scottyturboT Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Καλησπερα.Ετοιμαζομαι να κανω μια παραγγελια απο εξωτερικο αλλα γνωριζω οτι θα λειπω για ενα διαστημα. Εαν θελω να το παραλαβω απο ΕΛΤΑ τι κανω? Βαζω ως διευθυνση το τοπικο μου ΕΛΤΑ το στελνουν εκει και μετα με ειδοποιουν να παω να το παραλαβω? Επισης τι παιζει μετα PO BOXES Αν θελω να το παραλαβω σε ενα ταχυδρομικο κουτι απλα παλι βαζω ως διευθυνση την οδο του κουτιου και αναμενω μυνημα Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να παραλαβω ενα δεμα αν ειναι εκτος οικειας μου? Ευχαριστω!
takoulou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 58 λεπτά πριν, scottyturboT είπε Καλησπερα.Ετοιμαζομαι να κανω μια παραγγελια απο εξωτερικο αλλα γνωριζω οτι θα λειπω για ενα διαστημα. Εαν θελω να το παραλαβω απο ΕΛΤΑ τι κανω? Βαζω ως διευθυνση το τοπικο μου ΕΛΤΑ το στελνουν εκει και μετα με ειδοποιουν να παω να το παραλαβω? Επισης τι παιζει μετα PO BOXES Αν θελω να το παραλαβω σε ενα ταχυδρομικο κουτι απλα παλι βαζω ως διευθυνση την οδο του κουτιου και αναμενω μυνημα Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να παραλαβω ενα δεμα αν ειναι εκτος οικειας μου? Ευχαριστω! Καλυτερα να μην παραγγειλεις τιποτα... Αφου θα λειπεις.. Οταν γυρισεις τοτε καντο...Ασε να μπαινεις και σε εξοδα!!!
scottyturboT Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Χρειαζονται καποια extra πληρωμη τα ελτα απο αυτα της παραγγελιας+εξοδα αποστολων? Δυστυχως πρεπει να γινει η παραγγελια αμεσα,οποτε θα προτιμουσα μια απαντηση σε αυτο που ζητησα
UnrealSP Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν δε βρουν τον παραληπτη τα ΕΛΤΑ με την παραδοση τοτε επιστρεφει για παραλαβή στο κοντινοτερο καταστημα και αφηνουν ειδοποιηση. Αν δεν παραληφθει εντος διαστήματος 15-20ημερών (δε θυμαμαι ακριβώς) το επιστρεφουν στον αποστολέα Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από UnrealSP
Fir3fly Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Αν λείπεις , μπορείς να στείλεις έναν δικό σου άνθρωπο μαζί με μια εξουσιοδότηση να παραλάβει το δέμα. Συνήθως το κρατάνε 20 μερές στα ΕΛΤΑ το δέμα και μετά το επιστρέφουν. 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Τα ελτα ποτέ δεν παραδίδουν δέματα, εκτός αν ειναι επιστολικά. Αφήνουν ειδοποίηση και πας και το παίρνεις. Εχε υπόψιν σου οτι το δίμηνο πλέον το εχεις στο τσεπακι, αν κανεις σήμερα παραγγελία το νωρίτερο που θα παραλάβεις ειναι μετά τις 20 μαϊου
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Βάλε παραλήπτη ένα φίλο σου κλπ αφού δεν θα μπορείς εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα