DownUNDERground Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Ναι δυστηχως . Μάλιστα... Ήσουνα μέσα ή μήπως το είχες παρατημένο στον ήλιο; Γιατί το δεύτερο δεν ενδείκνυται.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Just now, DownUNDERground said: Μάλιστα... Ήσουνα μέσα ή μήπως το είχες παρατημένο στον ήλιο; Γιατί το δεύτερο δεν ενδείκνυται. Όχι φίλε μου . Μέσα στο χειμώνα ήταν πριν ένα μήνα . Και είχα βγει από το όχημα 5 λεπτά . Μετά από διαδρομή μιας ώρας . Ξέρω να τα Χρησιμοποιώ. 1
Shyn Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 @Just_travel_everywhere Ημουν ετοιμος να κανω παραγγελεια αλλα αλλαξα γνωμη. Λογικα οφειλεται σε προβληματικο κομματι, αλλα και παλι δεν το ρισκαρω 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 11 minutes ago, Shyn said: @Just_travel_everywhere Ημουν ετοιμος να κανω παραγγελεια αλλα αλλαξα γνωμη. Λογικα οφειλεται σε προβληματικο κομματι, αλλα και παλι δεν το ρισκαρω Κοίταξε δεν ξέρω αν ήταν προβληματικό η όχι . Γενικα άντεξε αρκετά . Ένα έτος αλλά απογοητεύτηκα . 1
Federacion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 ΤΙ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; Προφανώς μετα απ' αυτό δεν υπάρχει περίπτωση. Έχουμε και παιδιά στ αμάξι 2
KymcoAK550 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Ανέβηκαν οι τιμές κιόλας; Ψάχνω για 20αρι powerbank αλλά μάλλον δε πρόλαβα
Amaretos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Κοίταξε δεν ξέρω αν ήταν προβληματικό η όχι . Γενικα άντεξε αρκετά . Ένα έτος αλλά απογοητεύτηκα . Ατυχος , εχω το ιδιο σε μαυρο Baseus Amblight Power Bank 30000mAh 65W 3 χρονια +, με εχει βγαλει παληκαρι, ειδικα τα καλοκαιρια παραλια, φορτιζει ολη η οικογενεια
Just_travel_everywhere Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 11 minutes ago, Amaretos said: Ατυχος , εχω το ιδιο σε μαυρο Baseus Amblight Power Bank 30000mAh 65W 3 χρονια +, με εχει βγαλει παληκαρι, ειδικα τα καλοκαιρια παραλια, φορτιζει ολη η οικογενεια Εγώ το δούλευα πολυ συχνά . Δεν πειράζει με αποζημίωσαν με καινούργιο !! 1
someone- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Ποιότητα μόνο baseus 65watt 30.000 ενός έτους σοβαρά τωρα; οτι baseus ειχα ηταν πολυ ποιοτικό και μαλιστα πριν μερικές μερες πλήρωσα αρκετά για ένα φορτιστή που μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου... 1
nikopoup Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, someone- είπε σοβαρά τωρα; οτι baseus ειχα ηταν πολυ ποιοτικό και μαλιστα πριν μερικές μερες πλήρωσα αρκετά για ένα φορτιστή που μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου... Και γω σε όλα τα αμάξια baseus έχω.. 1
sistah Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 hour ago, Just_travel_everywhere said: Κοίταξε δεν ξέρω αν ήταν προβληματικό η όχι . Γενικα άντεξε αρκετά . Ένα έτος αλλά απογοητεύτηκα . Το ειχες μονιμα να φορτιζει και να φορτιζεται? Γιατι για να σκασει θα πρεπει να ανεβασει θερμοκρασια μεσα. 1
Thomas_Boz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, sistah είπε Το ειχες μονιμα να φορτιζει και να φορτιζεται? Γιατι για να σκασει θα πρεπει να ανεβασει θερμοκρασια μεσα. Και πάλι έχουν αισθητήρα που εντοπίζει την αύξηση θερμοκρασίας και κόβει το κύκλωμα... Ίσως να ήταν ελαττωματικός;
Just_travel_everywhere Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 2 hours ago, sistah said: Το ειχες μονιμα να φορτιζει και να φορτιζεται? Γιατι για να σκασει θα πρεπει να ανεβασει θερμοκρασια μεσα. Φίλε το έβαλα να γέμιση και οδηγούσα . Είναι δυνατόν να το έχω μόνιμα να φορτίζει ; 3 hours ago, someone- said: σοβαρά τωρα; οτι baseus ειχα ηταν πολυ ποιοτικό και μαλιστα πριν μερικές μερες πλήρωσα αρκετά για ένα φορτιστή που μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου... Επειδή δεν έτυχε σε σένα τι σημαίνει αυτό ότι είναι ποιοτικό δηλαδή; Το ξέρεις ότι δίνουν εγγύηση από το Ali express όποιος αγοράζει μόνο ένα χρόνο ενώ από την επίσημη εταιρεία δίνουνε δύο χρόνια. Αυτή είναι η ποιότητα; Έχω πάρει ποιοτικό power bank το οποίο είναι όντως ποιοτικό. Εγώ πρώτη φορά είδα συσκευή τέτοια να παίρνει φωτιά στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της κιόλας. Φαντάσου να μην ήμουνα εκεί ή να ήταν στο σπίτι και να παίρνει φωτιά όλο το σπίτι μου. Αυτό δεν το λες ποιότητα αυτό το λες σκουπίδι. Έχω πάρει σχεδόν όλα της μάρκες power Bank . Και όλα έχουν φάει πολύ ξύλο . Όχι ότι τα είχα στο ήλιο αλλά ότι τα φόρτιζα και τα Χρησιμοποιούσα καθημερινά και τέτοια πράγματα δεν έπαθα. Για να σου δώσω παράδειγμα πήρα από σουπερμάρκετ 15 € power bank και ακόμα ζει.
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 7 hours ago, Thomas_Boz said: υπάρχει κάποιο που νς μην κλείνει σε χαμηλά φορτία όπως κάνουν τα περισσότερα νομίζοντας ότι δεν υπάρχει συσκευή να ζητάει ρεύμα και κλείνουν; σε xiaomi που εχω υπαρχει κουμπακι για αυτην την χρηση 4
AwOv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, Jason15 είπε Έχει και αυτό https://marketoupoli.gr/product/powerbank-baseus-adaman-2-20000mah-30w-3xusb-usb-c-mayro/ 30W στα 22.9€ Ίσως από τα λίγα powerbank που υποστηρίζουν πρωτοκολλο vooc/super dart για oppo realme 8 ώρες πριν, Amaretos είπε Ατυχος , εχω το ιδιο σε μαυρο Baseus Amblight Power Bank 30000mAh 65W 3 χρονια +, με εχει βγαλει παληκαρι, ειδικα τα καλοκαιρια παραλια, φορτιζει ολη η οικογενεια Το χα πάρει αλλά την πάτησα γιατί δεν υποστήριζε το πρωτόκολλο φόρτισης super dart της realme, και όπως το πήρα το έδωσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα