ChristosFis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καλήσπερα έχει κανεις απόψη για το monitor DELL S2722DC. Θα το χρησιμοποίω στον σταθερό μου υπολογιστη για gaming( οχι κατι το ιδιαίτερο) ,για κωδικα. Επίσης θα ήθελα που και που να συνδλεω το air m1 που έχω ως δεύτερη οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Μια χαρά οθόνη είναι για αυτά που θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 μια βοήθεια όσον αφορά τις υποδοχές επειδή έχω τη συγκεκριμένη οθόνη. Η dell στο site αναφέρει.... 1 θύρα αποστολής δεδομένων USB Type-C (λειτουργία εναλλαγής με DisplayPort 1.2 και παροχή ισχύος έως και 65 W) 1 θύρα USB υψηλής ταχύτητας 5 Gbps (USB 3.2 1ης γενιάς) με δυνατότητα φόρτισης BC1.2 στα 2 A (μέγιστο) 1 θύρα λήψης δεδομένων υψηλής ταχύτητας USB 5 Gbps (USB 3.2 1ης γενιάς) 2 θύρες HDMI (έκδ. 1.4) 1 θύρα εξόδου ήχου Spoiler Spoiler η απορία μου είναι με τις 3 θύρες usb και πως αξιοποιούνται πρακτικά 1 θύρα αποστολής δεδομένων USB Type-C (λειτουργία εναλλαγής με DisplayPort 1.2 και παροχή ισχύος έως και 65 W) εδώ τι συνδέουμε; στη συσκευασία υπάρχει ένα καλώδιο usb-c σε usb-c. φαντάζομαι μπορώ να συνδέσω το κινητό να φορτίσει (μόνο να φορτίσει;) ή το tablet που έχουν usb-c. Αυτό με το DisplayPort 1.2 τι είναι; στις άλλες 2? Να βάλω ένα στικάκι, μια usb camera μπορώ; Κάπως δε πρέπει όμως να μεταφερθούν τα δεδομένα στον υπολογιστή; Δεν απαιτείται ένα καλώδιο σαν αυτό που είχα ρωτήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω συνδέσει την type c με τον υπολογιστή (steel legend b550 με type c port) Στις άλλες δύο usb κουμπώνω usb hub, κάμερα, στικάκια, πληκτρολόγιο, κινητά κλπ. Εικόνα πάντως δεν μεταφέρεται από τo type c του pc μου στην οθόνη. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Εγώ έχω συνδέσει την type c με τον υπολογιστή (steel legend b550 με type c port) Στις άλλες δύο usb κουμπώνω usb hub, κάμερα, στικάκια, πληκτρολόγιο, κινητά κλπ. Εικόνα πάντως δεν μεταφέρεται από τo type c του pc μου στην οθόνη. κάτσε να καταλάβω, συνδέεις τις συσκευές στις usb και το type c το συνδέεις στον υπολογιστή για να δουλέψουν οι type A? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Bitbit είπε συνδέεις τις συσκευές στις usb και το type c το συνδέεις στον υπολογιστή για να δουλέψουν οι type A? Ναι, το type c της οθόνης το συνδέω με την type c της mobo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα