tilaverboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Μια απορία που μου ήρθε τώρα στο μυαλό. Έχω τα office 2019. Υπάρχει η δυνατότητα της φωνητικής πληκτρολόγησης στην εν λόγω έκδοση? Σας ευχαριστώ πολύ. Στο pages που είναι για mac υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Στα office? Ή πρέπει να δω την έκδοση 365? Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από tilaverboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) https://itssc.rpi.edu/hc/en-us/articles/9112322274829-How-to-use-the-Dictation-tool-in-Word-2019-Outlook-2019-Word-365-Outlook-365-and-macOS (94) Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από jim_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Αρχικά να σας ευχαριστήσω που μπήκατε στην διαδικασία και μου απαντήσατε. Σας ευχαριστώ πολύ ειλικρινά. Από εκεί και πέρα για την γλώσσα μας δεν υπάρχει κάτι από ότι κατάλαβα δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εννοεις οτι δεν σε "καταλαβαινει" οταν του μιλας στα ελληνικα? (93) Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακριβώς. Στο macbook ενεργοποιούμε την ηχογράφηση στα ελληνικά και τα μετατρέπει σε γράμματα. Αντιλαμβάνεται μέχρι και τα σημεία στίξης. Σε windows μου βγάζει οτι δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά. Είπα να ρωτήσω μήπως έχει ίδια υποστήριξη και στα windows. Το mac υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά. Απλώς είπα να ρωτήσω αν υπάρχει και εδώ κάτι ανάλογο. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από tilaverboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Το θέμα κλειδώστε το. Παρατήρησα οτι σε office 365 υπάρχει δωρεάν η δυνατότητα φωνητικής πληκτρολόγησης αλλά όχι σε παλαιότερες εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα