Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Παιδιά, έχω την μητρική MSI MAX2 FIR η οποία είναι AGP 4x, Σκέφτομαι να αγοράσω μία radeon 9600XT, αλλά δεν θέλω να πειράξω τίποτε άλλο απο το σύστημά μου. Θα είναι συμβατή η νέα κάρτα με την μητρική μου ή θα έχω πρόβλημα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Κατά 99% θα παίζει, το έχω κάνει πάμπολλες φορές αλλά κοίταξε για τυχόν ασυμφωνίες σε voltage θύρας + κάρτας. (mobo manual - vga manual) /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 An thymamai kala h sygekrimenh mobo me 1.5v paizei (kai overvolt mexri 1.8v, an kai de mas endoiaferei sth sygekrimenh periptwsh), opote eisai mia xara. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 OK παιδιά, σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.