Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ε τότε ας έπαιζα εγώ τζόκερ τι να σου πω

Ησύχασε το κεφάλι μου με τη samsung... Και μου βγήκε τα ίδια χρήματα το s21fe 8/256 έτη φωτός μπροστά από το poco... Για τα updates δεν θα μιλήσω γιατί δεν μιλάμε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Ησύχασε το κεφάλι μου με τη samsung... Και μου βγήκε τα ίδια χρήματα το s21fe 8/256 έτη φωτός μπροστά από το poco... Για τα updates δεν θα μιλήσω γιατί δεν μιλάμε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

Ναι στα update δεν ήταν ο,τι καλύτερο αλλά από την άλλη ο,τι πληρώσεις παίρνεις.

Εγώ αυτή τη περίοδο είπα να γυρίσω σε Sony για την εναλλακτικότητα, πανάκριβα χωρίς λόγο αλλά ευχάριστα διαφορετικά και ναι μεν δεν είναι τέλεια αλλά κάτι βλακείες στυλ proximity sensor απλά δεν παίζουν.

Το poco πάντως για το κόστος του ήταν τίμιο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

Ναι στα update δεν ήταν ο,τι καλύτερο αλλά από την άλλη ο,τι πληρώσεις παίρνεις.

Εγώ αυτή τη περίοδο είπα να γυρίσω σε Sony για την εναλλακτικότητα, πανάκριβα χωρίς λόγο αλλά ευχάριστα διαφορετικά και ναι μεν δεν είναι τέλεια αλλά κάτι βλακείες στυλ proximity sensor απλά δεν παίζουν.

Το poco πάντως για το κόστος του ήταν τίμιο

Μα αυτό σου λέω το samsung μου βγήκε στα ίδια λεφτά...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Μα αυτό σου λέω το samsung μου βγήκε στα ίδια λεφτά...

Κοίτα τι γίνεται με τα poco. Με τη θήκη σιλικόνης που έρχεται το κινητό σε πολύ μεγάλα ζόρια πχ κατέβασμα με 5g στα 600 700mb στο μισάωρο θα σε βγάλει υπερθέρμανση ειδικά αν έχεις Hotspot. Βγάλε τη θήκη και θα πέσει η θερμοκρασία 15 βαθμούς. 

Μονό εκεί είδα ανέβασμα θερμοκρασίας λόγο της θήκης. Χωρίς θήκης μπορείς να παίζεις ώρα egg ns switch emulator χωρις να ανεβάσει πάνω από 60 βαθμούς. Για τα λεφτά του ήταν υπερτίμιο πριν λίγες μέρες πήρε και android 13 για να πάρεις αντίστοιχα δυνατό κινητό σήμερα θες τα διπλάσια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Κοίτα τι γίνεται με τα poco. Με τη θήκη σιλικόνης που έρχεται το κινητό σε πολύ μεγάλα ζόρια πχ κατέβασμα με 5g στα 600 700mb στο μισάωρο θα σε βγάλει υπερθέρμανση ειδικά αν έχεις Hotspot. Βγάλε τη θήκη και θα πέσει η θερμοκρασία 15 βαθμούς. 

Μονό εκεί είδα ανέβασμα θερμοκρασίας λόγο της θήκης. Χωρίς θήκης μπορείς να παίζεις ώρα egg ns switch emulator χωρις να ανεβάσει πάνω από 60 βαθμούς. Για τα λεφτά του ήταν υπερτίμιο πριν λίγες μέρες πήρε και android 13 για να πάρεις αντίστοιχα δυνατό κινητό σήμερα θες τα διπλάσια. 

αν είναι να κάθομαι να χρησιμοποιώ το κινητό χωρίς θήκη βράστα χαράλαμπε....

το ξαναλέω ότι με τα ίδια λεφτά πήρα τη συσκευή που έχω τώρα ούτε τα διπλάσια ούτε τίποτα άλλο...

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasfalcon είπε

αν είναι να κάθομαι να χρησιμοποιώ το κινητό χωρίς θήκη βράστα χαράλαμπε....

Στο ξαναλέω ότι με τα ίδια λεφτά πήρα τη συσκευή που έχω τώρα ούτε τα διπλάσια ούτε τίποτα άλλο...

Χωρίς θήκη σε Hotspot κυρίως σε χρήση 5g κανονική δεν έχει κανένα θέμα ούτε σε βαρύ gaming. Το πήρες σε προσφορά το s21 fe η κανονική του τιμή είναι πολύ παραπάνω. Εγώ πήρα το 8 256 άσπρο 309 όταν είχε 600 το s21 fe. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Arkin είπε

Χωρίς θήκη σε Hotspot κυρίως σε χρήση 5g κανονική δεν έχει κανένα θέμα ούτε σε βαρύ gaming. Το πήρες σε προσφορά το s21 fe η κανονική του τιμή είναι πολύ παραπάνω. Εγώ πήρα το 8 256 άσπρο 309 όταν είχε 600 το s21 fe. 

Το ποκο το είχα πάρει 355…το Samsung από πολυ φίλο 2μηνων 350 πέρσι το καλοκαιρι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Το ποκο το είχα πάρει 355…το Samsung από πολυ φίλο 2μηνων 350 πέρσι το καλοκαιρι.

Μεταχειρισμένο πες έτσι. Εγώ μιλάω για καινούριο. Διπλάσια τιμή πήγαινε το s21 fe. Εγώ το πήρα καινούριο ζελατίνα 8 256 άσπρο. Μεταχειρισμένο πήγαινε 180 ευρώ το Poco 245 είχε καινούργιο το 6 128. Άρα πάλι πάμε σε διπλάσια τιμή το s21 fe μεταχειρισμένο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Μεταχειρισμένο πες έτσι. Εγώ μιλάω για καινούριο. Διπλάσια τιμή πήγαινε το s21 fe. Εγώ το πήρα καινούριο ζελατίνα 8 256 άσπρο. Μεταχειρισμένο πήγαινε 180 ευρώ το Poco 245 είχε καινούργιο το 6 128. Άρα πάλι πάμε σε διπλάσια τιμή το s21 fe μεταχειρισμένο. 

Δεν αγοράζω σχεδόν ποτέ μεταχειρισμένα…. Η συσκευή ήταν σαν καινούργια…. Βρες μου εσύ δύο μηνών συσκευή στην τιμή αυτή Και μάλιστα από άνθρωπο οποίος είναι ψείρας…

Ούτε τώρα δεν το βρίσκεις τόσο πόσο περισσότερο πέρσι!

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...