Προς το περιεχόμενο

Intel 15th Gen Core, Meteor/Arrow-Lake & Z890 (2024) [LGA1851]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Razor333 είπε

Έχουν λεφτά οι intelακηδες, θα κάνουν binning 900€ mobo και binning CU-DIMM και θα προσπεράσουν στα 0.1% min.

Just as the founding fathers intended 🤑

Οι φτωχατζες να παρετε ΑΜΔε

Γενικα το +5% πάνω με λιγότερο power να το δεχτώ, υπο την έννοια του refresh. Tο -5% με λιγότερο power σε major release, ενώ πρέπει να αλλάξεις και πλατφόρμα, νέο node κτλ... Ε είναι απογοητευτικό

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 874
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πω πωωωωωωω

Σύμφωνα με τα άπταιστα κινέζικα μου το πιο αριστερό παιχνίδι σε αυτή τη διαφάνεια είναι το Far Cry 6, στο οποίο ο 285Κ είναι 13% πιο αργός από τον 14900Κ.

Θα κλάψει πολύ ο πιρμεν, θα πρέπει να βρει καινούριο αφήγημα τώρα. 🤣

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, kkatzos said:

Πω πωωωωωωω

Σύμφωνα με τα άπταιστα κινέζικα μου το πιο αριστερό παιχνίδι σε αυτή τη διαφάνεια είναι το Far Cry 6, στο οποίο ο 285Κ είναι 13% πιο αργός από τον 14900Κ.

Θα κλάψει πολύ ο πιρμεν, θα πρέπει να βρει καινούριο αφήγημα τώρα. 🤣

To εχει αφησει αυτο εδω και καιρο γιατι ετρωγε γερες φαπες απο τον 3d :P 

Εχει λατρεια με tom's diner απο cb2077 αλλα και εκει στα ιδια τον δειχνει , θα πρεπει να ψαξει παλι :P 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Haha 1

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Kαλο στην τσεπη μας κανανε και οι δυο τους τελικα :lol:

Αυτο ακριβως. Κακες γενιες και οι 2 οπως δειχνουν τα πραγματα στασιμοτητα απο οτι φαινεται παμε φουλ για DDR 6 καλο 2026-2027 με am6 και νεο socket απο intel. Θα φανει αν πονεσει η τσεπη στις 6 Ιανουαριου ομως. 

• Like 2

3 minutes ago, Arkin said:

Αυτο ακριβως. Κακες γενιες και οι 2 οπως δειχνουν τα πραγματα στασιμοτητα απο οτι φαινεται παμε φουλ για DDR 6 καλο 2026-2027 με am6 και νεο socket απο intel. Θα φανει αν πονεσει η τσεπη στις 6 Ιανουαριου ομως. 

Άντε να δούμε τι θα γίνει και εκεί με την άλλη απάτη. Εκείνη της βαπτισμένης 5070 ως 5080 16...

• Like 1

4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Να πω ότι δεν τα είχα πει κάτι ποστ πιο πίσω.

Δεν περίμενα να δω κάτι το αξιοσημείωτο. Μένει να τα δούμε και στα reviews.

Έχω κάνει κιόλας παραγγελία hero x870😉 ως αντικατάσταση του 5800χ3δ και ο 14900 πήγε στον γιο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Razor333 είπε

Η συγκρίνουν πολύ διαφορετικές ταχύτητες στις ram.

Tα slides για τον 14900k ειχαν γινει με 5600mhz ddr5 ,πολυ πιθανο να ειναι με τις ιδιες μνημες και αυτα

Επεξ/σία από akoinonitos

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Tα slides για τον 14900k ειχαν γινει με 5600mhz ddr5 ,πολυ πιθανο να ειναι με τις ιδιες μνημες και αυτα

Ε δεν νομίζω να βάλανε τίποτα 8αρια Κιτ επάνω αλλά όπως και να χει απλά δεν.... Για να παίξεις και δυνατά μνήμες όπως ξέρεις θέλει και ακριβή μητρική που οι περισσότεροι δεν τα δίνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ε δεν νομίζω να βάλανε τίποτα 8αρια Κιτ επάνω αλλά όπως και να χει απλά δεν.... Για να παίξεις και δυνατά μνήμες όπως ξέρεις θέλει και ακριβή μητρική που οι περισσότεροι δεν τα δίνουν.

Εγω θελω πρωτα να δω τα reviews για να σχηματισω αποψη ,και τις τιμες τους :lol:

Με αυτα που ειδα και απο amd και αυτα μαλλον που θα δουμε απο Intel δεν βρισκω νοημα να αλλαξω cpu. Δεν ξερω μονο μην κανω καμια αλλαγη σε ddr5 μητρικη και μνημες να τραβηξει λιγο παραπανω ο 14700.

Ασε που ερχεται και χειμωνας και πρεπει καπως να ζεσταθουμε :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω θελω πρωτα να δω τα reviews για να σχηματισω αποψη ,και τις τιμες τους :lol:

Με αυτα που ειδα και απο amd και αυτα μαλλον που θα δουμε απο Intel δεν βρισκω νοημα να αλλαξω cpu.

δεν χρειάζεται να βρίσκεις νόημα για να αλλάξεις cpu 😂🤪🥳

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Με αυτα που ειδα και απο amd και αυτα μαλλον που θα δουμε απο Intel δεν βρισκω νοημα να αλλαξω cpu. Δεν ξερω μονο μην κανω καμια αλλαγη σε ddr5 μητρικη και μνημες να τραβηξει λιγο παραπανω ο 14700.

Ασε που ερχεται και χειμωνας και πρεπει καπως να ζεσταθουμε :lol:

Για μένα μείνε όπως είσαι δεν υπάρχει κανένας λόγος για καμιά αλλαγή.Εαν θες σώνει και καλά να δώσεις χρήματα , περίμενε τις 5αρες. Εγώ έκανα κίνηση για am5(7800x3d για αρχή) επειδή θέλω να δώσω το σετ 5800χ3δ όσο κρατάει τιμή και για να είμαι έτοιμος για τους 9αρηδες 3δ.

Τώρα αν και αυτοί δεν δίνουν κάτι το ιδιαίτερο,θα μείνω με τον 7800

Επεξ/σία από azazil1190

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Για μένα μείνε όπως είσαι δεν υπάρχει κανένας λόγος για καμιά αλλαγή.Εαν θες σώνει και καλά να δώσεις χρήματα , περίμενε τις 5αρες. Εγώ έκανα κίνηση για am5 επειδή θέλω να δώσω το σετ 5800χ3δ όσο κρατάει τιμή και για να είμαι έτοιμος για τους 9αρηδες 3δ.

Για τα 32gb ραμ το σκεφτομαι πιο πολυ γιατι τα 4 sticks που εχω τωρα πανε μονο μεχρι 4000mhz ,χανεις αρκετα σε Min fps. Αν βρω καμια μτχ μητρικη σε νορμαλ τιμη μπορει και να αλλαξω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...