Loser Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Μόλις το είδα, αρκετά καλό πιστεύω αλλά για μια ακόμη φορά δεν συγκρίνεται με το βιβλίο. O Michael Gambon στον ρόλο του Albus Dumbledore δεν με εντυπωσίασε αφού δεν έδινε τον σεβασμό και την σοφία που είχε ο Richard Harris. Πάντως είναι μια ταινία που συνηστώ σε όλους όσους τους αρέσουν τέτοιου ήδους ταινίες. Περιμένω σχόλια κια από άλλους....
epote Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 entos ton imeron tha to do kai tha sou po th gnomh mou:) cheers btw DEN exo diavasei ta vivlia kai den skopevo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 to eida me to pou vghke sto e3wteriko...mporw na pw pws htan mia kaloutsikh tainia pou aneta vlepetai panw apo mia fora
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Διάβασε τα βιβλία. Δε χάνεις τίποτα. Εγω τα προτιμώ από τις ταινίες. Και δεν είναι τόσο παιδικά όσο πολλοί νομίζουν....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 ee protimame kapws ton JRRT apo thn Rowling
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Το είδα πριν ένα μήνα περίπου, ευτυχώς αρχίζει να 'σκοτεινιάζει' ακολουθώντας έστω και με δυσκολία την (πολύ πιο σκοτεινή) ατμόσφαιρα των βιβλίων. Συμπαθέστατο, αξίζει να το ξαναδώ σε κινηματογράφο και να το προσθέσω δίπλα στα DVD των δύο πρώτων ταινιών. Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία και μου άρεσαν - όπως λέει κι ο mindtrapper, δεν είναι και τόσο παιδικά, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα από κάποιο σημείο και πέρα.
pseira Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 To mono pou exw enstaseis einai to POTAPO werewolf! Syggnwmi alla an ayto itan lykan8rwpos egw eimai to golum...San kalikantzaros itan. Mipws pirane to montelo tou Dobey apo to Harry potter 2 kai to kanane SCALE?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Παρακαλώ να προσέξουμε να μην χαλάσουμε την ταινία γι'αυτούς που δεν την έχουν δει ακόμα.
epote Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 nai nai prosoxh sta spoilers btw ayto pou me tsatizei AFORITA sta harry poter einai to oti o harry einai teleios ametoxos sth istoria, apla parathrei gegononta na ekselisontai gyro tou logo tou onomatos tou!! btw to koritsaki pou kanei thn ermiony tha ginei gamo tis gynaikes
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 tsk tsk tsk tsk...kai auto den 8ewreitai spoiler ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 tsk tsk tsk tsk...kai auto den 8ewreitai spoiler ? Το ότι θα γίνει γκομενάρα; Ε, ναι, ψιλο-είναι spoiler... Αλλά θα γίνει γκομενάρα!
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 nah, den mporo na ta diavaso, den mou paei kardia Και εγω έτσι έλεγα, αλλά μετά το πρώτο τα διάβασα όλα και με απορροφούσαν τόσο πολύ που τα τελείωνα σε 1-2 μέρες. Είναι και πιο gothic από τις ταινίες και μου άρεσαν. Όπως είπα, δεν χάνεις τίποτα. Ναι θα γίνει ωραία κοπέλα. Στο Harry Potter 5 (το βιβλίο που κυκλοφορεί τώρα) θα είναι super. Θα αλλάξουν το σενάριο για να έχει ερωτική σκηνή με τον Harry, χαχαχα! Ποιος σύγκρινε Tolkien με Rowling; Αυτό και μόνο είναι ιεροσυλία! Αλλά το ότι σου αρέσει πιο πολύ ο Tolkien δεν πάει να πει οτι δε μπορείς να διαβάσεις Harry Potter. Δεν είναι ανάγκη να επιλέξεις, βιβλία είναι, μπορείς να έχεις και τα 2. Εκτος αν θεωρείς οτι θα ρίξεις τόσο το επιπεδό σου... Αν και δε νομίζω.
pseira Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Harry potter and the Dildo of Hermione 8a legetai to 5 eipame? SPOILER SPOILER SPOILER O Bruce Willis einai nekros kai mono to paidaki ton blepei! Gia na ma8ete na diabazete spoilers prwtou deite tin tainia! SPOILER SPOILER SPOILER
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 eipa pws o JRRT einai kalyteros apo thn Rowling?! (ta eukolws ennooumena omws paraleipontai ) eipa oti den 8elw na diavasw Harry Potter?! eipa ti protimaw...apla den etyxe mexri stigmhs o Potter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.