Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TAKISTRIGONIS είπε

Καλησπερα αξιζει η μεταβαση απο 12500 σε core ultra 5 , κατι αντιστοιχο σε κατηγορια του, θα δω διαφορες η δεν αξιζει ακομα????

για τι χρήση; αν είναι για gaming ποια gpu έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα δεν παιζω παιχνιδια , γραφικα του επεξεργαστη, αλλα κανω γενικη χρηση κ βλεπω τενειες φουλ 4κ, καθε φορα κανω αναβαθμηση μητρικη κ επεξεργαστη αλλα βλεπω τους προηγουμενους cpu με περισσοτερους πυρινες. οι τιμες που βλεπω ειναι στα υψη. Βασικα θα δω διαφορα??? Μιας κ συνηθησα το συστημα μου, κατι πιο γρηγορο πιο σβελτο, παντα για ιντελ μιλαμε

Επεξ/σία από TAKISTRIGONIS
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TAKISTRIGONIS είπε

Καλημερα δεν παιζω παιχνιδια , γραφικα του επεξεργαστη, αλλα κανω γενικη χρηση κ βλεπω τενειες φουλ 4κ, καθε φορα κανω αναβαθμηση μητρικη κ επεξεργαστη αλλα βλεπω τους προηγουμενους cpu με περισσοτερους πυρινες. οι τιμες που βλεπω ειναι στα υψη. Βασικα θα δω διαφορα??? Μιας κ συνηθησα το συστημα μου, κατι πιο γρηγορο πιο σβελτο, παντα για ιντελ μιλαμε

σε τέτοια χρήση όχι δεν θα δεις διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Τι να πει κανεις για το νινι της αλληνης?

Δεν μπορουν ουτε τους 13/14 να πιασουν στα καλυτερα τους ονειρα

Μια τρυπα στο νερο εκαναν τουλαχιστον στα οσα παιχνιδια ξανα τεσταραν.Αυτη η γενια ιντελ παει κουβα ,η επομενη θα ειναι καλη.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ.

Μην ανεβάζετε CPU reviews/bench από το TPU. Πρέπει να παίρνουν ναρκωτικά οι τύποι.

Π.χ. βγάζουν στο Starfield τελευταίο τον Intel, που από όλους τους υπόλοιπους reviewers έχουμε δει ότι είναι από τα 2-3 παιχνίδια που αποδίδουν πολύ καλά οι 285K

🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

500 Intel μητρικές στις 5500 συνολικές πωλήσεις μητρικών στο Mindfactory είναι καταπληκτικά θετική επίδοση της Ιντελ... Οι μητρικές ακολουθούν τους επεξεργαστές και συνήθως η συγκεκριμένη εταιρία παρουσιάζει νούμερα όπου ο χειρότερος σε πωλήσεις Amd έχει διπλάσιες πωλήσεις απο τον καλύτερο σε πωλήσεις Intel...   Δεν είναι τυχαίο οτι όλοι οι haters χρησιμοποιούν το Mindfactory (τον "Moore's Law is Dead" των μεταπωλητών, με ειδικές συμφωνίες και περιθώρια κέρδους - απ'ότι έχω διαβάσει αλλού στο παρελθόν - για προμοτάρισμα των Amd προιόντων)  ενω το Mindfactory ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο μεγαλύτερος μεταπωλητής στην Γερμανία (3ος-4ος είναι νομίζω)... Η Amd έχει μεγαλύτερες πωλήσεις σε συγκεκριμένους hi-end επεξεργαστές και προφανώς το ίδιο ισχύει για τις σχετικές μητρικές - κι αυτό είναι γενικά γνωστό - αλλά γιατί πάντα ανατρέχουν στο Mindfactory κι όχι σε κάποιον απο τους πιο μεγάλους? - ή σε εταιρίες σε άλλες χώρες να δούμε τις πωλήσεις σφαιρικά ?

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/12/2024 στις 4:48 ΜΜ, Eloy είπε

500 Intel μητρικές στις 5500 συνολικές πωλήσεις μητρικών στο Mindfactory είναι καταπληκτικά θετική επίδοση της Ιντελ... Οι μητρικές ακολουθούν τους επεξεργαστές και συνήθως η συγκεκριμένη εταιρία παρουσιάζει νούμερα όπου ο χειρότερος σε πωλήσεις Amd έχει διπλάσιες πωλήσεις απο τον καλύτερο σε πωλήσεις Intel...   Δεν είναι τυχαίο οτι όλοι οι haters χρησιμοποιούν το Mindfactory (τον "Moore's Law is Dead" των μεταπωλητών, με ειδικές συμφωνίες και περιθώρια κέρδους - απ'ότι έχω διαβάσει αλλού στο παρελθόν - για προμοτάρισμα των Amd προιόντων)  ενω το Mindfactory ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο μεγαλύτερος μεταπωλητής στην Γερμανία (3ος-4ος είναι νομίζω)... Η Amd έχει μεγαλύτερες πωλήσεις σε συγκεκριμένους hi-end επεξεργαστές και προφανώς το ίδιο ισχύει για τις σχετικές μητρικές - κι αυτό είναι γενικά γνωστό - αλλά γιατί πάντα ανατρέχουν στο Mindfactory κι όχι σε κάποιον απο τους πιο μεγάλους? - ή σε εταιρίες σε άλλες χώρες να δούμε τις πωλήσεις σφαιρικά ?

Γιατί το MF είναι με διαφορά το καλύτερο μαγαζί στη Γερμανία και συνήθως έχει και τις καλύτερες τιμές στην Ευρώπη. Επίσης δε πουλάει έξω από την χώρα (ίσως σε κάποιες Σκανδιναβικές μόνο), οπότε την έχουνε χωρίσει την πίτα έτσι.

Έχει ένα φυσικό κατάστημα λίγο πιο πάνω από την Βρέμη και δυτικά του Αμβούργου αλλά όχι ιδιαίτερα κοντά (πας αλλά δεν είναι ότι θα πάρεις το αμάξι και σε 10 λεπτά θα είσαι εκεί) ενώ οι άλλοι έχουνε καταστήματα αρκετοί αλυσίδες και άλλοι ένα αλλά σε μεγάλες πόλεις. Η μάζα αγοράζει και από Saturn, MediaMarkt κλπ.

Τα καλύτερα μαγαζιά στην Ευρώπη με διαφορά είναι το MF Γερμανία, και το SCAΝ Αγγλία.

Επεξ/σία από 33Bird33
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...