for4 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Έχω το hp elitebook 835 g9 και θέλω να πάρω έναν φορτιστή κινητού για να το φορτίζω επειδή είναι πιο εύκολο στην μεταφορά σε σχέση με τον original. Μπορείτε να προτείνετε κάποιον που να είναι κατάλληλος; Ένας 65w που έχω δεν είναι αρκετός για να το φορτίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Κανονικα με 65W φορτιζει αυτος που εχεις ποιας εταιριας ειναι και δεν σου φορτιζει; Ενα φορητο που φορτιζει με type c φορτιζει και με λιγοτερα W εχω φορτισει με 21W αλλα φυσικα σβηστο και φυσικα εκανε περισσοτερη ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 oneplus είναι ο φορτιστής. Δεν είναι ότι δεν φορτίζει, απλά αν το δουλεύω ταυτόχρονα αποφορτίζει. Βγάζει και σχετικό μνμ ο υπολογιστής ότι δεν είναι αρκετά ισχυρός ο φορτιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 η ΗΡ πάντως 65αρι λέει όντως αν θες όμως, πχ https://www.skroutz.gr/s/21925956/Power-On-USB-C-Universal-Φορτιστής-Laptop-90W-με-Αντάπτορα-Τροφοδοσίας-PD90C.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, for4 είπε oneplus είναι ο φορτιστής. Δεν είναι ότι δεν φορτίζει, απλά αν το δουλεύω ταυτόχρονα αποφορτίζει. Βγάζει και σχετικό μνμ ο υπολογιστής ότι δεν είναι αρκετά ισχυρός ο φορτιστής. Τότε δεν είναι 65 η μάλλον μπορεί να είναι 65 στα 5 volt και το φορητό να είναι 19 volt Πρέπει να διαβάσεις στο φορητό τι ανοχή έχει στα volt αν έχει και δεν είναι στάνταρ πχ 19volt Μόλις είδα ότι είναι 20 volt αμφιβάλω αν ο φορτιστής του κινητού δίνει 20 volt μέχρι 12 δίνουν. Να ξέρεις σε ένα τροφοδοτικό όσο ανεβαίνουν τα volt πέφτουν τα watt η αλλιώς τα amper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Να ξέρεις σε ένα τροφοδοτικό όσο ανεβαίνουν τα volt πέφτουν τα watt η αλλιώς τα amper Ampere*Volt=Watt Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα