drambuie21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μόλις παρήγγειλα το συγκεκριμένο με 32GB ram στα 426€. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στα 32 δεν βγάζει κουπόνι, δεν το κάνω επίτηδες, δεν μπορώ να το βρω, ενώ για τα 16 φαίνεται το τσεκ των 75 ευρώ. Κάνω κάτι λάθος; μόλις έστρωσε και μένα 426,47 πλήρωσα, ευχαριστώ πολύ τον Ζάχαρη για ακόμα μια φορά Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από lefta_yparxoun
Tol1as Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Τέλος τα κουπόνια + τιμές πάνω. 32g στα 676€ (oof) και 16 στα 539€. Είμουν στο τσακ να το πάρω αλλά συγκρατήθηκα γιατί είμαι στο μάζεμα για καινούριο tower. 😂 Όποτε παραλάβετε γράψτε εντυπώσεις!
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Παρέλαβα σήμερα, το ξεκίνησα χωρίς ίντερνετ και έφτιαξα τοπικό χρήστη, μετά του έκανα τα updates, μια χαρά μου φαίνεται, σαν να έβγαζε ζέστη από τους αεραγωγούς πίσω αλλά γενικά δεν έχειχνε ιδιαίτερα ζεστό
SeNNinhA Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Παρέλαβα σήμερα, το ξεκίνησα χωρίς ίντερνετ και έφτιαξα τοπικό χρήστη, μετά του έκανα τα updates, μια χαρά μου φαίνεται, σαν να έβγαζε ζέστη από τους αεραγωγούς πίσω αλλά γενικά δεν έχειχνε ιδιαίτερα ζεστό Αφού δεν σου κάηκε όπως τα BMax έχουμε ελπίδες και εμείς οι υπόλοιποι που αναμένουμε τις παραδόσεις. Εσύ θα γίνεις το LAB Rat μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα