cricket Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχω καρτα απο εξωτερικο που βαζω μονο 7 ευρω το χρονο και δεν ληγει ουτε φραζει απλα την εχω μονο για τα sms της τραπεζας. Εχει βρει καποιος στην Ελλαδα καποιο τροπο να εχει ελληνικο καρτοκινητο νουμερο με αντιστοιχα της Ευρωπης χρεωσεις? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από cricket
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δεν υπάρχουν τετοια πραγματα στην Ελλάδα, εδω λεφτά υπάρχουν
jkoukos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Έβγαλε πρόσφατα η Nova το frreetogo με ελάχιστη ανανέωση 1€ το δίμηνο. Υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ. 1
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 16 hours ago, cricket said: Καλησπερα εχω καρτα απο εξωτερικο που βαζω μονο 7 ευρω το χρονο και δεν ληγει ουτε φραζει απλα την εχω μονο για τα sms της τραπεζας. Εχει βρει καποιος στην Ελλαδα καποιο τροπο να εχει ελληνικο καρτοκινητο νουμερο με αντιστοιχα της Ευρωπης χρεωσεις? ειχα q παλια.εκανα ανανεωση μια φορα το χρονο για 2 χρομια δεχομουν κλησεις κανονικα. καποιες τραπεζες στελνουν και viber
kostasbm Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 στο viber kai skype αν παρεις νουμερο δεχεσαι κλησεις και sms αν εχεις κανει συνδρομη ????
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 On 19/03/2023 at 13:14, kostasbm said: στο viber kai skype αν παρεις νουμερο δεχεσαι κλησεις και sms αν εχεις κανει συνδρομη ???? sto viber εχεις ηδη νουμερο .κλησεις μεσα απο το viber θα δεχεσαι ακομα και αν εχει κλεισει το νουμερο.αλλα viber Ουτ και κανονικη κληση δεν θα δεχεσαι. στο skype δεν ξερω τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα