ο πρωταγωνιστής στο καθένα. Το Genesis είναι top-down hack n' slash, έχει και διπλό coop. 1
psof Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, Snoob είπε Aν ασχολήθηκες θα ήθελα πολύ να διαβάσω εντυπώσεις. Γράφουν αρκετοί για χλιαρό combat (που δεν με πολυ-φοβίζει, γιατί ούτως ή άλλως το rt combat με δυσκολεύει) αλλά το reputation/morality που λένε ότι δεν είναι τόσο ουσιαστικό με προβληματίζει. Κάποια στιγμή χτες έφευγε προς το 70 στο Steam (με όση αξία αποδίδει ο καθένας σε αυτές τις κριτικές), τώρα βλέπω έχει ανέβει, με κριτικές μετά από περισσότερη ενασχόληση, αλλά και πάλι διστάζω να προχωρήσω σε αγορά. Οταν είχα παίξει το demo πριν απο μήνες μου ειχε αρέσει πάρα πολύ. Το παιχνίδι μετά απο 2-3 ώρες που έπαιξα χθες δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου όμως. Η μάχη είναι μέτρια και ναι μέχρι στιγμής το reputation/morality δεν έχει παίξει κάποιο ρόλο. Το πιο ωραίο στοιχείο του gameplay είναι ότι δεν σε κρατάει πάρα πολύ απο το χέρι και τα περισσότερα mechanics ψάχνεις να τα βρεις μόνος σου εξερευνώντας. Το βασικότερο θέμα πάντως είναι τα αρκετά bugs. Δεν θα στο συνιστούσα ακόμα αλλά εγώ δεν θα το κάνω refund πάντως.. Είναι λίγο απογοητευμένος αλλά νομίζω παίζει ρόλο ότι μόλις τελείωσα τα δυο God of War της Sony και δεν είμαι έτοιμος ακόμα να πιάσω σοβαρά μια μικρή indie παραγωγή.
plr77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου https://store.steampowered.com/app/1665080/JUMANJI_The_Curse_Returns/ Στις 8/11 αυριο θα καταργηθει το JUMANJI: The Curse Returns απο το Steam. Οσοι το παρουν θα συνεχισουν να εχουν προσβαση.Η φθηνοτερη τιμη ειναι στα 15 € απο το Steam. κριτικες μετριες απο οτι φαινεται ισως περισσοτερο για συλλογη
plr77 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου https://www.indiegala.com/store/game/arise-a-simple-story Ιστορικο χαμηλο για το Arise: A Simple Story στο 1.94€ Φαινεται αρκετα ωραιο παιχνιδι και σε αυτη τη τιμη αξιζει θεωρω
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Halo 2 E3 2003 Demo Available for Download on PC
xartemporas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Witcher 4, GOG, Release date 31/12/25 ? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από xartemporas
xartemporas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου https://overclock3d.net/news/software/valves-steam-platform-now-longer-supports-windows-7
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, xartemporas είπε https://overclock3d.net/news/software/valves-steam-platform-now-longer-supports-windows-7 Κάποιος έλουσε στο link, λέει now, ενώ το άρθρο είναι για "no" longer. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Στις 8/11/2024 στις 2:48 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Πλακίτσα έχει, αλλά δεν μου βγάζει τόσο καλά το 'feel" όπως το Sleeping Dogs (που είναι το πιο κοντινό στο arkham combat style που ακολουθεί) και το Sifu. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα