azazil1190 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/188838/intel-core-ultra-9-285k-ultra-7-265k-and-ultra-5-245k-review-roundup Βρήκα στα σχόλια παρακάτω αυτό... Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά θα μάθουμε σε λίγο. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από azazil1190 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε https://videocardz.com/188838/intel-core-ultra-9-285k-ultra-7-265k-and-ultra-5-245k-review-roundup Βρήκα στα σχόλια παρακάτω αυτό... Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά θα μάθουμε σε λίγο. Δευτερo bench που δειχνουν τον top 285k σαν 12700K σε επιδοσεις. Δεν βλεπω να πηγαινει καλα αυτο αν ισχυει δεν μπορω να πιστεψω οτι θα κανουν release κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, azazil1190 είπε https://videocardz.com/188838/intel-core-ultra-9-285k-ultra-7-265k-and-ultra-5-245k-review-roundup Βρήκα στα σχόλια παρακάτω αυτό... Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά θα μάθουμε σε λίγο. Και μονο που βλεπω 7800x3d να τον τρεχουν με 7000c32 με πιανουν τα νευρα μου. Αφου δεν το εχουν ρε φιλε ,ας κανουν κατι αλλο. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Και μονο που βλεπω 7800x3d να τον τρεχουν με 7000c32 με πιανουν τα νευρα μου. Αφου δεν το εχουν ρε φιλε ,ας κανουν κατι αλλο. Κλαίω με την αντίδραση σου. Έλα πες μου πέταξες το κινητό επάνω στο τραπέζι η γραφείο?Έτσι ελαφρά αγανακτισμένος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κλαίω με την αντίδραση σου. Έλα πες μου πέταξες το κινητό επάνω στο τραπέζι η γραφείο?Έτσι ελαφρά αγανακτισμένος εχω ηδη τσαντιστει με την nova ,εχω μια βδομαδα που προσπαθω να την κανω να δουλεψει ,εκατσα και βρηκα ολες τις αντιστασεις για να τις βαλω manual και βλεπω αυτον να τρεχει να τρεχει 7000c32 σε ryzen με 1:2 ,θελω να του σπασω τα μουτρα Νικο!!!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε εχω ηδη τσαντιστει με την nova ,εχω μια βδομαδα που προσπαθω να την κανω να δουλεψει ,εκατσα και βρηκα ολες τις αντιστασεις για να τις βαλω manual και βλεπω αυτον να τρεχει να τρεχει 7000c32 σε ryzen με 1:2 ,θελω να του σπασω τα μουτρα Νικο!!!! χαχαχα κάτσε να διαβάσεις τα review να ξεσπάσεις μια και καλή 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εχω ηδη τσαντιστει με την nova ,εχω μια βδομαδα που προσπαθω να την κανω να δουλεψει ,εκατσα και βρηκα ολες τις αντιστασεις για να τις βαλω manual και βλεπω αυτον να τρεχει να τρεχει 7000c32 σε ryzen με 1:2 ,θελω να του σπασω τα μουτρα Νικο!!!! Παίζεις πιο σφικτά εσύ . Αλλιώς πάρε ρύζι η ακόμα καλύτερα πάρε έναν ουλτρα ρε αδερφέ ,να γουστάρεις Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από azazil1190 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Παίζεις πιο σφικτά εσύ . Αλλιώς πάρε ρύζι η ακόμα καλύτερα πάρε έναν ουλτρα ρε αδερφέ ,να γουστάρεις ενα ultrex θα παρω 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Τελικά μόνο ο πέτσινος θα δώσει performance στο λαό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο gaming θα είναι πίσω σε γενικές γραμμές. Δεν είναι τυχαίο ότι το λένε πολλές πηγές πχ. στα κινέζικα; https://news.mydrivers.com/1/1010/1010078_all.htm Το θετικό είναι ότι πρέπει να βελτίωσαν την κατανάλωση και μάλιστα θεαματικά Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από aetos1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου τους βγαλανε κ στο userbenchmark πανω απ ολους ο 285!!!ε ρε παλι δεν θα κανω αναβαθμιση!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο gaming θα είναι πίσω σε γενικές γραμμές. Δεν είναι τυχαίο ότι το λένε πολλές πηγές πχ. στα κινέζικα; https://news.mydrivers.com/1/1010/1010078_all.htm Το θετικό είναι ότι πρέπει να βελτίωσαν την κατανάλωση και μάλιστα θεαματικά Intel = Game performance ήταν πάντα. Αφού το έχασε κι αυτό άντε γεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, predator77 είπε τους βγαλανε κ στο userbenchmark πανω απ ολους ο 285!!! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από Sprou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Intel = Game performance ήταν πάντα. Αφού το έχασε κι αυτό άντε γεια Τώρα που διάβασα λίγο το κείμενο γράφει ότι μείωσαν την τάση για να πέσει η κατανάλωση και η θερμοκρασία. Σε αυτό έχεις δίκιο. Εδώ και χρόνια η Intel ήταν στην κορυφή στα παιχνίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τελικά μόνο ο πέτσινος θα δώσει performance στο λαό. Θα δώσει? Ούτε ένα leak δεν έχουμε δει και εκεί από ts τουλάχιστον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα