Προς το περιεχόμενο

φορτιστής laptop

for4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το hp elitebook 835 g9 και θέλω να πάρω έναν φορτιστή κινητού για να το φορτίζω επειδή είναι πιο εύκολο στην μεταφορά σε σχέση με τον original. Μπορείτε να προτείνετε κάποιον που να είναι κατάλληλος; Ένας 65w που έχω δεν είναι αρκετός για να το φορτίσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικα με 65W φορτιζει αυτος που εχεις ποιας εταιριας ειναι και δεν σου φορτιζει;

Ενα φορητο που φορτιζει με type c φορτιζει και με λιγοτερα W εχω φορτισει με 21W αλλα φυσικα σβηστο και φυσικα εκανε περισσοτερη ωρα.

oneplus είναι ο φορτιστής. Δεν είναι ότι δεν φορτίζει, απλά αν το δουλεύω ταυτόχρονα αποφορτίζει. Βγάζει και σχετικό μνμ ο υπολογιστής ότι δεν είναι αρκετά ισχυρός ο φορτιστής.

5 ώρες πριν, for4 είπε

oneplus είναι ο φορτιστής. Δεν είναι ότι δεν φορτίζει, απλά αν το δουλεύω ταυτόχρονα αποφορτίζει. Βγάζει και σχετικό μνμ ο υπολογιστής ότι δεν είναι αρκετά ισχυρός ο φορτιστής.

Τότε δεν είναι 65 η μάλλον μπορεί να είναι 65 στα 5 volt  και το φορητό να είναι 19 volt

Πρέπει να διαβάσεις στο φορητό τι ανοχή έχει στα volt αν έχει και δεν είναι στάνταρ πχ 19volt

Μόλις είδα ότι είναι 20 volt αμφιβάλω αν ο φορτιστής του κινητού δίνει 20 volt μέχρι 12 δίνουν.

Να ξέρεις σε ένα τροφοδοτικό όσο ανεβαίνουν τα volt πέφτουν τα watt η αλλιώς τα amper

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Να ξέρεις σε ένα τροφοδοτικό όσο ανεβαίνουν τα volt πέφτουν τα watt η αλλιώς τα amper

Ampere*Volt=Watt

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...