Tambas91 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Γενικά επειδή έχω μείνει λίγο πίσω με τις εξελίξεις θα έχει ουσιαστική διαφορά η νέα γενιά σε σχέση με την 13η/14η σε gaming σενάρια; Θα το κρατήσει το Socket ή θα το στείλει για σύνταξη σε διάστημα 1 χρόνου όπως πάντα; Μητσαρα αναμένεται να είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές του κόσμου αυτό θα σου πω μόνο 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Μητσαρα αναμένεται να είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές του κόσμου αυτό θα σου πω μόνο Τα pop corn τα έχω ασορτί με 3D glasses! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου https://videocardz.com/newz/next-gen-z890-motherboards-to-ship-with-intel-default-profile-enabled-by-default Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Το ckd ίσως το φέρουν με bios και στις προηγούμενες γενιές 14th/zen4, εκτός και αν παίζει κάποιο hw θέμα. Για την ώρα τα κιτάκια δουλεύουν και στους 2 σε bypass mode. Νομίζω όμως περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει στις 2dpc το ckd. Οι 1dpc δεν έχουν τόσο κακό σήμα. Το ckd θα φέρει μαζί κάποιο latency penalty. Tα παραπάνω MT/s θα το μειώσουν. Θα πρέπει να μετρηθεί στη πράξη αν αξίζει bypass ή ckd. Στις 2dpc πιστεύω όμως ότι κάτι θα δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Intel Core Ultra 200K final specs leak: Core Ultra 9 285K boasts 8+16 cores, 5.7 GHz boost, and 250W max power Πολλά τα watt για ακόμη μια φορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου ειδικά μετά το windows update δεν παίζει να πιάνουν τον 7800Χ3D, πόσο μάλλον τον 9800Χ3D. Και θα καίνε και τα αντερά τους. Έχει θέμα η intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadow Explorer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Για desktop επεξεργαστή ειναι πολλα, να δουμε τι επιδόσεις θα εχει και αν θα τα δικαιολογεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε ειδικά μετά το windows update δεν παίζει να πιάνουν τον 7800Χ3D, πόσο μάλλον τον 9800Χ3D. Και θα καίνε και τα αντερά τους. Έχει θέμα η intel. Έχω τον ένα να λέει τα δικά του στις κάρτες, έχουμε και εσένα εδώ… χτυπάτε απ όλες τις μεριές αλλά δε θα σας περάσει … αδερφέ μου @BlurayMoviesGreece μας έχουν πάρει στο ψιλό , που εισαιιιιι ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 43 λεπτά πριν, just_a_dude είπε ειδικά μετά το windows update δεν παίζει να πιάνουν τον 7800Χ3D, πόσο μάλλον τον 9800Χ3D. Και θα καίνε και τα αντερά τους. Έχει θέμα η intel. 🤣 Πολύ βάρος δίνεις στο update. Οι Youtubers είναι τρελοί φιδέμπορες. Παίζει να υπάρχει (σεβαστή και ευπρόσδεκτη) διαφορά σε 3-4 παιχνίδια ΜΟΝΟ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, kkatzos είπε 🤣 Πολύ βάρος δίνεις στο update. Οι Youtubers είναι τρελοί φιδέμπορες. Παίζει να υπάρχει (σεβαστή και ευπρόσδεκτη) διαφορά σε 3-4 παιχνίδια ΜΟΝΟ. Μια χαρά όποτε πάλι στη φάπα τα 3Δ 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, kkatzos είπε 🤣 Πολύ βάρος δίνεις στο update. Οι Youtubers είναι τρελοί φιδέμπορες. Παίζει να υπάρχει (σεβαστή και ευπρόσδεκτη) διαφορά σε 3-4 παιχνίδια ΜΟΝΟ. όπως και να έχει αφού υπάρχει βελτίωση σε κάποια games μπορεί να υπάρχει και σε άλλα λιγότερη ή να υπάρξει και σε άλλα στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Tambas91 είπε Έχω τον ένα να λέει τα δικά του στις κάρτες, έχουμε και εσένα εδώ… χτυπάτε απ όλες τις μεριές αλλά δε θα σας περάσει … αδερφέ μου @BlurayMoviesGreece μας έχουν πάρει στο ψιλό , που εισαιιιιι ; χτυπάς ρύζι και ηρεμείς...3d all over! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, BabisTs είπε χτυπάς ρύζι και ηρεμείς...3d all over! σταματα να με πιέζεις μη κάνω καμια τρελα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, Tambas91 είπε σταματα να με πιέζεις μη κάνω καμια τρελα push the damn button... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα