Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας θα ηθελα να βρω τα windows 10 - 11 για να τα τρεξω στο mac mini m2 μου που απεκτησα χθες ομως δεν ξερω ποια εκδοση και ποια αρχιτεχνονικη ειναι η καταλληλη ;

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα virtualization για να τρέξεις τα windows. Το καλύτερο είναι το Parallels το οποίο σου φτιάχνει μόνο του και το windows vm με την κατάλληλη έκδοση κλπ κλπ. Το μόνο που θα χρειαστείς μετά είναι ένα windows 11 key για την έκδοση που θα περάσεις και φυσικά license για το Parallels.

Εναλακτικές προτάσεις είναι τα UTM και VMWare (δεν τα έχω δοκιμάσει) 

Η έκδοση που τρέχει στα Apple Silicon Mac είναι η Windows 11 ARM

Δημοσ.
Μόλις τώρα, slaughter είπε

Καλημέρα. Θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα virtualization για να τρέξεις τα windows. Το καλύτερο είναι το Parallels το οποίο σου φτιάχνει μόνο του και το windows vm με την κατάλληλη έκδοση κλπ κλπ. Το μόνο που θα χρειαστείς μετά είναι ένα windows 11 key για την έκδοση που θα περάσεις και φυσικά license για το Parallels.

Εναλακτικές προτάσεις είναι τα UTM και VMWare (δεν τα έχω δοκιμάσει) 

Η έκδοση που τρέχει στα Apple Silicon Mac είναι η Windows 11 ARM

Καλημερα εγω θα ηθελα τα windows 10 ARM τα οποια δεν ξερω που θα τα βρω

Δημοσ.

Μπορείς να δεις εδώ https://uupdump.net/ αν βρεις κάτι αλλά νομίζω οτι δεν τα έβγαλαν ποτέ σε retail και δεν ξέρω αν θα παίζουν. Δοκίμασε και αν βγάλεις άκρη ενημέρωσε και εμάς να ξέρουμε.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλημερα σας θα ηθελα να βρω τα windows 10 - 11 για να τα τρεξω στο mac mini m2 μου που απεκτησα χθες ομως δεν ξερω ποια εκδοση και ποια αρχιτεχνονικη ειναι η καταλληλη ;

Δεν υπάρχουν windows ακόμα ,για M επεξεργαστή. Μόνο virtual μπορείς να τα τρέξεις με προγραμμα όπως το parallels. Δεν είναι απαραίτητο να είναι windows on arm έκδοση για να τα τρέξεις virtual. Όπως φυσικά virtual μπορείς να τρέξεις και αλλά λειτουργικά στον Mac.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...