fysikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Το μοτέρ γυρίζει με το χέρι;;; Θεωρω οτι το εχει δοκιμασει κ να μου ειπε για μοτερ οτι δεν γυρίζει
meletis_m Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, fysikos είπε Αντε να δουμε...μετα θα προτεινω να δουμε και το θεμα αντλια καυσιμου...αλλα αν ηταν αυτο δεν θα σταματούσε η περιστροφή Εάν είναι μιζα απλώς τη επισκευαζεις σε ηλεκτρολόγο . Τελικά το αμάξι παίρνει μπροστά ; Δες το ρουλεμάν τεντωτηρα αλλαγή τον ιμάντα χρονισμού και ότι χρειαστεί βάσει του μηχανικού και δείτε το δυναμό (ρουλεμάν )
liakinen Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Το χτύπημα τελικά που άκουγε ο μηχανικός τι έγινε; εγώ θα το έπαιρνα από εκεί το αμάξι χθες. Αν του έλεγες προχώρα στην εύρεση κινητήρα όταν στο είχε πει τι θα είχε κάνει;
greekfragma Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 @fysikos με όσα γράφεις εξαρχής δείχνεις οτι ή δεν ασχολείσαι σοβαρά ή δε παίρνεις στα σοβαρά τις συμβουλές που ζήτησες στο θέμα, ώστε να βγάλεις άκρη με το τι συμβαίνει στο αυτοκίνητό σου. θυμίζει λίγο πρόεδρο Εδεσσαϊκού η φάση. Να ξέρετε στην αρχή άκουγα κλανγκ κλαγνκ, ο μηχανικός μου είπε μοτέρ, αλλά όταν το πήγα δεν άνοιξε να δει τι έχει, και μου είπε οτι δεν ακούγεται τίποτα, γιατί το μοτέρ δε ξέρω αν γυρνάει αλλά ίσως είναι μίζα, και μετά εγώ σκέφτομαι ρεκτιφιέ, αλλά δε ξέρω αν είναι μίζα, γιατί μετά σκέφτηκα και αντλία καυσίμου. Μετά δε μου είπε οτι γυρνάει το μοτέρ αλλά γω το σκέφτηκα για να μη μου το πε. αυτό ακριβώς τίποτε άλλο. 3
fysikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Φιλε οτι παραθετω ειναι οτι δεδομένα έχω απο το συνεργείο που εκ προοιμίου ο οποιοσδήποτε πηγαινει καλη τη πίστει... Τελικα στα νεότερα εχουμε χαλασμενη μιζα (γυρίζει και προς τις δυο μεριες που δεν θα επρεπε) , το μοτερ πηρε μπροστα και το εχει σηκωσει... Ο ηχος βγαινει απο το σασμαν τελικα οποτε θα το ανοιξει να βρει τι εχει συμβει... https://files.fm/u/jm3thdu2h το βιντεο απο το μοτερ εν λειτουργία Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από fysikos
greekfragma Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, fysikos said: Φιλε οτι παραθετω ειναι οτι δεδομένα έχω απο το συνεργείο που εκ προοιμίου ο οποιοσδήποτε πηγαινει καλη τη πίστει... Τελικα στα νεότερα εχουμε χαλασμενη μιζα (γυρίζει και προς τις δυο μεριες που δεν θα επρεπε) , το μοτερ πηρε μπροστα και το εχει σηκωσει... Ο ηχος βγαινει απο το σασμαν τελικα οποτε θα το ανοιξει να βρει τι εχει συμβει... https://files.fm/u/jm3thdu2h το βιντεο απο το μοτερ εν λειτουργία ο ίδιος μηχανικός που είπε να σου βάλει νέο μοτέρ είναι;
fysikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε ο ίδιος μηχανικός που είπε να σου βάλει νέο μοτέρ είναι; Δυστυχώς...
greekfragma Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 3 minutes ago, fysikos said: Δυστυχώς... να τον χαίρεσαι 1
liakinen Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δυστυχώς βρίσκουν και τα κάνουν "οι μηχανικοί". Θέλω να μάθω όταν το πάρεις (ελπίζω με το καλό) πόσα σου πείρε για εργασία και ανταλλακτικά. 2
fysikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Δυστυχώς βρίσκουν και τα κάνουν "οι μηχανικοί". Θέλω να μάθω όταν το πάρεις (ελπίζω με το καλό) πόσα σου πείρε για εργασία και ανταλλακτικά. Ειναι που πήγαινα να την βγαλω τζαμπα...
liakinen Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, fysikos είπε Ειναι που πήγαινα να την βγαλω τζαμπα... Ο τζάμπας φίλε έχει πεθάνει προ πολλού. Παρά τα όλα περίεργα της υπόθεσης τουλάχιστον δεν θα μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη γιατί η βλάβη φαίνεται να είναι της πλάκας σε σχέση με την αρχική ο Θεός να την κάνει εκτίμηση του μάστορα.
fysikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Ο τζάμπας φίλε έχει πεθάνει προ πολλού. Παρά τα όλα περίεργα της υπόθεσης τουλάχιστον δεν θα μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη γιατί η βλάβη φαίνεται να είναι της πλάκας σε σχέση με την αρχική ο Θεός να την κάνει εκτίμηση του μάστορα. Οπως εγραψα εξ αρχης, ο τζαμπας κ ο απλας πεθανε... Οριστε ο φταιχτης του θορύβου... προέκυψε απο το "κομπλαρισμα" της μιζας που επισης θα αλλαχτεί. Συνολικα θα διορθωθούν αυτο το βολαν, η μιζα και δισκος-πλατο....
vs_skg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Υποψιάζομαι ότι ο μηχανικός (ο οποίος εν τέλει εντόπισε σωστά τις βλάβες απ ότι φαίνεται), είπε απλά το Σάββατο "Άστο να το δω τη Δευτέρα, αν το δω και είναι το μοτέρ πας σε αλλαγή αντί για ρεκτιφιέ" και τα υπόλοιπα ήταν παρεξήγηση.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, vs_skg είπε Υποψιάζομαι ότι ο μηχανικός (ο οποίος εν τέλει εντόπισε σωστά τις βλάβες απ ότι φαίνεται), είπε απλά το Σάββατο "Άστο να το δω τη Δευτέρα, αν το δω και είναι το μοτέρ πας σε αλλαγή αντί για ρεκτιφιέ" και τα υπόλοιπα ήταν παρεξήγηση. Εντόπισε τις βλάβες σωστά που του είπε να αλλάξει μηχανή για ένα λουρί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα