Arkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Mitsos_The_Great είπε Α Καλα... Αποτελέσματα Αναζήτησης Not great not terrible μιας και μιλαμε για plaisio. Terrible φαινονται οι ιδιοι arrow lake εχουν κατι αντιστοιχο των 10th gen με μια πρωτη ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Πως γίνεται να έχουν βγει οι μητρικές z890 διαθέσιμες για αγορά σε Σκρουτζ κτλ ενώ οι επεξεργαστές όχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, konik είπε Πως γίνεται να έχουν βγει οι μητρικές z890 διαθέσιμες για αγορά σε Σκρουτζ κτλ ενώ οι επεξεργαστές όχι?? Λογο οτι τα cpu θα γινουν διαθεσιμα σε λιγες μερες υπαρχει NDA που προφανως δεν επιτρεπετε να πουλησουν τα νεα cpu πριν το επισημο release καθε εταιριας. Οι μητρικες ειναι αλλο και δεν εχουν καμια σχεση με ολο αυτο πρεπει να ειναι ετοιμες να υποδεχτουν τα νεα cpu. Για την ωρα ειναι αχρηστες χωρις τους arrow lake. Εχει και λογικες τιμες παντως οπως φαινεται συγκριτικα με plaisio. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Ναι το τσεκαρα με τις τιμές για νέο λανσάρισμα είναι οκ πιστεύω μετά τη black friday θα φτιάξουμε καλά builds με ryzen9000 κ intel core ultra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Απλα για οσους κοιτανε στην Gigabyte ενα σημειο προσοχης οτι ΟΛΑ τα μοντελα τους πλην Master ειναι με 6 layers pcb που σημαινει θα ειναι τραγικα σε ταχύτητες μνημης, δε θα πηγαινει που δε θα πηγαινει αμα τους κρεμάσετε και με τιποτα κατω απο 7000 μνημες αφηστε το καλύτερα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε Απλα για οσους κοιτανε στην Gigabyte ενα σημειο προσοχης οτι ΟΛΑ τα μοντελα τους πλην Master ειναι με 6 layers pcb που σημαινει θα ειναι τραγικα σε ταχύτητες μνημης, δε θα πηγαινει που δε θα πηγαινει αμα τους κρεμάσετε και με τιποτα κατω απο 7000 μνημες αφηστε το καλύτερα... Gigabyte δε θα αγόραζα πότε ούτως η άλλως μόνο asus asrock msi 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Asus μόνο. Ένα 24ωρο έμεινε ακόμα για τα πρώτα reviews να δούμε τι γίνεται και πρακτικά και εάν αξίζει η μετάβαση εκεί ή στο Λιζάκι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Απλα για οσους κοιτανε στην Gigabyte ενα σημειο προσοχης οτι ΟΛΑ τα μοντελα τους πλην Master ειναι με 6 layers pcb που σημαινει θα ειναι τραγικα σε ταχύτητες μνημης, δε θα πηγαινει που δε θα πηγαινει αμα τους κρεμάσετε και με τιποτα κατω απο 7000 μνημες αφηστε το καλύτερα... Με τη gigafail είναι γνωστά τα θέματα καιρό τώρα. Όποιος enthusiast πηγαίνει ακόμα είναι άξιος της τύχης του. Vrm πολλά βάζουνε κι άλλοι, κι άμα θέλει δύο usb παραπάνω υπάρχουν και τα usb hub. Γιατί να φας όλη την ταλαίπα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Αν είναι αλήθεια αυτό για το instability του Arrow Lake... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 56 minutes ago, thanosAIAS said: Αν είναι αλήθεια αυτό για το instability του Arrow Lake... Αλήθεια και MLiD δεν χωράνε μαζί στο ίδιο βίντεο... Ο τύπος είναι ταγμένος μουτζαχεντίν. Σαν να ρωτάς Παλαιστίνιο για το Ισραήλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 4 hours ago, tzavardin said: Με τη gigafail είναι γνωστά τα θέματα καιρό τώρα. Όποιος enthusiast πηγαίνει ακόμα είναι άξιος της τύχης του. Πήρα gigabyte και δεν είχα ιδέα. Δεν είμαι enthusiast, βέβαια, αλλά και πάλι... Υπάρχει κάποιο λινκ που μπορούμε να ενημερωθούμε εμείς οι αδαείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kirileman είπε Πήρα gigabyte και δεν είχα ιδέα. Δεν είμαι enthusiast, βέβαια, αλλά και πάλι... Υπάρχει κάποιο λινκ που μπορούμε να ενημερωθούμε εμείς οι αδαείς; Έχω μια εντύπωση ότι έχεις μια χαρά ιδέα αδερφέ αν κρίνω από τα 10.000 μηνύματα. Παρολα αυτα, μπορω αν θες να σου εξηγήσω γιατί λέω αυτό που λέω, μια σύντομη απάντηση αφενός είναι ότι παραδοσιακά (ειδικα στις amd) έχει θέματα με το bios. Ελιωνε μητρικές πρώτη από όλους από την εποχή των x370, πάλι είχε θέματα πρώτη με τα soc voltages στο am5. Τελευταία έβγαλε bios της προκοπής σε πολλές μητρικές στους intel με το degrade(αν και συνολικα η asus ηταν χειροτερη σε αυτο το saga). Επειδή βέβαια όλες οι εταιρείες έχουν θέματα σε αυτό, και για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά και καλή μητρική να βγάλει αποδεδειγμένα από reviews (έχει και στο am5, και στο 1700 καλά μοντελα δεν υποστηριζω το αντίθετο), την αποφεύγω και λόγω anticonsuner practices. Πχ πρώτη ξεκίνησε να βγάζει debug led από mid range μητρικές και να μας ταλαιπωρεί τη ζωή. Τρίτος λόγος είναι ότι συνολικά σαν εταιρεία, όταν βγάζει τροφοδοτικά που εκρηγνυνται και πάει να το καλύψει (πολλές φορές με αποκλεισμούς σε youtubers, media κλπ) και γενικά όταν τα μισά τμήματά της είναι για πέταμα, δεν μπορώ να την δω σοβαρά και όπου μπορώ θα την αποφύγω, ακόμα και στο καλύτερο συγκριτικά τμήμα της που είναι οι μητρικές. Που κι εκεί μαζί με άλλους έχει και άθλιο aftersale support εξ όσων γνωρίζω. Μπορώ προκαταβολικά να παραδεχθώ ως αντίλογο ότι πάρα πολλές εταιρείες κάνουν ένα, ή πολλά απο τα παραπάνω, μπορεί και όλα κάποιες (Ενδεικτικά asus, msi που εχω και μητρική αυτή τη στιγμή αν και στο media pc στο σαλόνι gigabyte έχω, nvidia, amd, intel, σχεδόν όλοι να μην αραδιασω όλο το industry). Απλά νομίζω προσωπικά ότι στο σύνολο η gigabyte το έχει παρακάνει. Όπως το είχε παρακάνει η corsair μια περίοδο ειδικά με τα τροφοδοτικά και έριχνε ποιότητα ενώ χρωνε premium, έφαγε σκατό από τον κόσμο και ίσιωσε το τμήμα με τον johnnyguru, νομίζω σε μια αντίστοιχη φάση είναι και η gigabyte και θέλει revamp. Link βαριέμαι να βάλω για όλα αυτά μαζί, μπορείς να ψάξεις ξεχωριστά, και έχουμε και στο forum περιπτώσεις. Επίσης έχω την αίσθηση ότι τη δικιά μου άποψη μέσες άκρες, την έχουν και αρκετοί εδώ μέσα. Το δίκαια ή άδικα προφανώς κρίνεται. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από tzavardin 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Αν είναι αλήθεια αυτό για το instability του Arrow Lake... Υπαρχει οντως ενα θεμα αλλα δεν ειναι κατι σημαντικό, θα εχει λυθει μεχρι αυριο ειναι καθαρα θεμα immature bios και Windows update. Ο τυπος γενικα ειναι τρεχα μακρυα. 48 λεπτά πριν, kirileman είπε Πήρα gigabyte και δεν είχα ιδέα. Δεν είμαι enthusiast, βέβαια, αλλά και πάλι... Υπάρχει κάποιο λινκ που μπορούμε να ενημερωθούμε εμείς οι αδαείς; Ειχε πολλα θέματα και κυριως εχουν να κανουν με τα Bios της και οχι με το Hardware. Γενικα μια και ειμαστε σε Arrow Lake θεμα, χωρις να πολυ επεκταθω, πηγαινε σε Asus - Asrock για αυτη τη γενια. Ειδικα Asrock φετος θα παιξει ισάξια αν οχι και πιο πανω απο Asus με τα μισα λεφτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 34 minutes ago, tzavardin said: Έχω μια εντύπωση ότι έχεις μια χαρά ιδέα αδερφέ αν κρίνω από τα 10.000 μηνύματα. Παρολα αυτα, μπορω αν θες να σου εξηγήσω γιατί λέω αυτό που λέω, μια σύντομη απάντηση αφενός είναι ότι παραδοσιακά (ειδικα στις amd) έχει θέματα με το bios. Ελιωνε μητρικές πρώτη από όλους από την εποχή των x370, πάλι είχε θέματα πρώτη με τα soc voltages στο am5. Τελευταία έβγαλε bios της προκοπής σε πολλές μητρικές στους intel με το degrade(αν και συνολικα η asus ηταν χειροτερη σε αυτο το saga). Επειδή βέβαια όλες οι εταιρείες έχουν θέματα σε αυτό, και για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά και καλή μητρική να βγάλει αποδεδειγμένα από reviews (έχει και στο am5, και στο 1700 καλά μοντελα δεν υποστηριζω το αντίθετο), την αποφεύγω και λόγω anticonsuner practices. Πχ πρώτη ξεκίνησε να βγάζει debug led από mid range μητρικές και να μας ταλαιπωρεί τη ζωή. Τρίτος λόγος είναι ότι συνολικά σαν εταιρεία, όταν βγάζει τροφοδοτικά που εκρηγνυνται και πάει να το καλύψει (πολλές φορές με αποκλεισμούς σε youtubers, media κλπ) και γενικά όταν τα μισά τμήματά της είναι για πέταμα, δεν μπορώ να την δω σοβαρά και όπου μπορώ θα την αποφύγω, ακόμα και στο καλύτερο συγκριτικά τμήμα της που είναι οι μητρικές. Που κι εκεί μαζί με άλλους έχει και άθλιο aftersale support εξ όσων γνωρίζω. Μπορώ προκαταβολικά να παραδεχθώ ως αντίλογο ότι πάρα πολλές εταιρείες κάνουν ένα, ή πολλά απο τα παραπάνω, μπορεί και όλα κάποιες (Ενδεικτικά asus, msi που εχω και μητρική αυτή τη στιγμή αν και στο media pc στο σαλόνι gigabyte έχω, nvidia, amd, intel, σχεδόν όλοι να μην αραδιασω όλο το industry). Απλά νομίζω προσωπικά ότι στο σύνολο η gigabyte το έχει παρακάνει. Όπως το είχε παρακάνει η corsair μια περίοδο ειδικά με τα τροφοδοτικά και έριχνε ποιότητα ενώ χρωνε premium, έφαγε σκατό από τον κόσμο και ίσιωσε το τμήμα με τον johnnyguru, νομίζω σε μια αντίστοιχη φάση είναι και η gigabyte και θέλει revamp. Link βαριέμαι να βάλω για όλα αυτά μαζί, μπορείς να ψάξεις ξεχωριστά, και έχουμε και στο forum περιπτώσεις. Επίσης έχω την αίσθηση ότι τη δικιά μου άποψη μέσες άκρες, την έχουν και αρκετοί εδώ μέσα. Το δίκαια ή άδικα προφανώς κρίνεται. Πραγματικά δεν έχω ιδέα και μιλάω για z690, z790 και Z890. Θα το ψάξω μόνος μου, ευχαριστώ. 11 minutes ago, MikeGR7 said: Υπαρχει οντως ενα θεμα αλλα δεν ειναι κατι σημαντικό, θα εχει λυθει μεχρι αυριο ειναι καθαρα θεμα immature bios και Windows update. Ο τυπος γενικα ειναι τρεχα μακρυα. Ειχε πολλα θέματα και κυριως εχουν να κανουν με τα Bios της και οχι με το Hardware. Γενικα μια και ειμαστε σε Arrow Lake θεμα, χωρις να πολυ επεκταθω, πηγαινε σε Asus - Asrock για αυτη τη γενια. Ειδικα Asrock φετος θα παιξει ισάξια αν οχι και πιο πανω απο Asus με τα μισα λεφτα. Αν αγόραζα τώρα, δε θα έδινα τα χρήματα που ζητάει η Asus, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, tzavardin είπε Ελιωνε μητρικές πρώτη από όλους από την εποχή των x370, πάλι είχε θέματα πρώτη με τα soc voltages στο am5. Θελεις να μιλησουμε και για τις AM3+ που μου εχουν παρει φωτια με FX 8350 και ειχανε τα ιδια προβληματα BIOS που εχω βρει και σε X470/B450/B550; 😅 Τις GPU που διαχρονικα ψοφαγανε για ακυρους λογους, με τελευταιο ατοπημα τις 4080/90 Gaming OC που βγηκαν ολες ελλατωματικες και ηθελε redesign στο PCB τους, γιατι εσπαγε στο PCI-E connector; Την πολυ χαμηλη ποιοτητα στα low end μοντελα; (για ονομα μεχρι και οι πιο bare-bones Colorful ηταν πιο ησυχες και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες) Επισης να συμπληρωσω το εξης, σαν ατομο που ασχολειται επαγγελματικα με το PCB design. Το αντιστοιχο τμημα της Gigabyte, πρεπει να εχει πολυ βρωμα για τους μανατζαρεους, για να μην εχει παρει ποδι 15 χρονια τωρα. Δεν νοειται να βγαζεις Revision 5.0 και 6.0 σε μητρικες και GPU. Οταν βγαινει ενα προϊον σε κυκλοφορια, στην 1.0 υποτιθεται οτι ειναι 100% λειτουργικο. Minor oversights που δεν επηρεάζουν την λειτουργικότητα, αλλά βελτιώνουν άλλες πτυχές του προϊόντος (πχ πιο γρηγορο run στην γραμμη παραγωγης, αφαιρεση components που δεν χρειαζονται, γενικα streamlining) είναι minor revisions και συνήθως είναι οι 1.Χ (1.1, 1.2 κοκ). Για να πας σε νέα version πχ 2.0, σημαίνει ότι υπάρχει Major Oversight, το οποίο επηρεάζει την λειτουργικότητα ή την αξιοπιστία του του προϊόντος και θέλει γερό overhaul όλο το design. Με αυτά στο νου, θέλω να αναλογιστείτε και να μου πείτε, γιατί εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ: 1. Τι σκατά μπορεί να έχουν κάνει ΤΟΣΟ λάθος, που να χρειάζεται 6 ολόκληρα major redesign μία μητρική. 2. Γιατί αυτοί που την σχεδίασαν είναι ακόμα στην θέση τους. 3. Γιατί κανένας στο ενδιάμεσο δεν είπε "γαμήστε το, τραβήχτε το προϊόν από την αγορά και πάμε σε επανασχεδιασμό από την αρχή". 4. Πως συνεχίζει και γίνεται αυτό εδώ και 15 χρόνια, σε πολλαπλά προϊόντα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από kostas_anes 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα