Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2023 στις 10:10 ΜΜ, kp1 είπε

Φιλε σόρρυ το ειδα σήμερα καλύτερα νομίζω έχει καλύτερη μποταρια οι το ,12αρι iphone αν δεις συγκριτικά 

οκ θα αφήσω το πιξελ .ας κάνουμε και ένα τελευταίο. S22 η iphone12. ίδια τιμή σχεδόν Η μπαταρία του s22 κρατάει όσο του 12 ;

Update. : Τελικά έκλεισα το s22 στα 540 ευρώ   .  οκ αξιοπρεπές είναι.  3 χρόνια με iphone σαν πρωτο κινητό ας πάρω και ένα s πάλι.  

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
Στις 18/3/2023 στις 6:47 ΠΜ, mp123 είπε

οκ θα αφήσω το πιξελ .ας κάνουμε και ένα τελευταίο. S22 η iphone12. ίδια τιμή σχεδόν Η μπαταρία του s22 κρατάει όσο του 12 ;

Update. : Τελικά έκλεισα το s22 στα 540 ευρώ   .  οκ αξιοπρεπές είναι.  3 χρόνια με iphone σαν πρωτο κινητό ας πάρω και ένα s πάλι.  

πηρες κινητο που το μεγαλυτερο προβλημα που εχει ειναι η μπαταρια

• Like 2
Δημοσ.
Στις 16/3/2023 στις 4:46 ΜΜ, mp123 είπε

το μόνο που με κολλάει στο pixel είναι η μπαταρία που λένε ότι βγάζει μόνο 4 ώρες on screen

1 ώρα πριν, Donalhioy είπε

πηρες κινητο που το μεγαλυτερο προβλημα που εχει ειναι η μπαταρια

Έγραφε για το pixel και έκλεισε το πιο άθλιο κινητό σε μπαταρία που υπάρχει; τι να πω. το Pixel παίζει να έχει και διπλάσιο SOT από το s22.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/3/2023 στις 4:47 ΠΜ, mp123 είπε

Το pixel έχει μπαταρία 4410mah και το Samsung που πήρες 3700mah.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/3/2023 στις 6:47 ΠΜ, mp123 είπε

σε βλέπω να το πετάς από το παράθυρο, μέχρι απόγευμα και αν σε βγάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις είναι τόσο άθλιο; οκ στο you tube το βλέπω κάπου 6 ώρες on screen βαστάει.

να το ακυρώσω δεν υπάρχει θέμα. την τρίτη του έχω πει ότι θα περάσω να το πάρω. 

το θέλω μόνο για κλήσεις με την κάρτα και όταν βγαίνω έξω. για το σπίτι δεν το συζητάω έχω το m52 4g που βαστάει 10 ώρες sot. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mp123 είπε

Ρε σεις είναι τόσο άθλιο; οκ στο you tube το βλέπω κάπου 6 ώρες on screen βαστάει.

να το ακυρώσω δεν υπάρχει θέμα. την τρίτη του έχω πει ότι θα περάσω να το πάρω. 

το θέλω μόνο για κλήσεις με την κάρτα και όταν βγαίνω έξω. για το σπίτι δεν το συζητάω έχω το m52 4g που βαστάει 10 ώρες sot. 

Αυτό το "έχω άλλο κινητό για έξω για μοστρα και άλλο για το σπίτι" ακόμα να το ξεπεράσω 🤣

Δημοσ.
22 ώρες πριν, koutsis είπε

Αυτό το "έχω άλλο κινητό για έξω για μοστρα και άλλο για το σπίτι" ακόμα να το ξεπεράσω 🤣

το ακύρωσα γιατί αν είναι σαν το s9 plus που έιχα θα το πετούσα από το παράθυρο  . 

Αντε τώρα πάλι να ψάχνω κινητό 6  6.1 ίντσες με καλή μπαταρία . Σαμσουγκ τα s δεν έχουν μπαταρία από Ότο λετε ,  iPhone όχι. Τι άλλο υπάρχει ρε παιδιά σε flagship 600 αντε 700 ευρώ; από το 22 και μετά;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, chios είπε

S23 έχει πολύ καλή μπαταρία, απλά ανεβαίνει η τιμή. 

οκ.θα το δω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mp123 είπε

οκ.θα το δω

524ευρα βλεπω το oneplus 10T 16/256...

αλλα ανολαγα τι το θελεις... αν οντως ειναι η μοστρα, πανε στo iphone

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Donalhioy είπε

524ευρα βλεπω το oneplus 10T 16/256...

αλλα ανολαγα τι το θελεις... αν οντως ειναι η μοστρα, πανε στo iphone

όχι Κινέζο. προτιμώ να μην πάρω τίποτα και να βάλω την κάρτα στο m52 που έχω. βλέπω google 7.   650 ευρώ αλουμίνιο με γυαλί,   google εινσι μπαταρία έχει κανεις γνώμη για αυτό. δεν θέλω iphone  το βαρέθηκα. Καλά ήταν 3 χρόνια . Στο σπιτι γυναικα και παιδι τους εχω το 12 και το 13. πάλι σε android εγώ. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mp123 είπε

όχι Κινέζο. προτιμώ να μην πάρω τίποτα και να βάλω την κάρτα στο m52 που έχω. βλέπω google 7.   650 ευρώ αλουμίνιο με γυαλί,   google εινσι μπαταρία έχει κανεις γνώμη για αυτό. δεν θέλω iphone  το βαρέθηκα. Καλά ήταν 3 χρόνια . Στο σπιτι γυναικα και παιδι τους εχω το 12 και το 13. πάλι σε android εγώ. 

αλλο κινεζικον και αλλο κινεζια. αλλα γουστα ειναι αυτα..

τα google δεν τα εχω σε καμια εκτιμηση, καλη καμερα εχουν και μετα ειναι σαν τα sony xperia σε χρυσο περιτυλιγμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/3/2023 στις 4:39 ΠΜ, Donalhioy είπε

αλλο κινεζικον και αλλο κινεζια. αλλα γουστα ειναι αυτα..

τα google δεν τα εχω σε καμια εκτιμηση, καλη καμερα εχουν και μετα ειναι σαν τα sony xperia σε χρυσο περιτυλιγμα

νόμιζα πως ήταν ξιαομι. οκ oneplus δεν λέω όχι αλλα φίλε πολυ πλαστικουρα.  550 για πλαστικό κινητό είναι πολλά. κάτσε να δω και κανα oneplus.. οκ αυτά είναι καλά κινέζικα.

δεν βγάζει και χουαγουει κάνα κινητό της προκοπής. δεν έχει google services

Update. τελικά ο νικητής είναι samsung f21 fe 6/128 σε άσπρο  στα 437 ευρώ. τουλάχιστον το πουλάω άνετα μετά. ευχαριστώ παιδιά.. για κλήσεις το θέλω μόνο και όταν βγαίνω έξω. σπίτι το m52 δεν υπάρχει καλύτερο  .τουλάχιστον 19 ώρες οθόνη συν αμολεντ με ωραία χρώματα. ( φυσικά έχω το m52 4g που έχει αμολεντ το m525g εχει ips  μάπα η οθόνη. ).

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...