JennyP Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Απλά υπέροχο!!!!!!!! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2024 από JennyP 1
JennyP Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Έπρεπε να αρχίσω να μαθαίνω μουσική για να εκτιμήσω την ομορφιά και το μεγαλείο της παραδοσιακής/λαϊκής μας μουσικής παρακαταθήκης. Απλά ονειρεμένο τραγούδι, από κάθε άποψη! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από JennyP 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 απο τον Πειραια με 🥰 Δ. Παπαμιχαηλ - Βοριας ειναι η Αγαπη σου
JennyP Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 .... Σου φωνάζουνε χίλιες αναμνήσεις, να ξαναγυρίσεις....... Αν και δε μου αρέσει η λέξη θα γράψω ... "Κομματάρα"!!!!!!!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 51 λεπτά πριν, JennyP είπε .... Σου φωνάζουνε χίλιες αναμνήσεις, να ξαναγυρίσεις....... Αν και δε μου αρέσει η λέξη θα γράψω ... "Κομματάρα"!!!!!!!! O αγαπημενος του πατερα μου και δικος μου! το αγαπημενο και αξεπεραστο τραγουδι του ειναι το << Σαν της γαρδενιας τον ανθο>> αποφευγω να το ακουω συχνα γιατι τωρα τελευταια οι μεγαλες συγκινησεις με τσακιζουν
JennyP Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 6 λεπτά πριν, elenakimou είπε O αγαπημενος του πατερα μου και δικος μου! το αγαπημενο και αξεπεραστο τραγουδι του ειναι το << Σαν της γαρδενιας τον ανθο>> αποφευγω να το ακουω συχνα γιατι τωρα τελευταια οι μεγαλες συγκινησεις με τσακιζουν Να 'ξερες πόσο σε νιώθω.....
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Ποσα μου μαθες γλυκε μου πατερουλη 🥰 Πηρες λαθος μονοπατι - Μπεμπα Μπλανς και απο την ταινια σκιες στην αμμο Αλεξης Γεωργιου
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Κωστας Καπλανης - Ομορφη Πειραιωτισσα 😊 Μαρκος Βαμβακαρης - Τρελη μου Πειραιωτισσα 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα