Προς το περιεχόμενο

Intel 15th Gen Core, Meteor/Arrow-Lake & Z890 (2024) [LGA1851]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 874
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Το κουτακι είναι ωραίο παντός. Το εσωτερικό, θα δείξει τι ψάρια πιάνει.

Στο μυαλό μου είσαι...

Αυτό πήγα να γράψω τώρα που είδα το κουτάκι.

Από κουτί σκίζουν. Από απόδοση δεν ξέρουμε αλλά και να μην,θα τους πάρουμε για το κουτί τους.😆

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 20/9/2024 στις 3:43 ΜΜ, Eloy είπε

Για να σταματήσει να αντιγράφει τα ονόματα η AMD...

Ευτυχώς αντιγράφει μόνο τα ονόματα η AMD :P 

9 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Μπορεί κάποιος να υποθέσει έστω και με αρκετό ρίσκο ότι για να έχουν όλοι η σειρά καπέλο στις τιμές μήπως είναι ανταγωνιστικοί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aetos1988 είπε

Ευτυχώς αντιγράφει μόνο τα ονόματα η AMD :P 

Μπορεί κάποιος να υποθέσει έστω και με αρκετό ρίσκο ότι για να έχουν όλοι η σειρά καπέλο στις τιμές μήπως είναι ανταγωνιστικοί;

Τι καπελο εχει ρε? καταρχην ενα listing ειναι καπου  που δεν υπαρχουν καν, παντα τετοιες τιμες και ακριβοτερες εχουν ,θεωρω οτι θα εχουν τα ιδια λεφτα με τους raptor

Επεξ/σία από akoinonitos

Στις 19/9/2024 στις 11:18 ΠΜ, azazil1190 είπε

Άρα μια χαρά 😁 πάμε για 3δ 😆 

Θα δούμε και σε σενάρια gaming. 

Προσωπικά δεν θα κάνω κίνηση αναβάθμισης του 14 σε 15. Έτσι και αλλιώς όπως ξέρεις το μηχάνημα αυτό πήγε στον μικρό. 

Εγώ είμαι εν αναμονή πλατφόρμας,τείνω προς 9ρηδες (αφού πάρω κανά 7 3δ να κάνω δουλειά) τώρα εάν σε αυτό το διάστημα δω ότι οι 15 πάνε καλά ,τότε γιατί όχι να μην πάω εκεί.

Δεν βιάζομαι καθόλου μιας και δεν παίζω ιδιαίτερα. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έβαλα στο σαλόνι τον 5800χ3δ με 7900χτχ στην tv 4k. Το έκανα από τώρα .Τι τώρα, τι μετά? 😋

Μια χαρά πάει σε ότι παίζω με αρκετά υψηλά φπς. Συγκεκριμένα σε wukong που παίζω αυτό το διάστημα όταν έχω χρόνο 

Απο οτι φαινεται απο τα rumors, δεν αξιζει να πας απο 14 σε 15 αλλα ουτε και απο 7 3d σε 9 3d αν διατηρησουν την ιδια cashe.
Η διαφορα στην ουσια θα ειναι ενα 6-7% που δειχνουν στα benchmarks απο 7800x σε 9800x που στο gaming μπορει να καταληξει σε 1%.

• Like 2

48 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Απο οτι φαινεται απο τα rumors, δεν αξιζει να πας απο 14 σε 15 αλλα ουτε και απο 7 3d σε 9 3d αν διατηρησουν την ιδια cashe.
Η διαφορα στην ουσια θα ειναι ενα 6-7% που δειχνουν στα benchmarks απο 7800x σε 9800x που στο gaming μπορει να καταληξει σε 1%.

αδερφέ μου blu δε μπορώ να σε βλέπω να μιλάς με τόσο σύνεση και λογική... η φυλακή σε άλλαξε :P 

• Haha 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανότατα μεγάλη φόλα το νέο σοκετ. Πολύς ντόρος για απλά ανεβασμένη αντοχή σε memory speed και ένα κλικ καλύτερη απόδοση ανα watt. Ακόμα και με 12700Κ ή 12900Κ σε 2Κ+ (1440p), δύσκολα θεωρώ θα αξίζει. Τα λέμε το 26.

Ή όποτε τέλος πάντων έρθει ο Nova lake

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3

Meh και από τους 2 όπως φαίνεται. DDR6 και βλέπουμε ας τους έχουν να τους χαίρονται. Η intel πάει για εξαγορά η amd έβγαλε τους zen4.2 ο 7800x3d πήγε 420 ευρώ οπότε στην υγεία τους. Εμείς τα κουμάντα μας τα κάναμε. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...