Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shogo είπε

image.png.c1bb7654bae0d9cd9881537b7fc961de.png

εε ρε Ελλαδάρα αθάνατη

τεσπα εγώ διάβασα ότι ξεκινάνε οι αιτήσεις αύριο Τρίτη 2/5 έπεσα και σε καλό timing γτ ο θερμοσίφωνας μου εχει σαπίσει και είναι για πέταμα

Αυριο ξεκινανε για τα φωτοβολταϊκά αν δεν κανω κάποιο λάθος..Για θερμοσιφωνες δεν εχουν δωσει ακομα κάποια ημερομηνία!

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Αυριο ξεκινανε για τα φωτοβολταϊκά αν δεν κανω κάποιο λάθος..Για θερμοσιφωνες δεν εχουν δωσει ακομα κάποια ημερομηνία!

Ακόμα τίποτα, θα συνεχίσω να μπαίνω πάντως

Untitled.jpg

Επεξ/σία από Shogo
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα ,ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεις κάποιος να μου πει .Στο σπίτι των γονιών μου υπάρχει παλιός ηλιακός ο οποίος είναι σπασμένος και δουλεύουν μόνο τον θερμοσίφωνα ,σε αυτήν την περίπτωση θα γίνει αλλαγή ; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Καλημέρα,

Χθες ανέβηκε η σελίδα και σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 1 και 2.

https://allazothermosifona.gov.gr/

Παρ' όλ' αυτά φαίνεται να μη δουλεύει το link "Είσοδος στην Ψηφιακή Πλατφόρμα Αιτήσεων ".

Έχει καταφέρει κανείς να μπει;

Ακριβώς αυτό, "'ανοιξε" είπαμε όχι ότι λειτουργεί...

• Like 1
Δημοσ.

Λειτουργεί αλλά δεν δουλεύει η διασταύρωση για ΑΜΕΑ και δε μπορώ να το προχωρήσω γιατί βγάζει σφάλμα. Στα τηλέφωνα λένε περιμένετε, πρακτικά δε ξέρουν τι γίνεται.

Είπαν επίσης να ξαναδοκιμάσουμε αύριο και ότι οι ημερομηνίες απλά σημαίνουν ότι μπορούμε από σήμερα να κάνουμε αίτηση σαν ΑΦΜ 1 η 2.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι πήγα να κάνω την αίτηση αλλά μου λέει ότι ο αριθμός παροχής δεν είναι έγκυρος έχω τον βάζω σωστά τη μπορεί να φταίει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nik416 είπε

Να ρωτήσω κάτι πήγα να κάνω την αίτηση αλλά μου λέει ότι ο αριθμός παροχής δεν είναι έγκυρος έχω τον βάζω σωστά τη μπορεί να φταίει?

Έκανα τώρα 

Αριθμό παροχής γράφουμε ότι γράφει ο λογαριασμός, αφαιρούμε παύλα και κενά και επιλέγουμε τα πρώτα 11 ψηφία 

Παραδειγμα : 7 03356478 012 Γραφουμε 70335647801 

Θα υπαρχουν συγεκριμενα καταστηματα για αγορα ή θα ειναι ελευθερη  η επιλογη καταστηματος ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

εμένα έγινε κανονικά. έβαλα κ βεβαίωση αμεα που είναι ο πατέρας μ κλπ κ αριθμό παροχής και την φωτό της βεβαιώσεις αμεα πήρε δεν τα παίρνει με την πρώτη βέβαια θέλει να το κάνεις 3-4 φορές μέχρι να τα φορτώσει. 42,223 βαθμολογία μου έβγαλε 

6. Αναλογούσα Ενίσχυση
Ποσοστό (%) επιδότησης
55 %
Μέγιστη* ονομαστική αξία επιταγής #1 (προϊόντος)
€ 891,00
Μέγιστη* ονομαστική αξία επιταγής #2 (υπηρεσιών)
€ 138,00

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, makrixeris είπε

εμένα έγινε κανονικά. έβαλα κ βεβαίωση αμεα που είναι ο πατέρας μ κλπ κ αριθμό παροχής και την φωτό της βεβαιώσεις αμεα πήρε δεν τα παίρνει με την πρώτη βέβαια θέλει να το κάνεις 3-4 φορές μέχρι να τα φορτώσει. 42,223 βαθμολογία μου έβγαλε 

6. Αναλογούσα Ενίσχυση
Ποσοστό (%) επιδότησης
55 %
Μέγιστη* ονομαστική αξία επιταγής #1 (προϊόντος)
€ 891,00
Μέγιστη* ονομαστική αξία επιταγής #2 (υπηρεσιών)
€ 138,00

Να υποθεσω οτι ειναι για την τοποθετηση κλπ αυτα ?

Ποτε θα ξερουμε αν εγκριθηκε ή οχι η αιτηση ?

Υπαρχουν μονο συγεκριμενα καταστηματα που μετεχουν ?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Να υποθεσω οτι ειναι για την τοποθετηση κλπ αυτα ?

Ποτε θα ξερουμε αν εγκριθηκε ή οχι η αιτηση ?

Υπαρχουν μονο συγεκριμενα καταστηματα που μετεχουν ?

τα 891 λέει προϊόν και το 138 για την υπηρεσία (τοποθέτηση βάλε βγάλε λογικά) για έγκριση και καταστήματα δεν έχω ιδέα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...