gadgetseek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Αν δεν οδηγάει και δε μου τραγουδάει ταυτόχρονα, δεν ψήνομαι.. (αφού το κανε κι ο ΚΙΤΤ..) 2
PadPoet Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Αν βάλουν την φωνή του KARR θα ξεπουλήσουν λες και ήταν ζεστά ψωμάκια σε όλους εμάς που μεγαλώσαμε με την σειρά: 4 1
cp5120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 "Αυτή η αλλαγή στην στρατηγική δεν αφορά μόνο κάποια μεμονωμένη δυνατότητα, όπως στην περίπτωση της εξέλιξης των φωνητικών εντολών, αλλά δείχνει ότι οι πελάτες μπορούν να περιμένουν από τα μελλοντικά οχήματά τους να είναι πολύ πιο ικανά και ανανεωμένα συνολικά όσον αφορά τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες" Μια απλή ερώτηση: Γιατί;
ANTiL00P Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Η GM αναπτύσσει έναν ψηφιακό βοηθό τύπου ChatGPT για τα οχήματα της Αντε λοιπον. Τι, τζάπα το πήραμε το σμάρτ γουώτς; 🧐 1
kariolikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nitroc είπε Δεν θέλω να μιλάει , το turbo booost θέλω 😁 και αν θυμασαι είχε και super turbo boost Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από kariolikos
purespyros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 πωπω αρρωστια! Το θελω χθες! Εχουμε να πουμε πολλα με το αυτοκινητακι
nitroc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, kariolikos είπε και αν θυμασαι είχε και super turbo boost Ναι , το SPSS . Με EBS. Τρέλα , έπαιρνα το ποδήλατο και έκανα πως είχα όλα αυτα τα συστήματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα