Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

ψαχνω να νοικιασω μια γκαρσονιέρα και πετυχαίνω αγγελίες που συμπεριλαμβάνουν στο κόστος ενοικίου, λογαριασμό ρεύματος ή και νερού (Συνηθως στα Condo). Μου φαίνεται αρκετά περίεργο γιατί είναι πρώτη φορά που ψάχνω σπίτι. Κερδίζουν κάτι μεσα από αυτό; Πως ξέρουν ποσό θα καταναλωσω; Μπορεί να είμαι σπάταλος.

Δημοσ.

Προφανώς δεν εχουν δικό τους ρολόι και μοιράζονται ρευμα και νερό με άλλο διαμέρισμα. Κλασσική πονηριά ιδιοκτητών... Σε ποια περιοχή ψάχνεις ;

Δημοσ.

Συμβόλαιο χειρόγραφο και δηλωση στο taxis.

Ρεύμα το μεταφέρεις στο όνομά σου, νερό δεν σε πειράζει μιας και δεν ειναι μεγάλα ποσα (ας ειναι σε άλλο όνομα δλδ) 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, polyandras είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

ψαχνω να νοικιασω μια γκαρσονιέρα και πετυχαίνω αγγελίες που συμπεριλαμβάνουν στο κόστος ενοικίου, λογαριασμό ρεύματος ή και νερού (Συνηθως στα Condo). Μου φαίνεται αρκετά περίεργο γιατί είναι πρώτη φορά που ψάχνω σπίτι. Κερδίζουν κάτι μεσα από αυτό; Πως ξέρουν ποσό θα καταναλωσω; Μπορεί να είμαι σπάταλος.

Το πιο πιθανό είναι να βάζουν πλαφόν, πχ στο ενοίκιο συμπεριλαμβάνονται 150Kwh το μήνα και αν καταναλώσεις παραπάνω θα τα πληρώνεις. Μόνο αυτός που έχει καταχωρήσει μια αγγελία μπορεί να σου δώσει διευκρινίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...