Nick64 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα, Είμαι σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης για καλό μου φίλο. Του είχα προτείνει κάποιες TCL στα 500-600€ για 55", αλλά σήμερα πήγε σε γνωστό του που έχει μαγαζί και του πρότεινε τη συγκεκριμένη Sony στα 750€. Sony KD-55X89J Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολλά τα λεφτά για μια entry level Sony του 2021 αλλά τον έπεισε σχεδόν ότι δεν θα βρει καλύτερη σε αυτά τα λεφτά. Με τα πολλά τον είπα να βρω τίποτα άλλο σε αυτά τα λεφτά και αν δεν, να πάει την πάρει τη Δευτέρα. Το budget του είναι μέχρι 800€ ενώ εάν βρεθεί κάτι πάρα πολύ καλό μπορεί να πάει μέχρι και τα 900€ αλλά μέχρι εκεί. Βρήκα αυτές τις τρεις οι οποίες φαίνονται πολύ καλύτερες της Sony TCL C835 στα 899€ HISENSE U7HQ στα 699€ SAMSUNG QN85B Προέρχεται από μια 32" FullHD και γενικά ότι και να πάρει θα δει τεράστιες διαφορές σίγουρα. Μετά είδα και τη σειρά P της TCL σε αρκετά καλύτερα λεφτά αλλά δεν ξέρω εάν αξίζουν περισσότερο ή αντί για την 835 να πάει σε 735/635 μιας και τη θέλει κυρίως για ταινίες όπως και για τη Samsung να δει κάτι στη σειρά q60-70 αντί για την ακριβότερη 85b. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ή άλλο; Όσο λιγότερα τα λεφτά τόσο καλύτερα μιας και δεν υπάρχουν εκπτώσεις αυτή τη στιγμή.
Nick64 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε TCL 55 C735 η TCL 55 P735 Θεωρείς ότι η C735 είναι πιο vfm σε σχέση με την 835; Νομίζω ότι η P735 υπολείπεται αρκετά σε σχέση με τη σειρά C άρα ας την αποκλείσουμε
CaptainChris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Εάν μπορείς να την πληρώσεις, βεβαίως η C835 είναι κορυφαία έχει και ενσωματωμένο subwoofer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα