Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, makrixeris είπε

τα 891 λέει προϊόν και το 138 για την υπηρεσία (τοποθέτηση βάλε βγάλε λογικά) για έγκριση και καταστήματα δεν έχω ιδέα

Για καταστήματα και εγκατάστατες είδα ότι θα υπάρξει ειδικό μητρώο που θα ενημερώνεται συνεχεία μέχρι την λήξη του προγράμματος 15 Μαΐου αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμα. 

https://allazothermosifona.gov.gr/mitroa/ 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/3/2023 στις 11:25 ΠΜ, geodimis είπε

Προδημοσιεύτηκε ο οδηγός του προγράμματος..

Αρκετές ομοιότητες με το "ανακυκλώνω αλλάζω συσκευή" με κύρια προσθήκη την επιδότηση και μέρους του κόστους υλικών/εγκατάστασης εφόσον το σύνολο της αξίας είναι εντός του επιδοτούμενου ποσού.

Προδημοσίευση_ΟΔΗΓΟΣ-ANAKΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ-ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ_16.3.2023-1.pdf 701.4 kB · 31 downloads

Δηλαδή το κόστος κτήσης ηλιακού και εργασιών είναι απαραίτητο να βρίσκεται εντός του ύψους της επιδότησης? Οπότε δεν μπορείς να τοποθετήσεις ηλιακό ανωτέρου κόστους και να επιδοτηθείς βάσει του προγράμματος?

Επεξ/σία από TR-909
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Δηλαδή το κόστος κτήσης ηλιακού και εργασιών είναι απαραίτητο να βρίσκεται εντός του ύψους της επιδότησης? Οπότε δεν μπορείς να τοποθετήσεις ηλιακό ανωτέρου κόστους και να επιδοτηθείς βάσει του προγράμματος?

Οχι βεβαια ...Απλα αν υπαρχει διαφορα την καλυπτεις εσυ 

Δεν ξερω ομως τι γινεται αν σου εγκρινει για 150 λιτρα και παρεις με πιο πολλα λιτρα 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, όσοι κάνατε αίτηση, σας ζητάει κάπου να βάλετε πόσα λίτρα θέλετε ή όχι;

Πως θα προσδιοριστεί το μέγεθος του ηλιακού; Πες πως εγώ χρειάζομαι 200 λίτρα, παίζει μου βγάλει κουπόνι για μικρότερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, Kozanitis1 said:

Καλησπέρα στην παρέα, όσοι κάνατε αίτηση, σας ζητάει κάπου να βάλετε πόσα λίτρα θέλετε ή όχι;

Πως θα προσδιοριστεί το μέγεθος του ηλιακού; Πες πως εγώ χρειάζομαι 200 λίτρα, παίζει μου βγάλει κουπόνι για μικρότερο;

Δεν γράφει ακριβώς. Σου λέει μέγιστο ποσό (π.χ 800 ευρώ) και απο κάτω ένα μήνυμα:

*Τα παραπάνω ποσά αντιστοιχούν σε θερμοσίφωνες >185lt και ΦΠΑ 24%. Σε περιπτώσεις διαφορετικού ποσοστού ΦΠΑ ή τύπου θερμοσίφωνα η μέγιστη ονομαστική αξία μπορεί να είναι χαμηλότερη 

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Δεν γράφει ακριβώς. Σου λέει μέγιστο ποσό (π.χ 800 ευρώ) και απο κάτω ένα μήνυμα:

*Τα παραπάνω ποσά αντιστοιχούν σε θερμοσίφωνες >185lt και ΦΠΑ 24%. Σε περιπτώσεις διαφορετικού ποσοστού ΦΠΑ ή τύπου θερμοσίφωνα η μέγιστη ονομαστική αξία μπορεί να είναι χαμηλότερη 

Προφανως το ποσό θα είναι μικρότερο σε κάποιους γιατί τόσα λίτρα βγάζει και σε δικό μου άτομο που μένει μόνο του και λογικά δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο ηλιακό. 

Το ...αντιστροφο  γινεται ?????????????????

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε σπίτι που για προσωπικούς λόγους δεν έχει αριθμό παροχής ρεύματος αλλά θα μπει μελλοντικα τί βάζουμε στην αίτηση;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sonikk είπε

Σε σπίτι που για προσωπικούς λόγους δεν έχει αριθμό παροχής ρεύματος αλλά θα μπει μελλοντικα τί βάζουμε στην αίτηση;

Δεν μπορείς να κάνεις αίτηση νομίζω. 

Αν κατάλαβα καλά παίρνεις από άλλον ρεύμα. Αν είναι έτσι αυτός μπορεί. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν μπορείς να κάνεις αίτηση νομίζω. 

Αν κατάλαβα καλά παίρνεις από άλλον ρεύμα. Αν είναι έτσι αυτός μπορεί. 

Όχι δεν παίρνει από πουθενά ρεύμα.Θα μπει ρεύμα από φθινόπωρο.

Δημοσ.

Στις συχνες ερωτησεις γραφει :

Βεβαίως, η αίτηση αφορά είτε ιδιόκτητη, είτε ενοικιασμένη, είτε παραχωρημένη κατοικία, εφόσον:

• Αποτελεί την κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία του αιτούντος,
  • Διαθέτει ενεργή, οικιακή (και μη κοινόχρηστη) παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω της οποίας πραγματοποιείται η ταυτοποίηση της κατοικίας αυτής.
  • Μπορεί να τοποθετηθεί Ηλιακός Θερμοσίφωνας στην κατοικία του αιτούντος και δεν υπάρχει περιορισμός από κανονισμούς λειτουργίας (π.χ. κανονισμός πολυκατοικίας, κανονισμός λειτουργίας κτηρίου κ.λπ.)

Μπορω εγω να κανω για την κυρια κατοικια μας και η γυναικα μου για την δετερευουσα εξοχικη που εχει παροχη στο ονομα της ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sonikk είπε

Όχι δεν παίρνει από πουθενά ρεύμα.Θα μπει ρεύμα από φθινόπωρο.

Αδερφέ στην ίδια περίπτωση με εσένα, έκανα αίτηση με αριθμό ΔΕΗ που αντιστοιχεί στης μάνας μου το σπίτι. Το πήρε, τώρα αν με κόψει λογικά αν τσεκάρουν, θα πάρω απο κάποιον φίλο που δεν το θέλει. Τους έχω βάλει όλους να κάνουν χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα να κανω αιτηση για εμενα και μου βγαζει το τρελο οτι :

Οικογενειακό Εισόδημα
€ 64.641,52

Αριθμός Εξαρτώμενων τέκνων
0

Οικογενειακή κατάσταση
Έγγαμος

Αριθμός μελών οικογένειας
2
Το οικογενειακο εισοδημα δεν ξεπερναει τα 30.000 .Τι κανουμε τωρα ?Υπεβαλα ερωτημα στην πλατφορμα αλλα χωρις κωδικο pin  που ζηταει γιατι δεν μου εδωσε 
Καποιο τηλεφωνο ?
Δημοσ.

Δοκιμασα τωρα με το ΑΦΜ της γυναικας μου στο χωριο που εχει δικη της παροχη ΔΕΔΔΗΕ και μου βγαζεις τις ιδιες μαλακιες για το εισοδημα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτανε που εμενες περσι η φετος; Εγω περσι εμενα σε σπιτι που μου ειχαν κανει δωρεαν παραχωρηση οι δικοι μου. Μπορω να κανω γι αυτο το σπιτι αιτηση; 

Την εκανα και περασε. Ελπιζω αν δεν ισχυει να με απορριψουν και να μην την περασει ως ορθη και μετα ζηταν τα λεφτα πισω 😔

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, spocky είπε

Κοιτανε που εμενες περσι η φετος; Εγω περσι εμενα σε σπιτι που μου ειχαν κανει δωρεαν παραχωρηση οι δικοι μου. Μπορω να κανω γι αυτο το σπιτι αιτηση; 

Όπου είχες δηλώσει κάτοικος το 2021 με την δήλωση του 2022 

Αν έχεις παροχή ΔΕΔΔΗΕ στο όνομα σου όπως τα παιδιά μου που τους έχω παραχωρήσει δωρεάν σπίτι νομίζω μπορείς 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...