dktermi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα την βοήθεια σας παρακαλώ.Εχω ένα καταγραφικό hikvision το οποίο δεν κρατάει την ημερομηνία και τα σχετικά μετά από διακοπή ρεύματος λόγο ότι τελείωσε η μπαταρία και και το κέρατο σας δεν το πήρα χαμπάρι .Το θέμα είναι ότι η ημερομηνία στην οποία αρχίζει να γράφει πάει στο 1970 και στην αναζήτηση αλλά και χειροκίνητα δεν παει εκεί για να ψάξω κατά προσέγγιση πριν το 2004 ....Πρέπει να υπάρχει κάποια λύση γιατί κλέψανε τον γείτονα και μπορεί να δούμε κάτι από εκεί ....
akiz90 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δύσκολο...αν κάπου στο ενδιάμεσο έκανε επανεκκίνηση θα πήγε πάλι στο 1970 και θα πλάκωνε από επάνω ξανά και ξανά...αν βγάλεις τον δίσκο και τον ρίξεις σε ένα pc ίως και να βρεις τίποτα αλλά και πάλι θα πρέπει να υπολογίσεις την διαφορά ώρας για να μπορείς να καταλάβεις τι βλέπεις....αν το έχεις συνδεδεμένο στο internet όρισε ntp να τραβάει ώρα μέσω internet κάθε τόσο, οπότε και να σου τελειώσει η μπαταρία να είσαι καλυμμένος. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από akiz90
Tragogidaros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 https://www.google.com/search?q=hikvision+date+1970&oq=hikvision+date+&aqs=chrome.1.69i57j0i512j0i22i30l8.7095j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
άδικος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Tragogidaros είπε https://www.google.com/search?q=hikvision+date+1970&oq=hikvision+date+&aqs=chrome.1.69i57j0i512j0i22i30l8.7095j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Δεν είναι η λύση στο ερώτημα του TS.
Chrisksp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω ένα καταγραφικο hikvision την πρώτη φορά μου έκαψε το τροφοδοτικό...το αλλάζω και δούλεψε κανονικά. Ξανάγινε πάλι το ίδιο το αλλάζω πάλι αλλά τώρα βγάζει συνέχεια έναν ήχο + στο λαμπάκι του power είναι κόκκινο. Δεν ξέρω τη μπορεί να έχει κάψει. Το πήγα σε τεχνικό, έβαλε πιο πολλά αμπέρ, απομόνωσε τον σκληρό και πάλι τα ίδια Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2023 από Chrisksp
manolis940 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, Chrisksp είπε Καλησπέρα έχω ένα καταγραφικο hikvision την πρώτη φορά μου έκαψε το τροφοδοτικό...το αλλάζω και δούλεψε κανονικά. Ξανάγινε πάλι το ίδιο το αλλάζω πάλι αλλά τώρα βγάζει συνέχεια έναν ήχο + στο λαμπάκι του power είναι κόκκινο. Δεν ξέρω τη μπορεί να έχει κάψει. Το πήγα σε τεχνικό, έβαλε πιο πολλά αμπέρ, απομόνωσε τον σκληρό και πάλι τα ίδια Πέταξε λογικά ένα short kill εκεί που δεν έπρεπε και δεν ξέρει κανείς τι άλλο μπορεί να πήρε μαζί του. Γενικά πρέπει να ελέγξεις με πολύμετρο αν υπάρχει βραχυκύκλωμα στα 12V. Ελέγχεις και όποια άλλα πηνία υπάρχουν για βραχυκύκλωμα. Το τι θα κάνεις μετά εξαρτάτε απ' το τι θα δεις. Αν είναι κανένα των 4αρι ή 8αρι των 80€ δεν νομίζω ότι αξίζει να κάτσεις να πληρώσεις επισκευή. Καλύτερα χάρισε τον στον τεχνικό που το πήγες για ανταλλακτικά και πάρε ένα καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα