Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lneam είπε

πηγη φωτο.https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Qualcomm_Snapdragon_systems_on_chips#Snapdragon_7+_Gen_2_(2023)

Clipboard01.jpg

εχω διαφορετικη αποψη. Απο τους πυρηνες 710 > Χ1 > Χ2, το 50% ειναι πιθανο. Δεν εχω καποιο προσωπικο τεστ, αλλα εαν ηταν ψεματα θα ειχαν γινει ρεζιλη ΔΙΕΘΝΟΣ.  Η εταρεια arm καθε χρονο στους νεους flaghship πυρηνες αναφερει 20 εως 30% αυξηση επιδοσεων

Οσο αφορα τα υπολοιπα υποσυστηματα του chip, βλεπω καλες αλλαγες. Αυτο δεν σημαινει 100% αυξηση. Εαν οι τιμες ειναι +30% ειναι φυσιολογικες. Ο νομος του Moore εχει παψει να εφαρμοζεται εδω και αρκετα χρονια

Νομίζω δεν κατάλαβες τι ακριβώς έγραψα. Ίσως να διάβασες την φράση μέχρι το σημείο που αναφέρω ότι το 50% είναι παραπλανητικό και αμέλησες να διαβάσεις την υπόλοιπη όπου λέω "και μάλλον περιορίζεται σε single thread και υπό ιδανικές συνθήκες".

Για τα υπόλοιπα υποσυστήματα, όσον αφορά την GPU, μάλλον και πάλι πρέπει να λάβουμε ως αποδεκτό το ποσοστό αύξηση επίδοσης που αναφέρει, που όμως θα μπορούσε να είναι απλά σε ένα benchmark και όσον αφορά τα υπόλοιπα, ΟΚ, υπάρχουν βελτιώσεις. Αλλά το σχόλιό μου ήταν αποκλειστικά για την CPU.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, john_dr είπε

Νομίζω δεν κατάλαβες τι ακριβώς έγραψα. Ίσως να διάβασες την φράση μέχρι το σημείο που αναφέρω ότι το 50% είναι παραπλανητικό και αμέλησες να διαβάσεις την υπόλοιπη όπου λέω "και μάλλον περιορίζεται σε single thread και υπό ιδανικές συνθήκες".

Για τα υπόλοιπα υποσυστήματα, όσον αφορά την GPU, μάλλον και πάλι πρέπει να λάβουμε ως αποδεκτό το ποσοστό αύξηση επίδοσης που αναφέρει, που όμως θα μπορούσε να είναι απλά σε ένα benchmark και όσον αφορά τα υπόλοιπα, ΟΚ, υπάρχουν βελτιώσεις. Αλλά το σχόλιό μου ήταν αποκλειστικά για την CPU.

οι 2 μικρες παραγραφους της απαντησης μου ειναι το πως βλεπω εγω τα πραγματα, σε σχεση με την δικη σου. Σωστα ή λαθος, τα δικα μου ή τα δικα σου .... ????? Καπου εχουμε ταυτιση και καπου διαφωνια.

καλη συνεχεια

ξεχασα να πω οτι και οι 3 πυρηνες 710 εχουν και αυτοι αυξηση συχνοτητας

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lneam είπε

οι 2 μικρες παραγραφους της απαντησης μου ειναι το πως βλεπω εγω τα πραγματα, σε σχεση με την δικη σου. Σωστα ή λαθος, τα δικα μου ή τα δικα σου .... ????? Καπου εχουμε ταυτιση και καπου διαφωνια.

καλη συνεχεια

ξεχασα να πω οτι και οι 3 πυρηνες 710 εχουν και αυτοι αυξηση συχνοτητας

Συγνώμη, αλλά δεν βλέπω να έχεις ποστάρει κάτι που δεν έγραψα. Στο πρώτο μου ποστ λέω ότι η αύξηση επιδόσεων πιθανόν είναι μόνο σε single thread επιδόσεις, αφού μόνο ένας πυρήνας έχει ουσιαστικά αλλάξει, οπότε είναι παραπλανητικό αυτό το 50%, για να έρθεις να επισημάνεις το ίδιο πράγμα. Ανεβάζω τα specs από το Anandtech και ανεβάζεις τα specs από το wiki, όπου προφανώς αναφέρονται τα ίδια specs. Τώρα μου λες για το 2% overclock στους άλλους 3 Α710 και για τις διαφορές σε άλλα χαρακτηριστικά του SOC, όταν εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι επικεντρώνω στο CPU κομμάτι.

Γνώμη μου, δεν κατάλαβες τι έγραψα, διαφώνησες απλά για να γράψεις τελικά τα ίδια που είχα γράψει και τώρα που το συνειδητοποιείς, προτιμάς να κάθεσαι και να μου γράφεις περί σωστού λάθους, δικό μου δικό σου κ.τ.λ. Γράψε ένα "δεν ήσουν σαφείς στο πρώτο ποστ", πόσο δύσκολο θα ήταν. Τέλος πάντων. Καλή συνέχεια και σε σένα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, john_dr είπε

Συγνώμη, αλλά δεν βλέπω να έχεις ποστάρει κάτι που δεν έγραψα. Στο πρώτο μου ποστ λέω ότι η αύξηση επιδόσεων πιθανόν είναι μόνο σε single thread επιδόσεις, αφού μόνο ένας πυρήνας έχει ουσιαστικά αλλάξει, οπότε είναι παραπλανητικό αυτό το 50%, για να έρθεις να επισημάνεις το ίδιο πράγμα. Ανεβάζω τα specs από το Anandtech και ανεβάζεις τα specs από το wiki, όπου προφανώς αναφέρονται τα ίδια specs. Τώρα μου λες για το 2% overclock στους άλλους 3 Α710 και για τις διαφορές σε άλλα χαρακτηριστικά του SOC, όταν εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι επικεντρώνω στο CPU κομμάτι.

Γνώμη μου, δεν κατάλαβες τι έγραψα, διαφώνησες απλά για να γράψεις τελικά τα ίδια που είχα γράψει και τώρα που το συνειδητοποιείς, προτιμάς να κάθεσαι και να μου γράφεις περί σωστού λάθους, δικό μου δικό σου κ.τ.λ. Γράψε ένα "δεν ήσουν σαφείς στο πρώτο ποστ", πόσο δύσκολο θα ήταν. Τέλος πάντων. Καλή συνέχεια και σε σένα.

μεταφερω το κειμενο απο το αρθρο

εδω το γραφει ξεκαθαρα "2,91 GHz."  Ολοι γνωριζουν πως υπαρχουν 8 πυρηνες. Εσυ μια χαρα ξερεις πως δεν εχουν ολοι την ιδια συχνοτητα. Αλλα εσυ εκατσες και εγραψες κακιες για την εταιρεια. Και μετα με πηρε και εμενα η μπαλα ......

Αναφορά σε κείμενο

Πιο συγκεκριμένα, η Qualcomm υποστηρίζει ότι η CPU προσφέρει βελτιωμένη απόδοση έως και άνω του 50% σε σχέση με το προηγούμενης γενιάς μοντέλο, με τη συχνότητα λειτουργίας να φτάνει τα 2,91 GHz.

και στο επομενο κειμενο βλεπουμε καθε προταση και τις βελτιωσεις του chip

Αναφορά σε κείμενο

Η εταιρεία επίσης λέει ότι το Snapdragon 7+ Gen 2 προσφέρει αυξημένη έως και κατά δύο φορές απόδοση στα γραφικά και βελτιωμένη κατά 13% ενεργειακή αποδοτικότητα. Επιπλέον, η Qualcomm λέει ότι «το on-device AI είναι integrated σε όλη την πλατφόρμα». Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν υπερδιπλάσια απόδοση AI σε σύγκριση με το Snapdragon 7 Gen 1 και 40% καλύτερο performance-per-watt. Λέγεται επίσης, ότι το AI Super Resolution είναι ικανό να αναβαθμίζει τα γραφικά στα παιχνίδια και στις φωτογραφίες από ανάλυση 1080p σε 4K.

εαν το ψαξουμε περισσοτερο, βλεπουμε και αλλες να υπαρχουν που η εταιρεια δεν μπηκε στον κοπο να προσδιορισει. Εβαλε αυτες που η μαζα γνωριζει και οχι οι enthusiast

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, lneam είπε

μεταφερω το κειμενο απο το αρθρο

εδω το γραφει ξεκαθαρα "2,91 GHz."  Ολοι γνωριζουν πως υπαρχουν 8 πυρηνες. Εσυ μια χαρα ξερεις πως δεν εχουν ολοι την ιδια συχνοτητα. Αλλα εσυ εκατσες και εγραψες κακιες για την εταιρεια. Και μετα με πηρε και εμενα η μπαλα ......

και στο επομενο κειμενο βλεπουμε καθε προταση και τις βελτιωσεις του chip

εαν το ψαξουμε περισσοτερο, βλεπουμε και αλλες να υπαρχουν που η εταιρεια δεν μπηκε στον κοπο να προσδιορισει. Εβαλε αυτες που η μαζα γνωριζει και οχι οι enthusiast

Είπα κακίες για την Qualcomm... ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΩ!!!!???? Ε ρε φίλε. Here we go again.....

Διαβάστε πρώτα το κείμενο, ρωτήστε τον άλλον πως το εννοεί, μετά βγάλτε συμπεράσματα αν κάποιος είπε κακίες για την εταιρίας ΣΑΣ.

Απλά σχολίασα την αναβάθμιση του CPU τμήματος του SOC, το πως επίσης προωθείται μέσω του marketing αυτό το 50%, όταν πρακτικά αυτό το 50% αναφέρεται σε έναν και μόνο πυρήνα, όχι την μέση αύξηση επίδοσης του CPU κομματιού του SOC. Αυτό που έχω στο μυαλό μου δεν είναι η Qualcomm ΣΟΥ, αλλά το μέλλον των επεξεργαστών στους φορητούς υπολογιστές, αλλά και γιατί όχι και στους desktops. Αυτό που βλέπουμε με τα SOC θα το βλέπουμε στο μέλλον και στα PCs. Θα αναβαθμίζεται ο Ryzen i5 (επίτηδες μπλέκω Intel και AMD στην ονομασία), ο οποίος έχει συνδυασμό πυρήνων 1+3+8, μόνο στον έναν πυρήνα του, τον πιο γρήγορο και θα διαβάζουμε "50% ταχύτερος". Χ€στηκα για την Qualcomm ΣΟΥ. Qualcomm έχει και το κινητό που χρησιμοποιώ και ανάθεμα αν θυμάμαι το ακριβές μοντέλο του SOC και τι configuration χρησιμοποιεί. Δεν με απασχολεί η αγορά των mobile SOCs και ούτε έχω προτιμήσεις ή τον φανατισμό σου περί Qualcomm, Mediatek και τα ρέστα. Παίρνω λοιπόν εμένα ως παράδειγμα και σκέφτομαι ότι στο μέλλον ο κόσμος θα διαβάζει για "50% ταχύτερος επεξεργαστής", μιλάω για laptops/desktops και αυτό το 50% θα είναι σε single threading για παράδειγμα. Average θα είναι 5-10% στην καλύτερη. Χ€στηκα για την εταιρία ΣΟΥ που ΣΟΥ προσβάλαμε.

Το "όλοι γνωρίζουν πως υπάρχουν 8 πυρήνες", δεν ισχύει. Η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών, η μάζα όπως τους αποκαλείς, δεν ξέρει πόσους πυρήνες έχει. Και ακόμα και αν ο πωλητής τους πει "αυτό το κινητό έχει επεξεργαστή 8 πυρήνων", δεν θα κάτσει να τους εξηγήσει ότι αυτοί οι πυρήνες δεν είναι ίδιοι. Και σίγουρα η... μάζα δεν ξέρει αν τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά λένε κάτι, οτιδήποτε. Αν αρχίσεις να αναφέρεις στην... μάζα ότι έχει βελτιωμένο σύστημα φωτογραφίας, το ερώτημα που θα λάβεις θα είναι ένα απλό "Δηλαδή βγάζει καλύτερες φωτογραφίες;".

Τέλος πάντων. Ασχολήθηκα υπερβολικά με κάποιον που μου την λέει επειδή επέλεξε αντί να διαβάσει το πρώτο μου ποστ, να θιχτεί επειδή νόμισε ότι του πρόσβαλα την εταιρία ΤΟΥ. Και όταν πιθανόν κατάλαβε ότι δεν ισχύει αυτό, αντί να έχει το θάρρος να πει "ΟΚ, παρανόησα" ή άντε και ένα "Ε δεν το έγραψες σωστά", απλά συνεχίζει.....

Επεξ/σία από john_dr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Nakis93 είπε

Θέλω να ξέρω ποιά συσκευή κυκλοφόρησε στα 250€ και είχε τον 870.

Το poco f3, το πηρα εγω με 246 ευρω καινουριο εννοειται απο το justech.gr, τωρα βεβαια εχει ανεβει αρκετα..

Επεξ/σία από dimitrisgeorgo
  • Like 1
Δημοσ.

Το φ3 Που διαφημιζόταν ότι ο 870 Είχε πιο καλή θερμική  συμπεριφορά( από τον 888 που έχω τώρα)  Και άνοιγα εφαρμογές θερμοκρασιών καθώς έβλεπα το κινητό ζεσταινόταν και έβλεπα κάτι 70αρια Και το κινητό λαγκαρε σαν ζελές …. Και όχι μόνο στη δική μου συσκευή!

το φ3 Που ποτέ η Σαoμι δεν ενδιαφέρθηκε να φτιάξει το virtual proximity sensor…

που ενημερώσεις έστελνε οπότε το θυμόταν Χωρίς ουσιαστικά να διορθώνει κάποιο πρόβλημα της συσκευής….

ποτε ξανά όμως ….Samsung Και έχω το κεφάλι μου ήσυχο….

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/3/2023 στις 10:06 ΠΜ, john_dr είπε

Οπότε στον τομέα του κεντρικού επεξεργαστή η Gen 2 έκδοση αναβαθμίζει ΕΝΑΝ πυρήνα; Το 50% της Qualcomm που αναφέρεται στο άρθρο είναι παραπλανητικό και μάλλον περιορίζεται σε single thread και υπό ιδανικές συνθήκες.

image.png.a7d68dcd49528edc2d75bc8feeccf02e.png

Qualcomm Announces Snapdragon 7+ Gen 2: Premium Segment SoC Gets a Cortex-X CPU Core

Είναι και να γελάς.

Άραγε χτυπήσαμε ταβάνι στις επιδόσεις, δεν χρειαζόμαστε παραπάνω επιδόσεις ή απλά οι εταιρίες αποφάσισαν να αρχίσουν να δίνουν επιδόσεις με το σταγονόμετρο, από ανάγκη έστω;

Νομίζω επειδή διαπίστωσαν πλέον ότι τα κινητά που ήδη κυκλοφορούν είναι αρκετά γρήγορα ώστε Δεν χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση τώρα πατάνε φρένο για να μπορούν να πουλάνε και του χρόνου.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, klaftop είπε

Νομίζω επειδή διαπίστωσαν πλέον ότι τα κινητά που ήδη κυκλοφορούν είναι αρκετά γρήγορα ώστε Δεν χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση τώρα πατάνε φρένο για να μπορούν να πουλάνε και του χρόνου.

Αυτό ακριβώς. Από ένα σημείο και μετά, νομίζω ότι μόνο η ποσότητα μνήμης έχει σημασία, ώστε ένα κινητό να αντέξει στον χρόνο. Στον τομέα της CPU όλα είναι παραπάνω από γρήγορα για καθημερινές εργασίες και μόνο όσοι χρειάζονται το κάτι παραπάνω θα κοιτάξουν για πιο ακριβά SOC.

Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό και στα PCs ήδη εδώ και χρόνια. Η Intel έχει διαπιστώσει ότι δεν χρειαζόμαστε πάνω από 8 πυρήνες και έχει γεμίσει τα μοντέλα της με E cores. Η AMD συνεχίζει και πουλάει/βγάζει μοντέλα με Zen 2 πυρήνες, διότι βλέπει ότι ακόμα και αυτά τα πάνε περίφημα σε ένα σύστημα που απλά έχει έναν SSD και τουλάχιστον 8GB μνήμη. Οπότε είναι λογικό να περιμένει κάποιος μελλοντικά να βρεθούμε στα PCs να διαβάζουμε αντίστοιχο marketing material. 1-2 πυρήνες πιο γρήγοροι, οι υπόλοιποι 4-6-12 τα ίδια, άντε 100MHz πιο πάνω και "20%-30%-50% ταχύτερος", εννοώντας π.χ. 1-2 benchmarks, όπου θα παίζουν μπάλα αυτοί οι 1-2 αναβαθμισμένοι πυρήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Το φ3 Που διαφημιζόταν ότι ο 870 Είχε πιο καλή θερμική  συμπεριφορά( από τον 888 που έχω τώρα)  Και άνοιγα εφαρμογές θερμοκρασιών καθώς έβλεπα το κινητό ζεσταινόταν και έβλεπα κάτι 70αρια Και το κινητό λαγκαρε σαν ζελές …. Και όχι μόνο στη δική μου συσκευή!

το φ3 Που ποτέ η Σαoμι δεν ενδιαφέρθηκε να φτιάξει το virtual proximity sensor…

που ενημερώσεις έστελνε οπότε το θυμόταν Χωρίς ουσιαστικά να διορθώνει κάποιο πρόβλημα της συσκευής….

ποτε ξανά όμως ….Samsung Και έχω το κεφάλι μου ήσυχο….

Το δικό μου f3 είχε πολύ καλές θερμοκρασίες 70αρι δεν είχα ποτέ ούτε κάποιο κόλλημα λόγω θερμοκρασίας.

Σε επόμενη συσκευή που είχα gen 1 κατάλαβα τι πάει να πει φούρνος πράγματα που ουδέποτε συνάντησα πριν.

Βέβαια στο 90% του χρόνου αυτό είναι αδιάφορο αλλά το poco όσο και να το ζορισα δεν ζεσταίνονταν. Το δικό σου πιθανώς να ήταν ελαττωματικό συμβαίνει..

Όσο για τον σενσορα δεν υπήρχε κάτι να φτιάξει, εφόσον είναι virtual sensor πολύ απλά δεν γίνεται να δουλέψει όπως ένας κανονικός και αυτό το λέω έχοντας εμπειρία από διάφορα Xiaomi που είχα κατά το παρελθόν. Απλά δεν γίνεται να δουλέψει φουλ απροβλημάτιστα.

Ευτυχώς πλέον σε άλλη συσκευή δεν έχω αυτό το θέμα, αλλά για το κομμάτι της θερμοκρασίας θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί στη δική μου περίπτωση ήταν από τις καλύτερες συσκευές σε θέματα θερμοκρασίας που είχα ποτέ ακόμα και αν έπαιζα cod κατακαλοκαιρο στην παραλία, ούτε θέματα με οθόνη να σκοτεινιάζει είχα ποτέ.

Αλλά και πάλι αυτό τυχαίο ήταν καθώς διάφοροι είχαν θέματα και με αυτό (λόγω θερμοκρασίας).

Ο 870 σε σχέση και με τον 888 και με τον πρώτο gen 1 ήταν υπόδειγμα στη θερμική συμπεριφορά, αλλά πάντα μπορεί να πέσεις σε πατάτα.

Το πρόβλημα μου με αυτές τις εταιρείες είναι ότι το quality control είναι λίγο ο,τι να ναι, όταν μπορεί να δεις συσκευές ακριβώς ίδια μοντέλα με διαφορετικές οθόνες που βγάζουν μάτι ότι είναι διαφορετικές δυστυχώς το ότι πληρώνεις παίρνεις είναι μέσα στο παιχνίδι..

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Στις 17/3/2023 στις 10:08 ΜΜ, Arkin είπε

Δεν παμε καλα. Ο Snapdragon 7+ Gen 1 μπηκε σε κινητα των 500-600 ευρω ο οποιος ηταν πολυ κατωτερος απο 870 που βγηκε πριν 2 χρονια επαιξε σε κινητα των 250 ευρω. Το εχουν χασει τελειως. Μονο oneplus 11 απο μενα με 8 Gen 2 στα 820. Πολυ πιο σωστη επιλογη απο 7 gen 2 κινητα στα 600.

Εδώ βγάζουν τον Snapdragon 680 και 695 5G, χωρίς υποστήριξη 4K playback και ο Snapdragon 625 από το Xiaomi Redmi Note 4X υποστηρίζει 4K. Το ίδιο και η MediaTek ο παλιός G95 υποστήριζε 4K video ο νέος G99 όχι. Κάθε χρόνο και χειρότερα φίλε. Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα. Ελπίζω να έχουν μειωμένες πωλήσεις ώστε να πάρουν το μάθημά τους. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, logistoulis είπε

Το δικό μου f3 είχε πολύ καλές θερμοκρασίες 70αρι δεν είχα ποτέ ούτε κάποιο κόλλημα λόγω θερμοκρασίας.

Σε επόμενη συσκευή που είχα gen 1 κατάλαβα τι πάει να πει φούρνος πράγματα που ουδέποτε συνάντησα πριν.

Βέβαια στο 90% του χρόνου αυτό είναι αδιάφορο αλλά το poco όσο και να το ζορισα δεν ζεσταίνονταν. Το δικό σου πιθανώς να ήταν ελαττωματικό συμβαίνει..

Όσο για τον σενσορα δεν υπήρχε κάτι να φτιάξει, εφόσον είναι virtual sensor πολύ απλά δεν γίνεται να δουλέψει όπως ένας κανονικός και αυτό το λέω έχοντας εμπειρία από διάφορα Xiaomi που είχα κατά το παρελθόν. Απλά δεν γίνεται να δουλέψει φουλ απροβλημάτιστα.

Ευτυχώς πλέον σε άλλη συσκευή δεν έχω αυτό το θέμα, αλλά για το κομμάτι της θερμοκρασίας θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί στη δική μου περίπτωση ήταν από τις καλύτερες συσκευές σε θέματα θερμοκρασίας που είχα ποτέ ακόμα και αν έπαιζα cod κατακαλοκαιρο στην παραλία, ούτε θέματα με οθόνη να σκοτεινιάζει είχα ποτέ.

Αλλά και πάλι αυτό τυχαίο ήταν καθώς διάφοροι είχαν θέματα και με αυτό (λόγω θερμοκρασίας).

Ο 870 σε σχέση και με τον 888 και με τον πρώτο gen 1 ήταν υπόδειγμα στη θερμική συμπεριφορά, αλλά πάντα μπορεί να πέσεις σε πατάτα.

Το πρόβλημα μου με αυτές τις εταιρείες είναι ότι το quality control είναι λίγο ο,τι να ναι, όταν μπορεί να δεις συσκευές ακριβώς ίδια μοντέλα με διαφορετικές οθόνες που βγάζουν μάτι ότι είναι διαφορετικές δυστυχώς το ότι πληρώνεις παίρνεις είναι μέσα στο παιχνίδι..

Να θεωρήσω δηλαδή τυχαίο η δική μου συσκευή - του αδερφού μου - ενός πολύ καλού μου φίλου - και δύο συναδέλφων  στη δουλειά….

Μιλάμε για σατανική σύμπτωση…

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Να θεωρήσω δηλαδή τυχαίο η δική μου συσκευή - του αδερφού μου - ενός πολύ καλού μου φίλου - και δύο συναδέλφων  στη δουλειά….

Ή ελλατωματική παρτίδα.. Who knows?

Δημοσ.
Στις 17/3/2023 στις 10:55 ΜΜ, Nakis93 είπε

Θέλω να ξέρω ποιά συσκευή κυκλοφόρησε στα 250€ και είχε τον 870.

Το Poco f3 στα 274 το πήρα εγώ το 21

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Ε τότε ας έπαιζα εγώ τζόκερ τι να σου πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...