Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Γενική συζήτηση πάνω στο PC Gaming (v2) Ειδήσεις για τρέχουσες κυκλοφορίες, επερχόμενα παιχνίδια, για σχετικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και βραβεία, για παιχνίδια που δεν έχουν το δικό τους topic. Δεκτές και ερωτήσεις, απορίες και σχολιασμός για θέματα PC Gaming. Το νήμα προσφέρεται και για χαλαρή κουβέντα σχετική με PC Games, σε κόσμιο ύφος. Απλοί κανόνες Αποφύγετε το Vs με consoles Όχι συζήτηση περί πειρατείας Σχετικά links: PC Gaming (Συζήτηση) - Αρχικό νήμα 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει παίξει κανείς το 1ο παιχνίδι;; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από xtrmsnpr
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Έχει παίξει κανείς το 1ο παιχνίδι;; Όχι, αλλά έχω ρίξει 46 ώρες σχεδόν στο Spacebourne 2. Πρέπει να κοιτάξω και το χτεσινό patch. Έχει φάση και πολύ potential αλλά είναι νωρίς ακόμα. 1
kostiger Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Control Has Sold Over 3 Million Copies. Made €92 Million In Revenue.. https://exputer.com/news/games/control-3-million-92-million-revenue/ 1
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 19/3/2023 στις 1:25 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε Όχι, αλλά έχω ρίξει 46 ώρες σχεδόν στο Spacebourne 2. Πρέπει να κοιτάξω και το χτεσινό patch. Έχει φάση και πολύ potential αλλά είναι νωρίς ακόμα. Είναι ακόμα σε EA, γιαυτό δε ρώτησα, δε περίμενα να το έχει άνθρωπας. Το πρώτο μου χε αρέσει!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Για γέλια ή για κλάματα;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Για γέλια ή για κλάματα; Η Ubisoft χρειάζεται ότι βοήθεια υπάρχει. Πέρα από την πλακα έτσι επιφανειακά φαίνεται καλο, άμα χρησιμοποιηθεί για background npcs και να μην ακούς κάθε φορα τα ίδια λες και κάθε npcs έχει μνήμη χρυσόψαρου. Τώρα άμα το χρησιμοποιούνε η εξυπηρετεί μονο να μειώσει το φόρτο εργασίας τότε περαστικά τους. Γράφαν ήδη αδιάφορα, ποσο μάλλον έτσι. Τελικά τι θα γίνει? Θα τους αγοράσει κανένας να τελειώνουμε? Θέλω κανένα καλο Ghost Recon και Splinter Cell, όπως τα παλιά. 3
chrisde Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Ώπα! Δηλαδή μέχρι τώρα τα σενάρια τους τα έγραφε η H.I. (human intelligence); Ε, καλά νέα τότε, θα δούμε βελτίωση! Για γέλια και για κλάματα...
panagiotis54 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 looks good αλλα δεν ειναι τερν μπεηστ... 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε looks good αλλα δεν ειναι τερν μπεηστ... Θα το προτιμούσα κι εγώ turn based, παρά realtime με slowdown. 1
BlueBlade Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Καλοδεχούμενη η ανανεωμένη έκδοση του προσωπικά αγαπημένου Competitive shooter που κυκλοφορεί. Επίσης, είναι αστείο που η Nvidia έχει καταντήσει ο μεγαλύτερος leaker της βιομηχανίας.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 One Of The Best Battlefields Ever Is Getting Shut Down Αντίο, βζιιιοουμμνννν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα