Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mediazikos είπε

Προσπαθώ να κάνω αίτηση για αντλία θερμότητας.

Περνάω όλα τα στοιχεία και επισυνάπτω τα αντίστοιχα δικαιολογητικά αλλά δεν είναι ενεργό το πεδίο Υποβολή στο τελευταίο βήμα.

Δοκιμάζοντας να περάσω την αίτηση για ηλιακό θερμοσίφωνα και κάνοντας την ίδια διαδικασία το πεδίο Υποβολή  είναι ενεργό.

Δεν θέλω να υποβάλω αίτηση για ηλιακό θερμοσίφωνα αλλά μόνο για αντλία θερμότητας. Είναι εφικτό;

Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

Τελικά τα κατάφερα και την ολοκλήρωσα.

Αν κάποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα, ας ξεκινήσει να κάνει την αίτηση με αρχική επιλογή την επιδότηση θερμοσίφωνα συμπληρώνοντας τα στοιχεία και πριν πατήσει Επόμενο στη σελίδα ας αλλάξει την επιλογή σε αντλία θερμότητας.

Σου εμφανίζει τί ακριβώς όταν περνάς όλα τα στάδιο και φτάνεις στην υποβολή πάνω δεξιά;

Το πεδίο υποβολή είναι σε χρώμα μπλε; Γιατί εγώ όταν ολοκλήρωσα την αίτηση και έφτασα εκεί έβλεπα το κουτακι της υποβολής με χρώμα γκρι;Το πάτησα νομίζοντας ότι την έχω υποβάλλει.Τελικα δεν την έχω υποβάλλει;

Επεξ/σία από sonikk
  • Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω την ψιλή κυριότητα σε ένα ακίνητο για το οποίο θέλω να κάνω την αίτηση. Στο Ε1 μου δηλώνεται ως κύρια κατοικία (δωρεάν παραχωρούμενη από τον επικαρπωτή). 

Στην αίτηση, θα τικαρω το «ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ» και απο κάτω το «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΕΝΗ» ή «ΟΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ»; 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, A_panM είπε

Και εγώ την ίδια απορία εγώ ... Έχω βρει από το ΦΕΚ του προγράμματος την αίτηση που αφορά το minimis στα παραρτηματα. Για ρίξε κ εσύ μια ματιά στο ΦΕΚ... 

Αν μπορείς να μας πεις τι να γράψουμε και οι υπόλοιποι που είμαστε με δωρεάν παραχώρηση? Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Το πεδίο της Υποβολής γίνεται πράσινο όταν είναι ενεργό για να ολοκληρώσεις την αίτηση.

Εφόσον έχεις περάσει τα στοιχεία σωστά χωρίς παραλείψεις, έχεις επισυνάψει τα δικαιολογητικά που ζητάει και έχεις επιλέξει όλα τα κουτάκια στην 3η σελίδα της αίτησης θα γίνει ενεργό και πράσινο.

Αν παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι γκρι θα σου πρότεινα να κάνεις αποθήκευση και να ξεκινήσεις καινούργια αίτηση από την αρχή.

Δημοσ.

Επειδη το θεμα με την αιτηση σε δωρεαν παραχωρηση ειναι μπερδεμα, εχω την παρακατω περιπτωση για οποιν γνωριζεινα βοηθησει. Θελουμε να κανουμε αιτηση για αντλια θερμοτητας στο χωριο. Το σπιτι ειναι 1ος οροφος και ισογειο αλλα με ενα ρολοι ΔΕΗ. Εχουμε κανει δωρεαν παραχωρηση στη γιαγια μου το ισογειο. Την αιτηση θα την κανει ο ιδιοκτητης η η γιαγια μου που ειναι ο "ενοικιαστης". Στα παρακατω πεδια τι βαζουμε:

image.png.51cb3a9c0ab471bcc364c76193945740.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...