APPLEGEEK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα- ενημερώθηκα οτι θα λαβω τακτική απόλυση και ήθελα να ρωτήσω, 1) για τον εργαζόμενο πιο συμφέρει τελικά η άμεση απόλυση; ποια η ουσιαστική διαφορα 2) εφόσον γίνεται η τακτική απολυση ποτε θα λαβω όλο τον ποσον και εφόσον είμαι <24 μήνες στην εταιρία 1+1 τι σημαινει δεν καταλαβα 1
APPLEGEEK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Καλή συνέχεια στην επόμενη εργασία σου. ευχαριστω φιλε μου! 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 https://www.sepe.gov.gr/ergasiakes-scheseis/nomothesia-ergasiakes-scheseis/atomikes-symvaseis/symvasi-aoristou-chronou/katangelia-symvasis-apo-ton-ergodoti/ 1 1
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 17/3/2023 στις 4:40 ΜΜ, billdanos είπε https://www.sepe.gov.gr/ergasiakes-scheseis/nomothesia-ergasiakes-scheseis/atomikes-symvaseis/symvasi-aoristou-chronou/katangelia-symvasis-apo-ton-ergodoti/ ευχαριστω τα ειδα, αλλα ηθελα να μαθω με απλα λογια ποιο συμφερει γενικα ..
MikeJ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 On 17/03/2023 at 16:25, APPLEGEEK said: Καλησπέρα- ενημερώθηκα οτι θα λαβω τακτική απόλυση και ήθελα να ρωτήσω, 1) για τον εργαζόμενο πιο συμφέρει τελικά η άμεση απόλυση; ποια η ουσιαστική διαφορα 2) εφόσον γίνεται η τακτική απολυση ποτε θα λαβω όλο τον ποσον και εφόσον είμαι <24 μήνες στην εταιρία 1+1 τι σημαινει δεν καταλαβα Το τι συμφέρει είναι σχετικό. Σε άμεση απόλυση θα έπρεπε να σου δώσουν 2 μισθούς αποζημίωση, ενώ τώρα θα σου δώσουν 1 μισθό αποζημίωση + 1 μισθό τον οποίο όμως θα τον "εργαστείς" στον τελευταίο σου μήνα εκεί. Έχω την εντύπωση πως γενικά είναι προτιμότερο και για τις δύο πλευρές η απόλυση να γίνεται χωρίς προειδοποίηση. Δηλαδή τώρα αυτοί θα σε έχουν εσένα για ένα μήνα στη δουλειά και θα γνωρίζουν όλοι (και εσύ ο ίδιος) πως είσαι ήδη απολυμένος. Καλά θα πάει αυτό δηλαδή + ότι θα πρέπει να σου δώσουν μεγαλύτερο ποσοστό δώρο πάσχα και επίδομα αδείας. Η καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα με την καταγγελία της σύμβασης, εκτός της περίπτωσης της τακτικής καταγγελίας, όπου η καταβολή της γίνεται κατά τη λήξη του χρόνου προειδοποίησης. 2 2
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 34 λεπτά πριν, MikeJ είπε Το τι συμφέρει είναι σχετικό. Σε άμεση απόλυση θα έπρεπε να σου δώσουν 2 μισθούς αποζημίωση, ενώ τώρα θα σου δώσουν 1 μισθό αποζημίωση + 1 μισθό τον οποίο όμως θα τον "εργαστείς" στον τελευταίο σου μήνα εκεί. Έχω την εντύπωση πως γενικά είναι προτιμότερο και για τις δύο πλευρές η απόλυση να γίνεται χωρίς προειδοποίηση. Δηλαδή τώρα αυτοί θα σε έχουν εσένα για ένα μήνα στη δουλειά και θα γνωρίζουν όλοι (και εσύ ο ίδιος) πως είσαι ήδη απολυμένος. Καλά θα πάει αυτό δηλαδή + ότι θα πρέπει να σου δώσουν μεγαλύτερο ποσοστό δώρο πάσχα και επίδομα αδείας. Η καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα με την καταγγελία της σύμβασης, εκτός της περίπτωσης της τακτικής καταγγελίας, όπου η καταβολή της γίνεται κατά τη λήξη του χρόνου προειδοποίησης. Σε ευχαριστώ φίλε. Είχα ξεχάσει λίγο το Πάσχα. Αράζω φίλε....πόδια ψηλά !
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 ακομα τιποτα με εχουν εδω χωρις να μου πουν εξελιξη... meanwhile παιρνω μισθο 1
great Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Στις 20/3/2023 στις 12:47 ΜΜ, APPLEGEEK είπε Αράζω φίλε....πόδια ψηλά ! δεν αραζεις, ξεκινας να ψαχνεις για νεα δουλεια απο τωρα. Αν εχεις ανάγκη, αλλιως μετα θα ειναι αργά
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, great είπε δεν αραζεις, ξεκινας να ψαχνεις για νεα δουλεια απο τωρα. Αν εχεις ανάγκη, αλλιως μετα θα ειναι αργά οσοι εργαζονται εχουν αναγκες- ψαχνω σιγα σιγα ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις