Προς το περιεχόμενο

Intel 15th Gen Core, Meteor/Arrow-Lake & Z890 (2024) [LGA1851]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ρε εκεί θα έχει σίγουρα αρκετή . Όπως θα έχει και tuned 15 με 15 στοκ.Το θέμα μου είναι αφού μπορείς να πάρεις το 85-98%(τυχαία νούμερα βάση του παραπάνω Μπεντς γιατί ακόμα δεν ξέρουμε ποσηνθα είναι η διαφορά και σε άλλα σεναρια) ενός στοκ 15 , γιατί να κάνεις αναβάθμιση . Αντιθέτως μπορείς να περιμένεις να δεις τους νέους 3δ ,όχι ότι οι 7 πάνε πίσω .Μιλάω καθαρά και μόνο για σενάρια gaming .

Μακάρι να βγουν σοβαρά εργαλεία οι 15 χωρίς θέματα και να πάρουμε εάν αξίζει . 

Ρε για να εχουμε μια εικονα σε σχεση με τoν 14900k ,να ξερουμε τι να περιμενουμε στο περιπου γτ με τα νουμερα που υπαρχουν στη σελιδα του gb δεν βγαζεις ακρη γτ τρεχουν με εντελως διαφορετικα settings σε cpu και ram.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 874
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η συγκεκριμενη γενια την καταναλωση πιο πολυ στοχευει παρα επιδοσεις. 

Σε επιδωσεις multicore , πιστευω η νεα γενια μπορει να ειναι και λιγο πισω

• Like 1

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Ρε για να εχουμε μια εικονα σε σχεση με τoν 14900k ,να ξερουμε τι να περιμενουμε στο περιπου γτ με τα νουμερα που υπαρχουν στη σελιδα του gb δεν βγαζεις ακρη γτ τρεχουν με εντελως διαφορετικα settings σε cpu και ram.

Ε πάνω κάτω σου έχει τα νούμερα στοκ 14900 . Άντε στην περίπτωσή μου με xmp 7800 να είναι λίγο παραπάνω αλλά όχι κάτι δραματικό. Επίσης το στοκ αυτών είναι με intel limits ?? H με ότι δίνει η εκάστοτε μητρική. Παίζει και αυτό ρόλο. Μένει να δούμε τα σενάρια gaming τι διαφορά θα έχει.Εκει θα τρέξω με στοκ κάρτα να δω .

Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Ε πάνω κάτω σου έχει τα νούμερα στοκ 14900 . Άντε στην περίπτωσή μου με xmp 7800 να είναι λίγο παραπάνω αλλά όχι κάτι δραματικό. Επίσης το στοκ αυτών είναι με intel limits ?? H με ότι δίνει η εκάστοτε μητρική. Παίζει και αυτό ρόλο. Μένει να δούμε τα σενάρια gaming τι διαφορά θα έχει.Εκει θα τρέξω με στοκ κάρτα να δω .

με intel defaults ρε ,ολες τα ιδια δινουν .

πχ αυτο ειναι το αντιστοιχο απο 14900k πριν το release τους κατι αναλογο δλδ με τον 285k τωρα 

2023-09-05-image.webp.3f512a32516ef440c68cf735b2519f33.webp

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

με intel defaults ρε ,ολες τα ιδια δινουν .

πχ αυτο ειναι το αντιστοιχο απο 14900k πριν το release τους κατι αναλογο δλδ με τον 285k τωρα 

2023-09-05-image.webp.3f512a32516ef440c68cf735b2519f33.webp

Άρα μια χαρά 😁 πάμε για 3δ 😆 

Θα δούμε και σε σενάρια gaming. 

Προσωπικά δεν θα κάνω κίνηση αναβάθμισης του 14 σε 15. Έτσι και αλλιώς όπως ξέρεις το μηχάνημα αυτό πήγε στον μικρό. 

Εγώ είμαι εν αναμονή πλατφόρμας,τείνω προς 9ρηδες (αφού πάρω κανά 7 3δ να κάνω δουλειά) τώρα εάν σε αυτό το διάστημα δω ότι οι 15 πάνε καλά ,τότε γιατί όχι να μην πάω εκεί.

Δεν βιάζομαι καθόλου μιας και δεν παίζω ιδιαίτερα. 

Spoiler

Έβαλα στο σαλόνι τον 5800χ3δ με 7900χτχ στην tv 4k. Το έκανα από τώρα .Τι τώρα, τι μετά? 😋

Μια χαρά πάει σε ότι παίζω με αρκετά υψηλά φπς. Συγκεκριμένα σε wukong που παίζω αυτό το διάστημα όταν έχω χρόνο 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Άρα μια χαρά 😁 πάμε για 3δ 😆 

Θα δούμε και σε σενάρια gaming. 

Προσωπικά δεν θα κάνω κίνηση αναβάθμισης του 14 σε 15. Έτσι και αλλιώς όπως ξέρεις το μηχάνημα αυτό πήγε στον μικρό. 

Εγώ είμαι εν αναμονή πλατφόρμας,τείνω προς 9ρηδες (αφού πάρω κανά 7 3δ να κάνω δουλειά) τώρα εάν σε αυτό το διάστημα δω ότι οι 15 πάνε καλά ,τότε γιατί όχι να μην πάω εκεί.

Δεν βιάζομαι καθόλου μιας και δεν παίζω ιδιαίτερα. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Έβαλα στο σαλόνι τον 5800χ3δ με 7900χτχ στην tv 4k. Το έκανα από τώρα .Τι τώρα, τι μετά? 😋

Μια χαρά πάει σε ότι παίζω με αρκετά υψηλά Συγκεκριμένα σε wukong που παίζω αυτό το διάστημα όταν έχω χρόνο 

γτ το βαζεις σε spoiler ,ντρεπεσαι για την 7900xtx και φοβασαι μην το δει ο @Tambas91 ?

• Haha 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

γτ το βαζεις σε spoiler ,ντρεπεσαι για την 7900xtx και φοβασαι μην το δει ο @Tambas91 ?

Όχι ρε καμία σχέση 

Απλά  είναι λίγο εκτός θέματος.. 

Μια χαρά είναι το pcακι και όπως είναι . Μου κάνει τα κέφια στα θέλω μου.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

35 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Λογικό είναι να ντρέπεται απ τη στιγμή που έχει ραντεον σπίτι του και εγώ θα το έκρυβα όσο μπορούσα …

19 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Όχι ρε καμία σχέση 

Απλά  είναι λίγο εκτός θέματος.. 

Μια χαρά είναι το pcακι και όπως είναι . Μου κάνει τα κέφια στα θέλω μου.

Ναι όχι δεν είναι αυτό φιλαράκο … έχεις αλλάξει και εσυ και ο Μπαμπης δε μπορώ να γράψω αυτά που θέλω εδώ πέρα γιατί θα πάω να βρω το φιλαράκι σου τον herald… τυχερός είσαι 

• Haha 1

5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Λογικό είναι να ντρέπεται απ τη στιγμή που έχει ραντεον σπίτι του και εγώ θα το έκρυβα όσο μπορούσα …

Ναι όχι δεν είναι αυτό φιλαράκο … έχεις αλλάξει και εσυ και ο Μπαμπης δε μπορώ να γράψω αυτά που θέλω εδώ πέρα γιατί θα πάω να βρω το φιλαράκι σου τον herald… τυχερός είσαι 

Πάψε με την παραπληροφόρηση ρε Βίρνα. 

Παίξε εσύ με την igpu του ιντελ και άσε εμάς με τις πλεμπες 7900χτχ να χαιρόμαστε.

• Haha 1

4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Πάψε με την παραπληροφόρηση ρε Βίρνα. 

Παίξε εσύ με την igpu του ιντελ και άσε εμάς με τις πλεμπες 7900χτχ να χαιρόμαστε.

NVIDIA > intel igpu > Radeon 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

NVIDIA > intel igpu > Radeon 

Είσαι για κλάματα φιλαράκι..

Κερνάω καφεδάκι(ξέρεις εσύ ,θυμάσαι τότε στον παράδρομο 😆)άμα λάχει να σου λύσω απορίες περί 7900χτχ raww power Βίρνα 😆 

Έλα παψε ,έχουμε βγει πολύ οφ τοπικ.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Haha 1

12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Είσαι για κλάματα φιλαράκι..

Κερνάω καφεδάκι(ξέρεις εσύ ,θυμάσαι τότε στον παράδρομο 😆)άμα λάχει να σου λύσω απορίες περί 7900χτχ raww power Βίρνα 😆 

Έλα παψε ,έχουμε βγει πολύ οφ τοπικ.

IMG_2804.jpeg.d8a187fe49f1785c0f2a680cd89bbdba.jpeg

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...