GioNiko Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω όσον αφορά τα μελάνια του παραπάνω πολυμηχανήματος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μαύρο XL και ένα κανονικού μεγέθους για τα χρώματα ή και το αντίστροφο.
gatos74 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Nαί μπορείς 1 λεπτό πριν, georgeole είπε Ναι, μπορείς. Εγώ το είπα πρώτος....κλέβεις....😁 1
georgeole Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 27 λεπτά πριν, gatos74 είπε Nαί μπορείς Εγώ το είπα πρώτος....κλέβεις....😁 To χρονόμετρο του Insomnia άλλα λέει, αξιότιμε κ. συμφορουμίτα😂!!! Εσάς θεωρεί Κλέφτη κι εμένα Αρματολό!!!😄
gatos74 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, georgeole είπε To χρονόμετρο του Insomnia άλλα λέει, αξιότιμε κ. συμφορουμίτα😂!!! Εσάς θεωρεί Κλέφτη κι εμένα Αρματολό!!!😄 Ναί αλλα το δικό μου σχόλιο θα επιλέξει σαν λύση ο GioNiko..... Ε φανταστικέ συνονόματε....(πω πω γλύψιμο)...χαχα
georgeole Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, gatos74 είπε Ναί αλλα το δικό μου σχόλιο θα επιλέξει σαν λύση ο GioNiko..... Ε φανταστικέ συνονόματε....(πω πω γλύψιμο)...χαχα Για να μη μαλώνουμε άδικα, άκου πώς θα γίνει: Θα επιλέξει τη δική σου λύση όταν χρησιμοποιήσει ένα μαύρο XL και ένα κανονικού μεγέθους για τα χρώματα και τη δική μου λύση για το αντίστροφο, ΟΚ;😄
GioNiko Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) @georgeole@gatos74 Δεν έχει σημασία ο χρόνος γιατι είδα και τις δύο απαντήσεις την ίδια στιγμή . Άρα ευχαριστώ και τους δύο. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από GioNiko 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα