Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 20/03/2023 at 18:27, rus said:

Εδω διαβασε

Από ποιο από όλα αυτά κατέβηκε σε μορφή .mkv η συγκεκριμένη ταινία?

Είμαι πολύ περίεργος.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, malakudi είπε

Όσο για το Sempron σου είναι μια παλαιολιθική μπακατέλα για τα μπάζα, επεξεργαστής του 2011. Περάσανε 12 χρόνια.

Και τώρα θα σου απαντήσει:

Στις 19/3/2023 στις 5:04 ΜΜ, rus είπε

😄4. Και σοβαρα πιστευεις οτι το βασικο μου pc εχει... Sempron 190?

7. Ασε τις εξυπναδες και κανε μου μια χαρη, να μη ξανασχοληθεις σε ποστς μου γιατι και τα καταστρεφεις και μου τρως το χρονο

Άντε να βρεις το δίκιο σου μετά 😂😂😂

Προσπάθησα κ εγώ μια-δυο-τρεις φορές να συνεννοηθώ απέτυχα. Ο τύπος δε παίζεται, τέτοιες ανακρίβειες δεν έχω ξανασυναντήσει εδώ μέσα.

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H cpu είναι υπερβολικά παλιά και όταν κυκλοφόρησε ήταν ανταγωνιστής του celeron. Πλέον δεν κάνει ούτε για browsing. Ο κύκλος δεν τετραγωνίζεται όσο και αν το θέλουμε!

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Δημοσ.

Απορώμε όσους απάντησαν σοβαρά στο νήμα.

Προς θεματοθέτη: Με πορδές δεν βάφεις αυγά. Αν θες 4k ιστορίες, δώσε 200€ να πάρεις ενα cpu + b450 + 16gb ram.

Τα υπόλοιπα είναι κολοκύθια τούμπανα. Το 2023 γράφονται 3 σελίδες σχολια γιατι ενας cpu του 1821 δεν μπορει να παιξει 4k αναλυση.

PS: Αν δεν έχεις 200€ για αναβάθμιση δεν χρειάζεται να δεις 4κ. Πέσε στα 720p. Κοινώς, τσάμπα δεν @@@.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, malakudi είπε

Μία οθόνη / τηλεόραση 4K έχει ανάλυση 3840*2160, κάδρο που χωράει 100% την ανάλυση 3840*1604 που προσπάθησες να δεις

41 λεπτά πριν, rus είπε

😄1. Δεν υπαρχει τηλεοραση με αναλυση 3840x1604 και δε μιλαμε για μονιτορ.

Αρχηγέ μου που ακριβώς σου αναφέρει για τηλεόραση ανάλυσης 3840x1604;;; 

Σου λέει ότι το 4K είναι 3840x2160, και οποιαδήποτε μικρότερη ανάλυση επιχειρήσεις να παίξεις όπως αυτή που λες ότι κατέβασες, την χωράει 100% χωρίς να χρειαστεί downscaling.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...