Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, gnavro είπε

Καλησπέρα,

Εχει απαντηθει σε προηγούμενο post αλλα επανέρχομαι γιατι νομιζω υπαρχει ενα γκριζο σημειο
Εχω παλιο θερμοσίφωνα τριπλης ενεργειας αλλα ο ηλιακος συλλεκτης ειναι μικρος, εχει προβλημα και δεν αποδίδει.
Θεωρητικα αποκλείομαι απο το πρόγραμμα αλλα δεν ειναι καπως παράδοξος αυτος ο αποκλεισμος αφου θα μπορουσα να αφαιρεσω τον ηλιακο συλλέκτη πριν την εγκατάσταση του καινούργιο ηλιακού?

Μην στεναχωριέσαι 

Πολλά θα γίνουν μέχρι τότε 

Οι παλιατζήδες είναι... εφοδιασμένοι με παλιούς ηλεκτρικού θερμοσίφωνες σε καλές τιμές. 

Με λίγα 10ευρα παίρνεις έναν αν τελικά χρειαστεί που κατά τη γνώμη μου δεν θα χρειαστεί τελικά στην πράξη 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

Οι παλιατζήδες είναι... εφοδιασμένοι με παλιούς ηλεκτρικού θερμοσίφωνες σε καλές τιμές. 

Με λίγα 10ευρα παίρνεις έναν αν τελικά χρειαστεί που κατά τη γνώμη μου δεν θα χρειαστεί τελικά στην πράξη 

Με αυτά και με αυτά δεν μας βλέπω να παίρνουμε την επιδότηση :P Ήδη έχουν γίνει λέει 170000 αιτήσεις.

Δημοσ.
Στις 14/5/2023 στις 11:15 ΜΜ, Luciddream είπε

Εμένα δούλεψε μια χαρά. Ο αριθμός παροχής είναι 11 ψηφία συνήθως εκεί γίνεται το λάθος.

Δεν γινεται ο ιδιοκτήτης να κανει αιτηση για σπιτι που νοικιάζει σε τριτον. Και να πέρασε η αιτηση θα κοπεί.

Μονο ο ενοικιαστης μπορει να κανει αν του ειναι Α κατοικία

Στις 12/5/2023 στις 6:05 ΜΜ, gorilas13 είπε

Αδερφέ στην ίδια περίπτωση με εσένα, έκανα αίτηση με αριθμό ΔΕΗ που αντιστοιχεί στης μάνας μου το σπίτι. Το πήρε, τώρα αν με κόψει λογικά αν τσεκάρουν, θα πάρω απο κάποιον φίλο που δεν το θέλει. Τους έχω βάλει όλους να κάνουν χαχαχα

Θα σε κοψει. 

Στις 15/5/2023 στις 12:09 ΠΜ, CptBill είπε

σωστος

η λυση δοθηκε απο την εφαρμογή της δεδδηε οπου εβαλα τον αριθμο παροχης που ειχα απο παλιο λογαριασμο  αλλα εχει αλλαξει πλεον το τελευταιο του ψηφιο 

https://apps.deddie.gr/
Και βρηκα το σωστο μεσω του δεδδηε, χωρις καν να ενοχλω τους ενοικιαστες

Δεν θα ισχυσει αιτηση για σπιτι που το νοικιαζεις εσύ σε τριτον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, xraxra said:

Δεν γινεται ο ιδιοκτήτης να κανει αιτηση για σπιτι που νοικιάζει σε τριτον. Και να πέρασε η αιτηση θα κοπεί.

Μονο ο ενοικιαστης μπορει να κανει αν του ειναι Α κατοικία

Θα σε κοψει. 

Δεν θα ισχυσει αιτηση για σπιτι που το νοικιαζεις εσύ σε τριτον

Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Ο οδηγός γράφει:

Κάθε Φυσικό Πρόσωπο δύναται να υποβάλλει μία και μόνο αίτηση που αφορά κύρια ή
δευτερεύουσα κατοικία, για την οποία συντρέχουν αθροιστικά οι ακόλουθες
προϋποθέσεις:
 Αποτελεί την κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία του αιτούντος (ιδιόκτητη,
ενοικιαζόμενη ή παραχωρημένη).
 Διαθέτει ενεργή, οικιακή (και μη κοινόχρηστη) παροχή ηλεκτρικού ρεύματος,
μέσω της οποίας πραγματοποιείται η ταυτοποίηση της κατοικίας του αιτούντος.

Έχω μπροστά μου και τα χαρτιά της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στο οποίο αναγράφεται το όνομα του ιδιοκτήτη.

edit: τώρα που το ξαναδιαβάζω καταλαβαίνω τι λες, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι λίγο πιο καθαρογραμμένο αν ισχύει αυτό? Θα την πατήσουν πολλοί έτσι.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Luciddream είπε

Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Ο οδηγός γράφει:

Κάθε Φυσικό Πρόσωπο δύναται να υποβάλλει μία και μόνο αίτηση που αφορά κύρια ή
δευτερεύουσα κατοικία, για την οποία συντρέχουν αθροιστικά οι ακόλουθες
προϋποθέσεις:
 Αποτελεί την κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία του αιτούντος (ιδιόκτητη,
ενοικιαζόμενη ή παραχωρημένη).
 Διαθέτει ενεργή, οικιακή (και μη κοινόχρηστη) παροχή ηλεκτρικού ρεύματος,
μέσω της οποίας πραγματοποιείται η ταυτοποίηση της κατοικίας του αιτούντος.

Έχω μπροστά μου και τα χαρτιά της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στο οποίο αναγράφεται το όνομα του ιδιοκτήτη.

edit: τώρα που το ξαναδιαβάζω καταλαβαίνω τι λες, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι λίγο πιο καθαρογραμμένο αν ισχύει αυτό? Θα την πατήσουν πολλοί έτσι.

Καλημέρα. Το λεει καθαρά

Αποτελει την κυρια κατοικία του αιτούντος

Δημοσ.
1 hour ago, xraxra said:

Καλημέρα. Το λεει καθαρά

Αποτελει την κυρια κατοικία του αιτούντος

Καλημέρα, μάλλον έχεις δίκιο, εγώ νόμιζα ότι δηλωνόταν σαν δευτερέουσα κατοικία αλλά κοίταξα τις φορολογικές δηλώσεις και δεν το βλέπω μέσα. Καλά έτσι και αλλιώς μάλλον δεν θα πέρναγα από βαθμολογία. Τον ενοικιαστή δεν μπορώ να τον βάλω να κάνει αίτηση γιατί όταν λήξει το συμβόλαιο θα φύγει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Luciddream είπε

Καλημέρα, μάλλον έχεις δίκιο, εγώ νόμιζα ότι δηλωνόταν σαν δευτερέουσα κατοικία αλλά κοίταξα τις φορολογικές δηλώσεις και δεν το βλέπω μέσα. Καλά έτσι και αλλιώς μάλλον δεν θα πέρναγα από βαθμολογία. Τον ενοικιαστή δεν μπορώ να τον βάλω να κάνει αίτηση γιατί όταν λήξει το συμβόλαιο θα φύγει.

ΟΧΙ ΜΆΛΛΟΝ.

ΣΙΓΟΥΡΑ

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσ.

Έκανα την αίτηση, το πιστοποιητικό ΑΜΕΑ, το πήρε μετά από 20 προσπάθειες,,  άλλο θέμα δεν είχα, επίσης στο τηλέφωνο απαντούν!!!!!,, μου είπαν: κόλλησε ο server,

και τώρα περιμένουμε..., στις 20 Ιουνίου κλπ.

Κάνω έρευνα αγοράς: calpak/ maltezos/ cosmosolar,,( δεν είναι διαφήμιση), πολλά λεφτά, πάνω από 1000€.

Δημοσ.

παιδια ξεκινησα απο το να βαλω Λεβητα φυσικου αεριου και με βαλανε σε διαδικασια αλλαγης Εξοικονομω....(μονωση λεβητας, Κουφωματα + Ηλιακος θερμοσηφωνα) Επειδη δεν εχω τα λεφτα....θα μεινω στο Βαζω λεβητα φυσικου αεριου και Θερμοσιφωνα με ποσοστοση 50%

Εχω 9 ετιας ηλιακο ...ποια ειναι η διαδικασια μολις κανω την αιτηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ με το πρόγραμμα αλλαζεις ηλεκτρικό θερμοσίφωνα με ηλιακό 

Επεξ/σία από Maurikycli
  • Confused 1
Δημοσ.

εχω υποβαλλει αιτηση για αλλαγη του 9 ετιας ηλιακου συλλεκτη θερμοσιφωνα μου αφου δεν συμφωνω με το προγραμμα που κοστολογησε ο Μηχανολογος οταν πηγα για να μπω σε εξοικονομω! Μου κοστολογησε περιπου την αγορα ηλιακου 1500 ευρω οταν τον ειχα αγορασει στα 600 ευρω πριν 9 χρονια και καταλαβα οτι οτι προγραμμα εξοικονομω εχει γινει για να υπερκοστολογησουν και να επωφεληθουν στην ουσια οι μηχανικοι και οχι οι πελατες χρηστες....ηθελε επιπλεον να με βαλει να αλλαξω τα κουφωματα παραθυρα που εχω 14 χρονια και ειναι μια χαρα (αλουμινιο  και 2πλα) και να βαλω μονωση βγαζοντας μου ενα κοστος 17-18000 ευρω! (μαζι και ο λεβητας που χρειαζομαι αλλα και μονωση μενω στον 2 ο οροφο οικοδομης )

Τι λετε? να προχωρησω μονος μου σε αντικατασταση με αιτηση Θερμοσιφωνα ειναι 9 ετιας και να βαλω μονος μου εναν λεβητα φυσικου αεριου που εχω συνδεθει και χρειαζομα αμεσα?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, PedroG είπε

Τι λετε? να προχωρησω μονος μου σε αντικατασταση με αιτηση Θερμοσιφωνα ειναι 9

ο δικός μου ειναι 12 - 13  και δεν το σκέφτομαι καν

13 λεπτά πριν, PedroG είπε

και να βαλω μονος μου εναν λεβητα φυσικου αεριου που εχω συνδεθει και χρειαζομα αμεσα?

χτες

Δημοσ.

Το SMS σας ήρθε αμέσως;

Έχω κάνει 3 προσπάθειες σήμερα αλλά δεν έχω λάβει το SMS. Είχε κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PedroG είπε

εχω υποβαλλει αιτηση για αλλαγη του 9 ετιας ηλιακου συλλεκτη θερμοσιφωνα μου αφου δεν συμφωνω με το προγραμμα που κοστολογησε ο Μηχανολογος οταν πηγα για να μπω σε εξοικονομω! Μου κοστολογησε περιπου την αγορα ηλιακου 1500 ευρω οταν τον ειχα αγορασει στα 600 ευρω πριν 9 χρονια και καταλαβα οτι οτι προγραμμα εξοικονομω εχει γινει για να υπερκοστολογησουν και να επωφεληθουν στην ουσια οι μηχανικοι και οχι οι πελατες χρηστες....ηθελε επιπλεον να με βαλει να αλλαξω τα κουφωματα παραθυρα που εχω 14 χρονια και ειναι μια χαρα (αλουμινιο  και 2πλα) και να βαλω μονωση βγαζοντας μου ενα κοστος 17-18000 ευρω! (μαζι και ο λεβητας που χρειαζομαι αλλα και μονωση μενω στον 2 ο οροφο οικοδομης )

Τι λετε? να προχωρησω μονος μου σε αντικατασταση με αιτηση Θερμοσιφωνα ειναι 9 ετιας και να βαλω μονος μου εναν λεβητα φυσικου αεριου που εχω συνδεθει και χρειαζομα αμεσα?

Καταρχάς πως ξέρεις ότι ο έμπορος θα δεχτεί μέσω του προγράμματος να πάρει ηλιακό πίσω αντί για ηλεκτρικό;

Δε λέω ότι δεν θα το κάνουν κάποιοι απλά για να είσαι 100% ενήμερος ειναι σαφές απο τον οδηγό ότι τυπικα δεν επιτρέπεται η αντικατάσταση ηλιακού μέσω προγράμματος. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, StavrosD είπε

Το SMS σας ήρθε αμέσως;

Έχω κάνει 3 προσπάθειες σήμερα αλλά δεν έχω λάβει το SMS. Είχε κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα;

Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή, μέχρι 20 Ιουνίου, , μετά θα βγάλουν τα προσωρινά αποτελέσματα

Μην περιμένετε sms..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...