Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά .

Θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα μου . Έχω πάροχο nova εδώ και 8 μήνες με 50 άρα με συγχρονισμό στα 30 γιατί η περιοχή μου είναι χάλια από θέμα ίντερνετ. Από τότε που η nova ξεκίνησε συνεργασία με wind κάθε μέρα είχα αποσυνδέσεις και πολλά fec errors. Όταν έβρεχε έπεφτε το ίντερνετ συνέχεια . Ξαφνικά στις 9 του μήνα το μεσημέρι πέφτει το ίντερνετ. Κάνω restart τίποτα . Βλέπω έφερνε 70 χιλιάδες fec errors με το που πήγαινε να συγχρονίσει χωρίς αποτέλεσμα . Καλω στο γελοίο τεχνικό τμήμα δηλώνετε βλάβη και ταυτόχρονα κάνω αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ . έρχεται τεχνικός μετράει μου λέει πρόβλημα του ΟΤΕ στο καφαο το δίνω . Έρχεται ο ΟΤΕ μετά από 5 μέρες μετράει την κολώνα και λέει εδώ βγάζει 33 καλημέρα έχω δουλειά φεύγω . Είμαι μια βδομάδα χωρίς ίντερνετ η νοβα δεν ασχολείται και η απάντηση τους είναι αδυναμία παροχής αυτής της σύνδεσης στην περιοχή σας. Να ενημερώσω ότι αρκετά χρόνια τώρα έχω υποτιθέμενη vdsl και δεν είχα προβλήματα και ξαφνικά έγινε αυτό . Όταν βάζω τα στοιχεία του ΟΤΕ  username και password στο ρούτερ της nova κατευθείαν συγχρονίζει στα 15 mbps αλλά μετά από 5 λεπτά χάνεται η σύνδεση . Προσπαθούσα όλη μέρα σήμερα να κλείσω ραντεβού με τεχνικό του ΟΤΕ να μάθω ποτέ θα αλλαχτεί η γραμμή και μετά από 3 ώρες αναμονή κατάφερα να κανονίσω ραντεβού την επόμενη Πέμπτη . Το ερώτημα μου είναι για πιο λόγο με τα γενικά στοιχεία του ΟΤΕ να έχω ίντερνετ για 5 λεπτά και με τη νοβα τίποτα ;

Δημοσ.

Ακόμα στη νόβα είμαι αδεφρε. Αλλά με τα στοιχεία του ΟΤΕ συγχρονίζει για λίγο αυτό δεν καταλαβαίνω 

• Λύση
Δημοσ.

Μπες εδώ και δες σε πίο δίκτυο ανήκεις 

1)Εσωτερική καλωδίωση έχεις δει ;;

2)Το ότι βάζεις τα credesials του οτε δεν σημαίνει οτι εισαι και οτε απλά σου δίνει μια ip η νοβα  πρέπει αν δεις σε πιο δίκτυο είσαι ακόμα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Prwktos είπε

Ακόμα στη νόβα είμαι αδεφρε. Αλλά με τα στοιχεία του ΟΤΕ συγχρονίζει για λίγο αυτό δεν καταλαβαίνω 

Με τα otenet τα στοιχεία μπαίνεις για λίγο, αλλά όταν λαμβάνει σήμα η Nova από το ρουτερ σου περνάει τα στοιχεία της γραμμής αυτόματα.

Μόλις τα περάσει λόγω του προβλήματος που έχεις γίνεται διακοπή στο ιντερνετ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

Μπες εδώ και δες σε πίο δίκτυο ανήκεις 

1)Εσωτερική καλωδίωση έχεις δει ;;

2)Το ότι βάζεις τα credesials του οτε δεν σημαίνει οτι εισαι και οτε απλά σου δίνει μια ip η νοβα  πρέπει αν δεις σε πιο δίκτυο είσαι ακόμα 

Ωραιο αυτό φίλε μου. Μου βγάζει ότι ειμαι ακομα στην forthnet. Βέβαια χωρίς ιντερνετ για 8η μέρα σήμερα.

Δημοσ.

Σημαίνει ότι είσαι ακόμα στη νοβα 

Ζήτησες άμεση η έμμεση φορητότητα στην cosmote 

Αν ζητήσεις άμεση μόλις παραλάβουν την αίτηση υπογεγραμμένη από εσένα ξεκινάνε οι διαδικασίες 

Αν ζητήσει έμμεση κάνει 14 μέρες να ξεκινήσει η διαδικασία

Παρέλαβες ρουτερ απο cosmote ?

Δημοσ.

Όχι αδερφέ . Με το ζόρι τους έπιασαν στα τηλέφωνα έκλεισα ραντεβού την άλλη Πέμπτη θα το συνδέσει ο τεχνικός το ρούτερ αναγκαστικά μου είπαν . Άμεσα την εκανα την φορητότητα υποτίθεται αλλά τα μουσχαρια δεν είχαν αποθηκεύσει το σωστό κινητό και με έπαιρναν σε παλιό αριθμό που δεν χρησιμοποιώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα στη μία γραμμή ήρθε ο τεχνικός και έκανε 7 μέρες η όλη διαδικασία 

Στη δεύτερη έγινε πολύ άμεσα μέσα σε 1 μέρα 

Επεξ/σία από bill2015

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...