Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, ψαχνω για πληκτρολογιο το οποιο σε αφηνει να κανεις remap τα κουμπια, πιο συγκεκριμενα...

Εχω το Anne pro 2 (που μου αφηνει χρονους σιγα σιγα) στο οποιο το Caps locks λειτουργει ως FN Layer π.χ αμα εχω πατημενο το caps locks και πατησω WASD το WASD λειτουργει σαν βελακια (τερμα χρησιμο για να μετακινηθεις μεσα σε κωδικα) και μπορεις να βαλεις οτι θες εσυ πανω του.

Θα επαιρνα ξανα το ιδιο αλλα απο τον πρωτο μηνα εβγαλε θεματα με το bluetooth και στους 3+ μηνες καμια ledakia σταματησαν να αναβουν. Τωρα στον περιπου 1.5 χρονο σταματησε να λειτουργει τελειως, το οποιο φτιαχθηκε βγαζωντας την μπαταρια και τωρα ειναι μονο wired...

Εχει πεσει το ματι μου στα Keychron αλλα απο οτι εχω διαβασει το customer support τους ειναι πολυ κακο ... 

Budget μεχρι 70-80, θα ηθελα να εχει και bluetooth/wifi συνδεση αλλα μαλλον ζηταω πολλα σε αυτο το bugdet..

Δημοσ.
Στις 17/3/2023 στις 6:43 ΠΜ, tarantules είπε

Πριν κανα 2μηνο πήρα το Keychron K3 Pro και οποτε τους ενόχλησα στο support πήρα άμεση απάντηση.Το συγκεκριμένο έχει και key remapping

Το πηρες απο το site τους ή απο καποιον μεταπωλητη? Και περιπου ποσο καιρο εκανε να σου ερθει?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε

Το πηρες απο το site τους ή απο καποιον μεταπωλητη? Και περιπου ποσο καιρο εκανε να σου ερθει?

Από το επίσημο site τους μιας και ήταν προπαραγγελία και έφτασε σχετικά γρήγορα.Νομίζω λιγότερο από μήνα αλλά αν θες μπορώ να δω πόσο έκανε ακριβώς

Δημοσ.

FYI κυκλοφορεί ένα κουπόνι για το anne pro 2d από το bangood νομίζω στα 70-75 ευρώ. Το 2d είναι νεότερη έκδοση με bt 5.0 αντί για 4.0 του ap2 όπου θεωρητικά εξαλείφει τα προβλήματα ασύρματης σύνδεσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...