troi.g Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Συγνώμη αλλά να καταλάβω. Αν καρφώσει το μοτέρ, γυρίζει η μίζα; ή μπλοκάρουν όλα;
i96gs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Καλησπερα, ούτε μηχανικός είμαι ούτε ειδικός, αλλά μια φορά που είχαμε αμφιβολία για κάτι αντίστοιχο στο Corsaκι της αδερφής μου ο μηχανικός μας χρησιμοποίησε ενδοσκοπικό από τις τρύπες του μπουζί και μπόρεσε να δει αν αν είχε γίνει βαλβιδοσουπα σε κάποιον από τους κυλίνδρους... Μέχρι και εγώ αγόρασα ένα μετά από το ebay με € 12... (υποψιάζομαι το δικό του θα έκανε κάτι παραπάνω μιας και ήταν ειδικό για αυτό στο σκοπό)
filipprin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, troi.g είπε Συγνώμη αλλά να καταλάβω. Αν καρφώσει το μοτέρ, γυρίζει η μίζα; ή μπλοκάρουν όλα; Γυριζουν τα εμβολα αλλα το μοτερ κανει ενα κουφιο θορυβο σαν πλυντηριο που στιβει γιατι δεν εχει συμπιεση ο κινητηρας και σε αλλες περιπτώσεις μπορει και να κοπαναει κιολας Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από filipprin 1
fysikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, filipprin είπε Γυριζουν τα εμβολα αλλα το μοτερ κανει ενα κουφιο θορυβο σαν πλυντηριο που στιβει γιατι δεν εχει συμπιεση ο κινητηρας και σε αλλες περιπτώσεις μπορει και να κοπαναει κιολας Ο κινητήρας δεν κάνει τιποτα απο αυτα
pano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, filipprin είπε Τι κανει δηλαδη??? Στην δικιά μου περίπτωση πάντως δεν έκανε τίποτα ,ψόφος... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στις 18/3/2023 στις 3:19 ΜΜ, fysikos είπε Καλησπέρα.προσφατα κατα την επιστροφή στο σπίτι αρχισε να ακούγεται ενας μεταλλικός θόρυβος.ευτυχως συνέβη ακριβως εξω απο το σπιτι με αποτέλεσμα να το σβησω αμεσως. Το πηγα σε συνεργείο το οποίο απο τον θόρυβο και μονο μου προτείνει να αλλαξω κινητήρα (μεταχειρισμένο σαφως) με συνολικο κοστος 750ε κινητηρας +500 η εργασια ο νεος ιμάντας χρονισμού αντλια νερου λαδια κτλ κτλ... Ο προβληματισμός μου ειναι στο οτι δεν ανοίχτηκε το πλαινι καπακι να δουμε αν σιγουρα ειναι ο ιμαντας και στην συνεχεια να ανοιχτει ο κινητήρας ωστε να δουμε το μεγεθος της βλαβης. Εσας ποια ειναι η γνωμη σας; Να αλλαξω κινητήρα χωρις να ανοιχτει ο υπάρχον ή να κανω ρεκτιφιε; Το αυτοκίνητο ειναι audi a3 8pa του 2006 1.6 Πήγαινε σε αλλο εξειδικευμένο συνεργειο.
fysikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δεν εχει σπασει ο ιμάντας κ τωρα λεμε μηπως τελικα ειναι η μιζα https://files.fm/u/hk4pe66z4 και βιντεο με τον ηχο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Mπορεί να θέλει νερό για τα τζάμια. Βρες ένα μάστορα της προκοπής γιατί δεν είναι διαγνώσεις αυτές,κόπηκε ο ιμάντας,είναι η μίζα ....... 2 1
bringmevictims Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 17 ώρες πριν, Dr_73 είπε Αν έχουν καρφωθεί οι βαλβίδες στα έμβολα, θα κρατήσει κάτι άλλο εκτός από το μπλοκ ; Για τέτοια αξίας μοτέρ, που αλλάζεται με 1200€ μαζί με εργασία, νομίζω δεν συζητάει για ρεκτιφιέ. Ρεκτιφιέ κάνεις σε κανά 6κυλινδρο και βάλε . Ο καθένας πράττει όπως πιστεύει , είναι καθαρά Προσωπική άποψη , εγώ πχ θα προτιμούσα ρεκτιφιέ , και θα τους έλεγα να κατεβάσουν και κανα δέκατο το καπάκι … και να πάρει λίγη συμπίεση ακόμη .. λέμε τώρα
SaFiS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 hour ago, Ukforthemoment said: Mπορεί να θέλει νερό για τα τζάμια. Βρες ένα μάστορα της προκοπής γιατί δεν είναι διαγνώσεις αυτές,κόπηκε ο ιμάντας,είναι η μίζα ....... Υγρα φρενων ειναι, εβγαλα διαγνωση απο το Internet… 2
fysikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Όταν υπάρχει μία δημοσίευση δεν σημαίνει ότι αυτή απευθύνεται σε όλους και ότι υποχρεωτικα πρέπει να απαντήσουν όλοι άρα απλά δεν απαντάς δεν ασχολείσαι 1 1
chrv80 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Οταν εχεις νεα ενημερωσε μας κι εδω! Δυστυχως δν εχω κατι υποψη μου οπως το ειδα να πω μια γνωμη.. ο ηχος (χτυπημα) απο που ακριβως ακουγεται?
Dr_73 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bringmevictims είπε Ο καθένας πράττει όπως πιστεύει , είναι καθαρά Προσωπική άποψη , εγώ πχ θα προτιμούσα ρεκτιφιέ , και θα τους έλεγα να κατεβάσουν και κανα δέκατο το καπάκι … και να πάρει λίγη συμπίεση ακόμη .. λέμε τώρα Με κατέβασμα, δηλαδή πλανάρισμα του καπακιού , θα ανεβάσει συμπίεση ; Συνήθως έβαζαν άλλα έμβολα , με τσέπες για να μη βρίσκουν οι βαλβίδες , οπότε ήθελε άλλο πρόγραμμα , πιθανόν πείραγμα στην τροφοδοσία και εισαγωγή αέρα . Θα πήγαινε το κόστος 5 χιλιάρικα (μπορεί και παραπάνω) για αύξηση ιπποδύναμης σε ατμοσφαιρικό 1.6 που εργοστασιακά είχε 110 άλογα , καμιά 15αριά άλογα παραπάνω ; Αν πουληθεί το αμάξι βρίσκεται ίδιο τούρμπο 1.8 που έχει 150+ εργοστασιακά χωρίς πειραματισμούς. Οι κουβέντες σχετικά δεν έχουν τέλος. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΗ. Αν είναι μίζα, είσαι τυχερός ! Βάζεις μια καινούρια , κάπου 350€ ;;;; Και είσαι πρώτος. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από Dr_73 1
fysikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Dr_73 είπε ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΗ. Αν είναι μίζα, είσαι τυχερός ! Βάζεις μια καινούρια , κάπου 350€ ;;;; Και είσαι πρώτος. Αντε να δουμε...μετα θα προτεινω να δουμε και το θεμα αντλια καυσιμου...αλλα αν ηταν αυτο δεν θα σταματούσε η περιστροφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα