melanouri Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 θέλω να προχωρήσω σε κάποια λύση cloud για τις ανάγκες του σπιτιού κυρίως, και έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο μοντέλα ώστε να είμαι σχετικά άνετος σε βάθος χρόνου όσον αφορά επιδόσεις και δυνατότητες επέκτασης. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στα δυο μοντέλα πέραν των file systems που υποστηρίζουν και του USB πρωτοκόλλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Το 923 εχει AMD CPU χωρίς onboard graphics οποτε σε περίπτωση που θες hw transcoding για plex/emby δύσκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melanouri Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, mrbictor είπε Το 923 εχει AMD CPU χωρίς onboard graphics οποτε σε περίπτωση που θες hw transcoding για plex/emby δύσκολα. ενδιαφέρον. αποτι διάβασα έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση που θεωρητικά σε κάτι που μένει μονίμως ανοιχτό (τουλάχιστον στο δικό μου use case) θα έχει ένα ρόλο αν και όχι τον σημαντικότερο. Προφανώς έχει κάποιες έξτρα δυνατότητες ο 23 αλλά δε νομιζω να με απασχολήσουν άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα