Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, 7mike7 είπε

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω. τα εχω βαλει ολα και δεν με αφηνει να κανω υποβολη.

Τί θα κάνουμε;

Καλώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχουν δώσει και όλο μιλάει επί ώρες.Δεν μπορουσα να πιάσω γραμμη καθόλου επί τρεις μέρες προσπαθούσα.

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/1/2025 στις 12:23 ΠΜ, sonikk είπε

Σου εμφανίζει τί ακριβώς όταν περνάς όλα τα στάδιο και φτάνεις στην υποβολή πάνω δεξιά;

Το πεδίο υποβολή είναι σε χρώμα μπλε; Γιατί εγώ όταν ολοκλήρωσα την αίτηση και έφτασα εκεί έβλεπα το κουτακι της υποβολής με χρώμα γκρι;Το πάτησα νομίζοντας ότι την έχω υποβάλλει.Τελικα δεν την έχω υποβάλλει;

το ίδιο ακριβώς και σε μένα. Αν βρω λύση θα στείλω 

Επεξ/σία από 7mike7
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 minutes ago, spocky said:

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο conflict με την αιτηση για καποιον που ειχε παρει εξοικονομω 2020?

Απ'όσο γνωρίζω δεν υπάρχει, ιδίως αν έχει περάσει και η τριετία από την τελική εκταμίευση.

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, spocky είπε

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο conflict με την αιτηση για καποιον που ειχε παρει εξοικονομω 2020?

Όχι, αρκεί να μην έχεις λάβει χρηματοδότηση για το ίδιο πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2025 στις 11:41 ΜΜ, 7mike7 είπε

το ίδιο ακριβώς και σε μένα. Αν βρω λύση θα στείλω 

Στις 18/1/2025 στις 10:26 ΜΜ, sonikk είπε

Τί θα κάνουμε;

Καλώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχουν δώσει και όλο μιλάει επί ώρες.Δεν μπορουσα να πιάσω γραμμη καθόλου επί τρεις μέρες προσπαθούσα.

οποιος δεν μπορει να προχωρήσει με την αίτηση.

Αποθήκευσα την αίτηση.

Την ξανά άνοιξα.

Ξανά έγραψα τον αριθμό παροχής (9 ψηφια.)

Έβαλα ατομικό εισόδημα πχ 10000ευρο  και άλλαξα το οικογενειακό εισόδημα απο 0 σε 1 ευρό 

Μετά το κουμπί υποβολή ενεργοποιήθηκε 

Επεξ/σία από arianosfc
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, arianosfc είπε

οποιος δεν μπορει να προχωρήσει με την αίτηση.

Αποθήκευσα την αίτηση.

Την ξανά άνοιξα.

Ξανά έγραψα τον αριθμό παροχής (9 ψηφια.)

Έβαλα ατομικό εισόδημα πχ 10000ευρο  και άλλαξα το οικογενειακό εισόδημα απο 0 σε 1 ευρό 

Μετά το κουμπί υποβολή ενεργοποιήθηκε 

Μετά την υποβολή αίτησης που έκανες ξαναπηγες να ελέγξεις αν σε αφήνει να ξανακάνεις επεξεργασία; Είναι εκεί με τις τρεις τελιτσες που πατάς και έχει τρεις επιλογές.Προβολη αίτησης ,επεξεργασία,ακύρωση.

Το ρωτάω για να δω αν χρειαστεί να αλλάξω πάλι κάτι.

Μπορείς να το τσεκαρεις και να μου πεις;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 17/1/2025 στις 8:58 ΠΜ, grayfox23 είπε

Εχω την ψιλή κυριότητα σε ένα ακίνητο για το οποίο θέλω να κάνω την αίτηση. Στο Ε1 μου δηλώνεται ως κύρια κατοικία (δωρεάν παραχωρούμενη από τον επικαρπωτή). 

Στην αίτηση, θα τικαρω το «ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ» και απο κάτω το «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΕΝΗ» ή «ΟΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ»; 

Καλημέρα, επειδή είμαι ίδια περίπτωση, μήπως καταλάβαμε τι τικάρουμε απο τα 2; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Δυστυχώς όχι. Στο τηλέφωνο δεν έχω καταφέρει να τους βρω και έχω στείλει ερώτημα στο email τους στο helpdesk και περιμένω(?) απάντηση.

Εαν λάβω απάντηση θα ενημερώσω εδώ. Ή εαν κάποιο άλλο μέλος είναι αντίστοιχη περίπτωση με την δική μας και έχει καταλάβει πως είναι σωστό να το δηλώσουμε ας μας πει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω κάνει αίτηση για ηλιακό, και θέλω να ρωτήσω τα εξής: στο προηγούμενο πρόγραμμα, ανακυκλώνω αλλάζω θερμοσίφωνα, ήμουν επιλαχοντας. Δηλαδή δεν πήρα κουπόνι. Σε αυτό το πρόγραμμα που τρέχει τώρα, εμείς οι επιλαχοντες του προηγούμενου προγράμματος, έχουμε κάποια προτεραιότητα; 

Δεύτερη ερώτηση, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. 31 Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, επομένως απο Απρίλιο θα βγουν τα αποτελέσματα; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Καλημερα. Ο επικαρπωτης ακινητου μπορει να κάνει αιτηση? Οταν ο ψιλος κύριος ειναι άλλος?

Δηλαδή οταν δεν εχουμε πληρη κυριότητα και εχουμε επικαρπωτη και ψιλο κύριο. Ποιός δικαιουται κα κάνει αιτηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...