verylife78 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 απλα ειναι πολυ ευκολο πλεον... και οι τραπεζες απλα λεν ειναι ευθυνη του πελατη. λες και οταν καποιος συνδεεται στα συστηματα τους δεν εχουν καταγεγραμενα τα παντα. αμα θελουν τον βρισκουν πολυ ευκολα, απλα δεν θελουν. και ειναι πλεον απλο και απο δικο σου λαθος, ναι δικο σου, να κανεις λαθος γιατι κανεις αλλη δουλεια εκεινη την ωρα γιατι εχεις αλλα στο μυαλο γιατι χιλια δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JB VastoLorde Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Συγνώμη δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι οι Νιγηριανοί πρίγκιπες δεν θα μου επιστρέψουν το εκατομμύριο που μου υποσχέθηκαν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rustbros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, herbalife3 είπε Εντάξει δεν τους λες και τον πιο έξυπνο λαό στον κόσμο. Εδώ βγάλανε τον Τραμπ 🤣 ίσα ίσα γ αυτό βγάλανε τον τράμπα ,για να γελάς εσύ που είσαι έξυπνος 🧠 και όποιος κατάλαβε κατάλαβε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Titos301 είπε και οι υπηρεσιες των ΗΠΑ τι εκαναν για να το αποτρεψουν; Παίζανε τάβλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Οι άπατες είναι από Αμερικανούς - συνήθως ισπανόφωνους - προς άλλους Αμερικανούς. Οι άπατες είναι και μέσω crowdfunding. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herbalife3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, rustbros είπε ίσα ίσα γ αυτό βγάλανε τον τράμπα ,για να γελάς εσύ που είσαι έξυπνος 🧠 και όποιος κατάλαβε κατάλαβε Επιθετική πολιτική πουλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rustbros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, herbalife3 είπε Επιθετική πολιτική πουλάει exactly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Πάντως ούτε οι Έλληνες είναι τζιμάνια, ξέρω άνθρωπο που του έφαγαν 30000 ευρώ γιατί τον έπεισαν ότι κληρονόμησε εκατομμύρια από συγγενή που πέθανε στον Καναδά και είχε λογαριασμό στην Royal Bank of Canada. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Νομίζω ότι όλα κι εκεί ιδίως στο χώρο της τεχνολογίας αποτελούν πλέον θέμα παιδείας. Η διαφορά με την Ελλάδα είναι ότι εδώ ΔΕΝ υπάρχει Παιδεία σε πολλά πράγματα κι εμφανίσεις της κοινωνικής μας ζωής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudd--o Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 https://www.patamenaseklepsw.com/login.php?fbcid=2186521852152158dhf2qh3f8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Εκεί την πατάνε με τον νιγηριανό πρίγκιπα και με τους Ινδούς τεχνικούς της Microsoft ενώ εδώ έχουμε το πωλείται μόνο μετά από κατάθεση εγγύηση οι αξιολογήσεις μου…..τι ΟΧΙ;;;;; Άντε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, herbalife3 είπε Εντάξει δεν τους λες και τον πιο έξυπνο λαό στον κόσμο. Εδώ βγάλανε τον Τραμπ 🤣 Τουλάχιστον αυτοί τους αλλάζουν οπότε άκυρο το σχόλιο. Ενώ οι Έξυπνοι Ελλ βγάζουν 2 τζάκια τα τελευταία 70 χρόνια LOL. Πολύ πρωτότυπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Εδω το 70% δεν μπορουσε να ενεργοποιησει το market pass. Δεν ημαστε πιο εξυπνοι απλα η ελλαδα δεν ειναι στοχος των χακερς. Οι "χαζοι" αμερικανοι ειναι νο1 στον κοσμο στα παντα. Αλλα εδω παντα εχουμε ως προτυπο τη Ρωσια και την Βενεζουελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 18/3/2023 στις 3:21 ΜΜ, The_Judas είπε Εδω το 70% δεν μπορουσε να ενεργοποιησει το market pass. Κάποιοι δε γουστάρουν να πληρώνουν με κινητό, αυτό μπορείς να το αντιληφθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πλακα στην πλακα μου εστειλαν σημερα email και καλα απο εφορια , οτι εχω επιστροφη 600 ευρω και να πατησω επιβεβαίωση. Λιγο προσοχη, δεν το λεω για πλακα απλα εσβησα το emai αλλιως θα το ανεβαζα να το βλεπατε Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από makhs83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα