Thomas_Boz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, poulinos είπε σε xiaomi που εχω υπαρχει κουμπακι για αυτην την χρηση Μοντέλο ακριβώς;
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 15 hours ago, Thomas_Boz said: Μοντέλο ακριβώς; https://www.skroutz.gr/s/27250732/Xiaomi-Mi-Power-Bank-3-Ultra-Compact-10000mAh-22-5W-με-2-Θύρες-USB-A-και-Θύρα-USB-C-Μαύρο.html 1
someone- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στις 17/3/2023 στις 6:28 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε Φίλε το έβαλα να γέμιση και οδηγούσα . Είναι δυνατόν να το έχω μόνιμα να φορτίζει ; Επειδή δεν έτυχε σε σένα τι σημαίνει αυτό ότι είναι ποιοτικό δηλαδή; Το ξέρεις ότι δίνουν εγγύηση από το Ali express όποιος αγοράζει μόνο ένα χρόνο ενώ από την επίσημη εταιρεία δίνουνε δύο χρόνια. Αυτή είναι η ποιότητα; Έχω πάρει ποιοτικό power bank το οποίο είναι όντως ποιοτικό. Εγώ πρώτη φορά είδα συσκευή τέτοια να παίρνει φωτιά στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της κιόλας. Φαντάσου να μην ήμουνα εκεί ή να ήταν στο σπίτι και να παίρνει φωτιά όλο το σπίτι μου. Αυτό δεν το λες ποιότητα αυτό το λες σκουπίδι. Έχω πάρει σχεδόν όλα της μάρκες power Bank . Και όλα έχουν φάει πολύ ξύλο . Όχι ότι τα είχα στο ήλιο αλλά ότι τα φόρτιζα και τα Χρησιμοποιούσα καθημερινά και τέτοια πράγματα δεν έπαθα. Για να σου δώσω παράδειγμα πήρα από σουπερμάρκετ 15 € power bank και ακόμα ζει. δεν εχω baseus powerbank, έχω φορτιστές καλωδια. ειπα ότι τα θεωρούσα ποιοτικά και καπως πιο "premium" απο τα αλλα μοντελα. τέτοια σημάδια μου είχαν δείξει τουλάχιστον. τωρα αυτο με τις εγγυήσεις σε οτιδήποτε παίρνω απο σχιστοματηδες ξερω πως αν χαλασει το κλαιω δε θα ψαξω ενα δυο χρονια μετα γιατι μου χαλασε ο φορτιστής.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 5 hours ago, someone- said: δεν εχω baseus powerbank, έχω φορτιστές καλωδια. ειπα ότι τα θεωρούσα ποιοτικά και καπως πιο "premium" απο τα αλλα μοντελα. τέτοια σημάδια μου είχαν δείξει τουλάχιστον. τωρα αυτο με τις εγγυήσεις σε οτιδήποτε παίρνω απο σχιστοματηδες ξερω πως αν χαλασει το κλαιω δε θα ψαξω ενα δυο χρονια μετα γιατι μου χαλασε ο φορτιστής. Έχω 3 φορτιστές τους τον 100 και 120 και 65 watt . Δουλεύουν άψογα . Επίσης έχω 2 φορτιστές αυτοκινήτου με τα 160watt πολύ καλοί και αυτοί . Τα καλώδια τους όμως δεν μου άρεσαν και τόσο . Έχω μόνιμα πρόβλημα με τα s7+ Samsung ταμπλετ . Δεν μπαίνει σε γρήγορη φορτίσει πολλές φορές .
someone- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 @Just_travel_everywhereτι να πω φιλε μου, στεναχωρέθηκα μονο που είδα τις φωτογραφίες. δε μπορω να διανοηθω να γίνει κατι τετοιο στο αυτοκίνητο και να είμαστε μεσα εμεις η σύζυγος μας τα παιδακια μας.
tonyz21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, poulinos είπε https://www.skroutz.gr/s/27250732/Xiaomi-Mi-Power-Bank-3-Ultra-Compact-10000mAh-22-5W-με-2-Θύρες-USB-A-και-Θύρα-USB-C-Μαύρο.html Ξέρεις αν η Type-C είναι και output θύρα; Γιατί έχω αυτό και το Type-C που έχει είναι μόνο για input, το οποίο είναι ακραίο inconvenience για μένα πλέον Edit: μην δίνεις σημασία είμαι τυφλός Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από tonyz21
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 27 minutes ago, tonyz21 said: Ξέρεις αν η Type-C είναι και output θύρα; Γιατί έχω αυτό και το Type-C που έχει είναι μόνο για input, το οποίο είναι ακραίο inconvenience για μένα πλέον Edit: μην δίνεις σημασία είμαι τυφλός ναι ειναι και input και output.γρηγορο inout γρηγορο output
Just_travel_everywhere Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 2 hours ago, someone- said: @Just_travel_everywhereτι να πω φιλε μου, στεναχωρέθηκα μονο που είδα τις φωτογραφίες. δε μπορω να διανοηθω να γίνει κατι τετοιο στο αυτοκίνητο και να είμαστε μεσα εμεις η σύζυγος μας τα παιδακια μας. Φίλε αν δεν είχα σταματήσει . Και ήμουν στον δρόμο πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα . 1
Thomas_Boz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μου ακύρωσε την παραγγελία το skroutz, και μου έδωσε ένα κουπόνι 2 ευρώ, ενώ μου είχαν στειλει αυτό μπακάλικο και το skroutz : 1
GeG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 17/3/2023 στις 12:36 ΜΜ, Billator είπε Όλα τα Xiaomi (τουλάχιστον όσα έχω το κάνουν). Πατάς 5 φορές το power button και σταθερά αναβοσβήνουν όλα τα λαμπάκια μαζί για να καταλάβεις ότι το mode ενεργοποιήθηκε. Βοηθάει άπειρα για να "ξυπνήσεις" μπαταρίες που "πέθαναν" λόγω χαμηλού φορτίου ή για συσκευές με υπερβολικά μικρές μπαταρίες ή αργό ρυθμό φόρτισης. You are welcome https://www.skroutz.gr/s/23810135/Xiaomi-Redmi-Power-Bank-20000mAh-18W-με-2-Θύρες-USB-A-Μαύρο.html αυτο να την κανει την δουλεια λες ;
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 37 minutes ago, GeG said: https://www.skroutz.gr/s/23810135/Xiaomi-Redmi-Power-Bank-20000mAh-18W-με-2-Θύρες-USB-A-Μαύρο.html αυτο να την κανει την δουλεια λες ; Τέλος, υποστηρίζει φόρτιση χαμηλής ισχύος για ακουστικά Mi BT και Mi Band ναι εχει κουμπι.φιλη εχει το ιδιο αλλα σε 10000mah 1
Billator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, GeG είπε https://www.skroutz.gr/s/23810135/Xiaomi-Redmi-Power-Bank-20000mAh-18W-με-2-Θύρες-USB-A-Μαύρο.html αυτο να την κανει την δουλεια λες ; Γενικά αυτό το mode το έχει από το πρώτο της powerbank με τις 18650 μπαταρίες, και από τότε έχω πάρει ακόμα 4-5 δικά της διαφορετικά μοντέλα και το έχουν όλα (το συγκεκριμένο που δείχνεις δεν το έχω). Οπότε θεωρώ ότι όλα τα δικά της (έστω με το Main brand ή το redmi) θα το υποστηρίζουν. Αλλά όπως λέει και ο poulinos το γράφει στο description οπότε τότε είσαι και 100% σίγουρος. 1
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 5 hours ago, Billator said: Γενικά αυτό το mode το έχει από το πρώτο της powerbank με τις 18650 μπαταρίες, και από τότε έχω πάρει ακόμα 4-5 δικά της διαφορετικά μοντέλα και το έχουν όλα (το συγκεκριμένο που δείχνεις δεν το έχω). Οπότε θεωρώ ότι όλα τα δικά της (έστω με το Main brand ή το redmi) θα το υποστηρίζουν. Αλλά όπως λέει και ο poulinos το γράφει στο description οπότε τότε είσαι και 100% σίγουρος. και το εχει και γνωστη μου.απλα εγω εχω το xiaomi compact που το εχει επισης 1
mindreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Το παρηγγειλα. Πρωτη φορα αγοραζω baseus, και μαλιστα powerank. Ειναι αξιοπιστη μαρκα; Εχουμε κανεναν ευχαριστημενο με αυτο το μοντελο; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από mindreader
fou Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, mindreader είπε Το παρηγγειλα. Πρωτη φορα αγοραζω baseus, και μαλιστα powerank. Ειναι αξιοπιστη μαρκα; Εχουμε κανεναν ευχαριστημενο με αυτο το μοντελο; Το εχω αρκετα χρονια, ειναι super! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα