sankostas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Εδώ και 2 μέρες στο ταβλετ δεν ξέρω τι έγινε και η οθονη του δεν κάνει την αυτοματη περιστροφή μόνο στο facebook ενώ σε όλες της άλλες σελίδες γυρίζει κανονικά το πήγε και στο πλαίσιο στο σέρβις αλλά δεν μπόρεσε μου είπε να το αφήσω να το ψάξει μήπως είχε κάποιος άλλος τέτοιο θέμα με το samsung s8 14.6 ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Έπρεπε προτού τους το πας να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και στρώσει. Μην νομίζεις και αυτοί το ίδιο θα κάνουν για αρχή.
aces Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, sankostas είπε Εδώ και 2 μέρες στο ταβλετ δεν ξέρω τι έγινε και η οθονη του δεν κάνει την αυτοματη περιστροφή μόνο στο facebook ενώ σε όλες της άλλες σελίδες γυρίζει κανονικά το πήγε και στο πλαίσιο στο σέρβις αλλά δεν μπόρεσε μου είπε να το αφήσω να το ψάξει μήπως είχε κάποιος άλλος τέτοιο θέμα με το samsung s8 14.6 ευχαριστώ Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ή Uninstall & re-install την εφαρμογή που στο βγαζει κ καθαρισμο cache έπρεπε να γίνει. Κ τα σερβις τους ίδιους ελέγχους κάνουν επί της ουσίας.
sankostas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Την εφαρμογή την έχω κάνει απεγκατασταση και την ξαναβαλα αλλά τίποτα τώρα μένει εργοστασιακες ρυθμίσεις να το κάνω μήπως και στρώσει
sankostas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Τελικά αποφύγαμε εργοστασιακες ρυθμίσεις επανήλθε με απεγκατασταση εφαρμογής αλλά με uninstall όπως λεη ο φίλος πιο πάνω και έκανα και επανεκκίνηση και είναι οκ.
sankostas Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Καλημέρα τελικά το πρόβλημα επανήλθε μετά της εργοστασιακες ρυθμίσεις επανήλθε το ίδιο πρόβλημα και ξανά αμπεκατασταση εφαρμογης δουλεύει μόνο μια μέρα και ξανά το πρόβλημα ούτε η samsung έδειξε κάποιο ενδιαφέρον μήπως κάποιος έχει ιδέα τη ρύθμιση θέλει πάντως από το κινητό που μπαίνω όλα οκ.
Λύση Vista32 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Λύση Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δοκίμασε αυτό: Ρυθμίσεις - Σύνθετες λειτουργίες - Εργαστήρια - Αυτόματη περιστροφή εφαρμογών - Facebook - Πλήρης οθόνη.
sankostas Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Το έχω κάνει όπως το λες δουλεύει τώρα κανονικά να δούμε πόσες μέρες θα κρατήσει ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα