Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Θέλω να βάλω σε μπαλκόνι κάμερα παρακολούθησης αλλά έχω βγάλει παροχη ένα utp καλώδιο και δεν υπάρχει πρίζα κοντά δυστυχώς. 

Είναι συγκεκριμένο είδος καμερών αυτό που μπορώ να αγοράσω; Ή όλες μπορούν να πάρουν ρεύμα από το utp καλώδιο; Αν όχι, τι πρέπει να κοιτάξω σε μια κάμερα έτσι ώστε να προβώ σε αγορά; 

Ευχαριστώ πολύ όποιον βοήθησε! 

Επεξ/σία από GioAvra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, GioAvra είπε

Καλησπέρα. 

Θέλω να βάλω σε μπαλκόνι κάμερα παρακολούθησης αλλά έχω βγάλει παροχη ένα utp καλώδιο και δεν υπάρχει πρίζα κοντά δυστυχώς. 

Είναι συγκεκριμένο είδος καμερών αυτό που μπορώ να αγοράσω; Ή όλες μπορούν να πάρουν ρεύμα από το utp καλώδιο; Αν όχι, τι πρέπει να κοιτάξω σε μια κάμερα έτσι ώστε να προβώ σε αγορά; 

Ευχαριστώ πολύ όποιον βοήθησε! 

Να κοιταξεις να υποστηρίζει poe η καμερα καθως και να παρεις εναν poe adaptor για να τον βαλεις μεσα ετσι ωστε να δωσεις ρευμα και δεδομενα στην καμερα κατι σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/25539140/TP-LINK-TL-POE150S-v4-PoE-Injector.html 

Βεβαια και σε καμερα που δεν υποστηρίζει poe μπορεις με κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/26019750/Gembird-PP12-POE-0-15M-W-PoE-Injector.html να την βαλεις. 

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό το καλώδιο - ανταπτορας που μου λες σαν δεύτερη λύση, .πορεί να μπει σε οποιαδήποτε κάμερα; Ακόμη και σε αυτές που θέλουν πρίζα; 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. 

Δημοσ.

Το 2ο μπαινει σε ολες τις καμερες ακομα και να μην ειναι poe γιατι στην ουσια απο utp και ρευμα σου δινει παλι utp και ρευμα (σα να την εχεις διπλα σου) αρκει να εχει η καμερα υποδοχη για τετοιο βύσμα ρευματος και να μεν εχει κανα micro usb σαν υποδοχη ρευματος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε εγώ χρησιμοποιώ την TP-Link tapo την έχω σύνδεση με wifi ρεύμα έφερα με καλώδιο απ' το σπίτι......δηλ τρυπήματα και ιστορίες.......με ένα καλώδιο απλό 2χ0.75 μπορείς να τραβήξεις γραμμή ρεύματος από τον εσωτερικό χώρο .....να βάλεις ένα στεγανό κουτί για τα καλώδιο και να βιδώσεις την κάμερα....σου όσο για την ανταπόκριση του ασύρματου δικτύου wifi δεν υπάρχει θέμα .......άλλωστε η τεχνολογία βγήκε για να μας λύσει τα χέρια.....εγώ θα σ έλεγα να πάρεις από την μπριζα στο μπαλκόνι.....σκάψει την μπριζα με ένα κατσαβιδι.(περνά το καλώδιο μεσΑ)....για να μην υπάρχει η εύκολια της αποσύνδεσης(,αν βάλεις Φις) και μέσα στο κουτί πάρε δύο μεγάλες κλεμες και πιάσε το τροφοδοτικό με την φάση και τον ουδέτερο..και μονοστα....κάντο με κλειστα τα μάτια.....σε καλές σύνδεσης δικτύου.....δεν υπάρχει κανενς απόλυτος ενδιασμος για wifi cam....ελπίζω να βοηθησα

*Βιδωσεις

Επεξ/σία από e1995kati

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...