Προς το περιεχόμενο

Macbook air 2022 m2 8gb ram/256 amazon spain offer 1300e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και το m1 θεωρειται προσφορα στα 1000 ευρω βαζω και εγω το macbook air m2 που ισως καποτε παιξει και τοσα στην ελλαδα μετα απο 2-3 χρονια επειδη ειμαι κυπρο η τιμη ειναι κατα προσεγγιση διορθωστε με 

https://www.amazon.es/2022-Apple-Ordenador-Portátil-MacBook/dp/B0B3CT1796/

η διαταξη του πληκτρολογιου ειναι QWERTY δηλαδη τα γραμματα εχουν την κανονικη διαταξη ενος κανονικου πληκτρολογιου

ωστοσο τα γραμματα enter, delete  tab κλπ ειναι ισπανικα

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 4
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, forgotten είπε

Μια και το m1 θεωρειται προσφορα στα 1000 ευρω βαζω και εγω το macbook air m2 που ισως καποτε παιξει και τοσα στην ελλαδα μετα απο 2-3 χρονια επειδη ειμαι κυπρο η τιμη ειναι κατα προσεγγιση διορθωστε με 

https://www.amazon.es/2022-Apple-Ordenador-Portátil-MacBook/dp/B0B3CT1796/

Και για Ελλάδα ίδια τιμή βγαίνει

image.png.2eda0e2d7f56219a480084bd1c11bafd.png

22 λεπτά πριν, pcbill είπε

Κάποια βοήθεια στο τι πληκτρολόγιο έχουν?

Για να μη σε αφήνει να διαλέξεις, το πιθανότερο είναι να είναι Ισπανικό.

image.png.6c63b17757d0a7908f7fc49aefb9edd3.png

Επεξ/σία από paniti
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ri0Sif είπε

Περίπου τόσο βγαίνει και από Ελλάδα. +50€ περίπου.

Ίσως το 512GB να αξίζει περισσότερο.

1599€ Έχει στην Ελλάδα. 300€ κάτω είναι η προσφορά του Amazon. 

Δημοσ.

Διαθέσιμο από 1400 κ πάνω και από σκρουτζομαγαζο.. δε συγκρίνεται η εγγύηση αμαζον .. σε αλλά καταστήματα γνωστά από 1800€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Είναι πεντακάθαρο ότι έχει βγει μόνο για να δικαιολογήσει τις τιμές των ακριβότερων macbook. 8/256 είχε αυτό που έβγαλε το 2017. Αν είναι και αργος ο ssd πρόκειται για σκόπιμο υποβιβασμό. Και με αυξημένη τιμή μάλιστα.

8/256 έχουν κινεζικα λάπτοπ των 250€. Κινέζικο τάμπλετ των 87€ έχει 12GB ram.

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Confused 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, gpapadakis είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Είναι πεντακάθαρο ότι έχει βγει μόνο για να δικαιολογήσει τις τιμές των ακριβότερων macbook. 8/256 είχε αυτό που έβγαλε το 2017. Αν είναι και αργος ο ssd πρόκειται για σκόπιμο υποβιβασμό. Και με αυξημένη τιμή μάλιστα.

8/256 έχουν κινεζικα λάπτοπ των 250€. Κινέζικο τάμπλετ των 87€ έχει 12GB ram.

E ναι, γιατί είναι γνωστό ότι την ίδια διαχείριση RAM κάνουν τα κινέζικα laptop/tablet με Windows με το MacOS. 🙄

Βρε παιδιά, αν δε γνωρίζετε 5 βασικά πράγματα μη γράφετε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, avacan23 είπε

RED FLAG. Μη πάρετε το εισαγωγικό Μ2 air ssd 256 γιατι ειναι πολύ χειρότερος από το Μ1 του 2020.

https://medium.com/codex/how-much-slower-is-the-ssd-in-basic-m2-macbook-air-compared-to-m1-air-a514ad552c19

συμπέρασμα μονο το 512gb m2 air αξιζει οχι το 256αρι.

So, according to the application information available, the SSD might have a problem writing and reading 12K DCI 60 FPS video in ProRes 422 HQ, which of course, is not exactly a common and used format anyway this information is available....

Το review μετράει μόνο sequential speeds, αδιάφορα για την καθημερινή χρήση. Τώρα αν όντως κάποιος θα χρησιμοποιήσει τον παραπάνω codec και η δουλειά του είναι να φτιάχνει 12k video να πάρει ένα workstation...

Είναι τραγικοί αυτοί οι reviewers.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 3
Δημοσ.

Εχω το 8/256 m2 τωρα και ενα 3μηνο. Οσα διαβαζω για την ram ειναι απλα για γελια... το windows pc με 16 που εχω δυσκολεύεται περισσοτερο. Για τον χωρο εξαρτατε απο τι το δουλευεις.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...