Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει ήδη απαντηθεί.

Στα στοιχεία ωφελούμενου, τα πεδία ΤΚ, Περιφερειακή Ενότητα και Δήμος, είναι κενά και δεν σου επιτρέπει να τα συμπληρώσεις - στο Μητρώο της ΑΑΔΕ όλα είναι συμπληρωμένα κανονικά.

Η αίτηση δε προχωράει.

Τι γίνεται στη περίπτωση αυτή?

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, TR-909 said:

Καλησπέρα και συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει ήδη απαντηθεί.

Στα στοιχεία ωφελούμενου, τα πεδία ΤΚ, Περιφερειακή Ενότητα και Δήμος, είναι κενά και δεν σου επιτρέπει να τα συμπληρώσεις - στο Μητρώο της ΑΑΔΕ όλα είναι συμπληρωμένα κανονικά.

Η αίτηση δε προχωράει.

Τι γίνεται στη περίπτωση αυτή?

Απ' ό,τι είπε ο συμφορουμίτης taslikos παραπάνω, είναι πρόβλημα του συστήματος και θα διορθωθεί τις επόμενες μέρες.
Απ' τη στιγμή που δεν τραβάει τον ΤΚ απ' το Taxis, λογικό να μην σου δίνει και επιλογή για Περιφεριακή και Δήμο.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/1/2025 στις 7:35 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Οπότε τα ψηφία μετά την παύλα τα αγνοούμε;

Στο κέντρο εξυπηρέτησης της ΔΕΗ μου είπαν να βάλω τα 11 πρώτα ψηφία.

αν δεις στο Ε1 της εφορίας, δηλωμένα έχεις τα 9 ψηφία.

εμένα πάντως μου το δέχτηκε έτσι όπως σου είπα 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, macgyver3 είπε

αν δεις στο Ε1 της εφορίας, δηλωμένα έχεις τα 9 ψηφία.

εμένα πάντως μου το δέχτηκε έτσι όπως σου είπα 

Εγώ τα εβαλα όλα τα ψηφία γιατί βαριόμουν να κοιτάξω το Ε1.

Αν θέλουν ας το απορρίψουν.

Άλλωστε ζητάει και λογαριασμό ρεύματος που το ανεβασα στα έγγραφα που ζητάει στο δεύτερο στάδιο της αίτησης και φαίνεται και εκεί.

Όταν κάνατε υποβολή σας έβγαλε κάποιο μήνυμα; Ή πήγατε εκεί δεξιά πατώντας προβολή αίτησης που δείχνει ότι βρίσκεται η αίτηση υπό επεξεργασία;

Επίσης δεν κατάλαβα κατι στο πρόγραμμα.

Περα από τις κατηγορίες δικαιούχων όπου μπορεί να είναι αμεα ή αυτοί σε περιοχές στα βόρεια ή αυτοί που είχαν voucher και δεν εξαργύρωσαν οι υπόλοιποι ποια είναι η μοίρα τους;Πάνε με εισοδηματικά κριτηρια;

Δηλαδή ένας με εισόδημα πχ 7000 ευρώ προηγείται από έναν με εισοδημα 10.000 ευρώ;

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sonikk είπε

Εγώ τα εβαλα όλα τα ψηφία γιατί βαριόμουν να κοιτάξω το Ε1.

Αν θέλουν ας το απορρίψουν.

Άλλωστε ζητάει και λογαριασμό ρεύματος που το ανεβασα στα έγγραφα που ζητάει στο δεύτερο στάδιο της αίτησης και φαίνεται και εκεί.

Όταν κάνατε υποβολή σας έβγαλε κάποιο μήνυμα; Ή πήγατε εκεί δεξιά πατώντας προβολή αίτησης που δείχνει ότι βρίσκεται η αίτηση υπό επεξεργασία;

Επίσης δεν κατάλαβα κατι στο πρόγραμμα.

Περα από τις κατηγορίες δικαιούχων όπου μπορεί να είναι αμεα ή αυτοί σε περιοχές στα βόρεια ή αυτοί που είχαν voucher και δεν εξαργύρωσαν οι υπόλοιποι ποια είναι η μοίρα τους;Πάνε με εισοδηματικά κριτηρια;

Δηλαδή ένας με εισόδημα πχ 7000 ευρώ προηγείται από έναν με εισοδημα 10.000 ευρώ;

Εισόδημα και στην αντλία θερμότητας προηγούνται οι κρύες περιοχές.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε

Εισόδημα και στην αντλία θερμότητας προηγούνται οι κρύες περιοχές.

Εγώ είχα καταλάβει για την αντλία δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια. 

“first in - first out” δηλαδή. 

στον θερμοσίφωνα ναι. Κάνω λάθος;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spocky είπε

Μπορει καποιος να κανει αιτηση και για αντλια θερμοτητας και για ηλιακο?

Ναι κάνεις ξεχωριστά αίτηση. Σε αφήνει εσένα να προχωρήσεις; Εμένα ακόμα δεν αφήνει ΤΚ…

Δημοσ.
6 minutes ago, taslikos said:

Ναι κάνεις ξεχωριστά αίτηση. Σε αφήνει εσένα να προχωρήσεις; Εμένα ακόμα δεν αφήνει ΤΚ…

Ναι κανονικα δεν εχω θεμα με ΤΚ. Αλλα προσπαθω να βρω ακρη με αυτο το Minimis δεν εχω ιδεα τι να γραψω μιας και η αιτηση θα γινει σε δωρεαν παραχωρηση σπιτι.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, spocky είπε

Ναι κανονικα δεν εχω θεμα με ΤΚ. Αλλα προσπαθω να βρω ακρη με αυτο το Minimis δεν εχω ιδεα τι να γραψω μιας και η αιτηση θα γινει σε δωρεαν παραχωρηση σπιτι.

Και εγώ την ίδια απορία εγώ ... Έχω βρει από το ΦΕΚ του προγράμματος την αίτηση που αφορά το minimis στα παραρτηματα. Για ρίξε κ εσύ μια ματιά στο ΦΕΚ... 

Δημοσ.
1 hour ago, Jiakometi said:

Υπήρξε επίθεση DoS στο Gov.gr σήμερα.

Μάλλον γι αυτό σέρνεται …

Τώρα πάντως έστρωσε και βλέπει, επιτέλους, και τον ΤΚ οπότε μπορώ να προχωρήσω!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Τώρα πάντως έστρωσε και βλέπει, επιτέλους, και τον ΤΚ οπότε μπορώ να προχωρήσω!

κατάφερα και εγώ επιτέλους να κάνω αίτηση. ευχαριστούμε για την ενημέρωση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να κάνω αίτηση για αντλία θερμότητας.

Περνάω όλα τα στοιχεία και επισυνάπτω τα αντίστοιχα δικαιολογητικά αλλά δεν είναι ενεργό το πεδίο Υποβολή στο τελευταίο βήμα.

Δοκιμάζοντας να περάσω την αίτηση για ηλιακό θερμοσίφωνα και κάνοντας την ίδια διαδικασία το πεδίο Υποβολή  είναι ενεργό.

Δεν θέλω να υποβάλω αίτηση για ηλιακό θερμοσίφωνα αλλά μόνο για αντλία θερμότητας. Είναι εφικτό;

Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

Τελικά τα κατάφερα και την ολοκλήρωσα.

Αν κάποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα, ας ξεκινήσει να κάνει την αίτηση με αρχική επιλογή την επιδότηση θερμοσίφωνα συμπληρώνοντας τα στοιχεία και πριν πατήσει Επόμενο στη σελίδα ας αλλάξει την επιλογή σε αντλία θερμότητας.

Επεξ/σία από mediazikos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...