Προς το περιεχόμενο

Intel 15th Gen Core, Meteor/Arrow-Lake & Z890 (2024) [LGA1851]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, Sprou said:

Ήρθε η ώρα μετά από τόσα χρόνια να αλλάξω στρατόπεδο

Αντίο intel θα σ αγαπώ για πάντα🥲

Μη πείτε στα τέτοια σας ,ήθελα σε κάποιον να μιλήσω!

Kαλά, μια μέρα έμεινε... Δεν περίμενες να δεις τι θα πουν αύριο οι μπεντσαδόροι ?  Σε περίμεναν οι άλλοι στην γωνία με το φυλλάδιο του "Μεταννοείτε ?" Αφου το ξέρεις οτι στο τέλος - σε ένα, σε δύο χρόνια ? - πάλι στην Ιντελ θα γυρίσεις...:) :) :)

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 873
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, Eloy είπε

Οι πίνακες που ανεβάζουν διάφοροι στα διάφορα sites,  σε τέτοιες περιπτώσεις,  σε σχέση με την αυριανή πραγματικότητα, καθορίζουν και την μελλοντική αξιοπιστία τους...

Γενικά τα media outlets δεν τα έχουν πάει άσχημα σα σύνολο τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια μιλαμε με πολύ χαμηλά standards, και σε σύγκριση με τις ίδιες τις εταιρείες που και οι δύο λένε ασύστολα ψέματα σε κάθε release, δίνουν πίνακες με δέκα εφαρμογές που τους συμφέρουν and thats it. 

Πάντως την amd, οι μεγάλοι youtubers την έχουν ξεφτιλίσει, νομίζω μπορείς να το παραδεχτείς κι εσύ. Της έχουν πει ότι χοντρικά λέει παπατζες σε όλα αυτά τελευταία release. Ειδικά στους 7000.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

Σήμερα θα έχει και third party reviews κανονικά ή απλά θα μας δείξουν τα κουτιά;

καλύτερα να μας δείξουν τα κουτιά μόνο

φυσιολογικά θα έχει κανονικά reviews

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από κουτιά όμως γ@μανε δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.

Κουτιά και ονομασία "ultra" μου κάνει σε κάτι πολύ δυνατό. 

Από τιμή ... Ultra λουκούμι ,βάλε αλλά τόσα+ για καλή μητρική και βάλε άλλο ένα 300-500€ για μνήμες καλές και είσαι έτοιμος για να έχεις την απόδοση που θα δούμε σήμερα λογικά.

IMG_20241024_094140.jpg

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 4

2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

περίμενε να δεις και pre - order τους 3d.....η 600ρα/600ρα plus και στους δύο είναι στάνταρ πια τις πρώτες μέρες

Ναι και αυτοί δεν θα είναι φθηνοί αλλά θα υπάρχει ας πούμε μια δικαιολογία ότι θα σου δίνει το κάτι παραπάνω σε απόδοση.

Οι arrow από όσο όλα δείχνουν δεν θα δίνουν τπτ η θα είναι κατώτεροι σε gaming από 13/14 . Για να δούμε κανά review μήπως και τους κρίνουμε καλύτερα.

• Like 1

22 minutes ago, azazil1190 said:

Από κουτιά όμως γ@μανε δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.

Οντως ειναι ωραιο το κουτι, αυτο μονο θελω να παραγγειλω, ποσο να το χρεωνουν αραγε ?  😝

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι και αυτοί δεν θα είναι φθηνοί αλλά θα υπάρχει ας πούμε μια δικαιολογία ότι θα σου δίνει το κάτι παραπάνω σε απόδοση.

Οι arrow από όσο όλα δείχνουν δεν θα δίνουν τπτ η θα είναι κατώτεροι σε gaming από 13/14 . Για να δούμε κανά review μήπως και τους κρίνουμε καλύτερα.

θα έχουν καλύτερη κατανάλωση και temps....παρόμοια απόδοση σε pure δύναμη με 14ριδες παρόλο που έβγαλαν το ht ....στα του gaming λευκή πετσέτα....αυτό περιμένω να δω

ελπίζω μόνο να μην ισχύει αυτό το latency με DDR5 8400 G2...γιατί μετά δεν τους σώζει το οποιοδήποτε memory overclock.

Spoiler

1.jpg

Επεξ/σία από BabisTs

1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

θα έχουν καλύτερη κατανάλωση και temps....παρόμοια απόδοση σε pure δύναμη με 14ριδες παρόλο που έβγαλαν το ht ....στα του gaming λευκή πετσέτα....αυτό περιμένω να δω

Εγώ βλέπω το Νίκο να παίρνει τον μεγάλο με τίποτα τερματισμένες μνήμες και να παίρνει μαζί και το σκαλπ όλων εδώ μέσα :P

• Haha 3

4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Εγώ βλέπω το Νίκο να παίρνει τον μεγάλο με τίποτα τερματισμένες μνήμες και να παίρνει μαζί και το σκαλπ όλων εδώ μέσα :P

Μπα επένδυσα σε χ870 .😋

Εκτός εάν κάνει καμία έκπληξη η ιντελ και με βάλει σε διαδικασία να δώσω σετ και  14900 για ουλτρα  που δεν το νομίζω.

https://www.notebookcheck.net/Disappointing-Intel-Arrow-Lake-leak-alleges-severe-software-issues-and-slow-Core-Ultra-9-285K-gaming-performance.906203.0.html

• Like 1

16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μπα επένδυσα σε χ870 .😋

Εκτός εάν κάνει καμία έκπληξη η ιντελ και με βάλει σε διαδικασία να δώσω σετ και  14900 για ουλτρα  που δεν το νομίζω.

https://www.notebookcheck.net/Disappointing-Intel-Arrow-Lake-leak-alleges-severe-software-issues-and-slow-Core-Ultra-9-285K-gaming-performance.906203.0.html

Ασε ρε Νίκο ποιον πας να κοροϊδέψεις … αύριο μεθαύριο σε βλέπω να φλεξαρεις φωτο εδώ πέρα :lol:

• Haha 1

2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Ασε ρε Νίκο ποιον πας να κοροϊδέψεις … αύριο μεθαύριο σε βλέπω να φλεξαρεις φωτο εδώ πέρα :lol:

Εάν βρω κανά κουτί σκέτο σε καλή τιμή ,γιατί όχι?😆

• Haha 5

1 hour ago, azazil1190 said:

,βάλε αλλά τόσα+ για καλή μητρική και βάλε άλλο ένα 300-500€ για μνήμες καλές και είσαι έτοιμος για να έχεις την απόδοση που θα δούμε σήμερα λογικά.

IMG_20241024_094140.jpg

Βάλε και ενα κιλό φασόλια, βάλε και λίγες σαρδέλες, α που είσαι, βάλε και μια ρέγγα!

Θα φάμε καλά σήμερα!

😅

• Haha 1

10 λεπτά πριν, seithan είπε

Βάλε και ενα κιλό φασόλια, βάλε και λίγες σαρδέλες, α που είσαι, βάλε και μια ρέγγα!

Θα φάμε καλά σήμερα!

😅

Ε τι σκέτα θα τα φας τα φασόλια ρε φίλε?

Ψωμάκι ξέχασες.

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...