Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, JOJONAKIS είπε

Στο εγχειριδιο αναφερει "Στην περίπτωση όπου ο Ωφελούμενος είναι Ιδιοκτήτης και η κατοικία ιδιοκατοικείται, τότε δεν θα απαιτείται η Υπεύθυνη Δήλωση De Minimis Ιδιοκτήτη*. ΣΕ όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι υποχρεωτικό έγγραφο."

χωρις να εχει καποιο υποδειγμα για το τι πρεπει να γραφτει

Ολα αυτα πιστευω ειναι σκοπιμα τεχνασματα για να απογοητευεται πολυς κοσμος και να τα παραταει, μου θυμιζουν το Φουσεκη που ελεγε το τηλεφωνο του κ στο τελος εκτος απο το νουμερο ειχε και ενα "Α" για να τον μπερδεψει 🤪

και σε μένα το βγάζει υποχρεωτικό γιατί είμαι ο ιδιοκτήτης αλλά το νοικιάζω το διαμέρισμα. 

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, macgyver3 είπε

ούτε σε εμένα άφηνε να κάνω υποβολή.

τελικά είχα  την επιλογή "κοινόχρηστο" 

στην παροχή ρεύματος.

όταν το διόρθωσα, μπόρεσα και έκανα υποβολή 

Αυτό ήταν και σε εμένα! Ευχαριστώ πολύ

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, A_panM said:

Εγώ θέλω να ρωτήσω σχετικά με την δήλωση de minimis την κάνει αυτός που κάνει την αίτηση ή ο ιδιοκτήτης (σε δωρεάν παραχωρημενη κατοικία)??

Αυτό ακριβώς θα ήθελα να μάθω κι εγώ.

Δημοσ.

Τα αποτελεσματα αν παιρνεις την επιταγη voucher η οχι βγαινουν αρκετο καιρο μετα απο την ληξη των αιτησεων?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JOJONAKIS είπε

Στο εγχειριδιο αναφερει "Στην περίπτωση όπου ο Ωφελούμενος είναι Ιδιοκτήτης και η κατοικία ιδιοκατοικείται, τότε δεν θα απαιτείται η Υπεύθυνη Δήλωση De Minimis Ιδιοκτήτη*. ΣΕ όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι υποχρεωτικό έγγραφο."

χωρις να εχει καποιο υποδειγμα για το τι πρεπει να γραφτει

Ολα αυτα πιστευω ειναι σκοπιμα τεχνασματα για να απογοητευεται πολυς κοσμος και να τα παραταει, μου θυμιζουν το Φουσεκη που ελεγε το τηλεφωνο του κ στο τελος εκτος απο το νουμερο ειχε και ενα "Α" για να τον μπερδεψει 🤪

Εγώ πήρα τηλ σήμερα και χρησιμοποίησα ατάκες του φουσεκη πάντως.

Αν δείτε την φάρσα με τα ΙΕΚ ξυνή καιντα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα καταλάβετε τι ειπώθηκε μεταξύ εμού και δύο θηλυκών που η μία με συνέδεσε με την άλλην και τελικά κατέληξα σε άνδρα που του λεω πώς λέγεσαι πώς λέγεσαι είσαι και εσύ στη λίστα για απόλυση  και μου το έκλεισε το τηλ χαχαχα.

Ε μα πια.Μια απορία είχαμε και ούτε και ήξεραν να μου τη λύσουν.μιση ωρα στο τηλ για να ακούω βλακειες.Απλα ολο ναι εχετε δίκιο και δίκιο και θα μεταφέρουμε το πρόβλημα και π...τσες μπλε...

Μιλάμε για ξεφτέρια.Στη μια μονολογούσα σιγα τί άριστοι τί άχρηστοι και με ρωταει η μία τί είπατε δεν σας ακούω καλα.Άριστο το πρόγραμμα λέω θα μας βοηθήσει πολύ χαχαχα 

Επεξ/σία από sonikk
  • Haha 4
Δημοσ.

Που μπαίνουμε να τσεκάρουμε στο taxis ότι είναι περασμένος ο ΤΚ αν δεν τον αντλεί το σύστημα; 

Μητρώο επικοινωνίας είναι περασμένα τα στοιχεία αλλά δεν τα αντλεί η πλατφόρμα. Επίσης στο τηλέφωνο καλώ από το πρωί και δεν το σηκώνουν. Εσείς πως τους βρήκατε 😆

Ακυρο το σήκωσαν μόλις τώρα και μου είπαν είναι πρόβλημα σε πολλούς και θα φτιαχτεί, αύριο…μεθαύριο…. Στις επόμενες ημέρες..

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Μήπως μπορείς να μου πεις την φόρμα του αριθμού παροχής; Είναι ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧΧ ή μονοκόματο χωρίς παύλα;

9 ψηφία συνεχόμενα 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, macgyver3 said:

9 ψηφία συνεχόμενα 

Οπότε τα ψηφία μετά την παύλα τα αγνοούμε;

Στο κέντρο εξυπηρέτησης της ΔΕΗ μου είπαν να βάλω τα 11 πρώτα ψηφία.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Στο νέο Πρόγραμμα χρειάζεται η αντικατάσταση του παλιού θερμοσίφωνα; Γιατί στο πρώτο πρόγραμμα έγραφε Ανακαινίζω-Αλλάζω ενώ στο καινούριο μόνο αλλάζω. Άρα δίνουμε τον παλιό ή μπορούμε να τον κρατήσουμε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, striper13 είπε

Στο νέο Πρόγραμμα χρειάζεται η αντικατάσταση του παλιού θερμοσίφωνα; Γιατί στο πρώτο πρόγραμμα έγραφε Ανακαινίζω-Αλλάζω ενώ στο καινούριο μόνο αλλάζω. Άρα δίνουμε τον παλιό ή μπορούμε να τον κρατήσουμε;

Στο προηγούμενο πρόγραμμα ήταν προαπαιτούμενο να έχεις ηλεκτρικό (ο οποίος πήγαινε ανακύκλωση, με σφραγίδες και βούλες) τον οποίο αντικαθιστούσες με ηλιακό.

Σε αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Δεν ξέρω αν "αύριο" αλλάξει κάτι ή υπάρξει κάποια διευκρίνιση αλλά για την ώρα φαίνεται ότι μπορείς να αλλάξεις υπάρχοντα ηλιακό με νέο ηλιακό

Δημοσ.
13 ώρες πριν, haris_216 είπε

Στο προηγούμενο πρόγραμμα ήταν προαπαιτούμενο να έχεις ηλεκτρικό (ο οποίος πήγαινε ανακύκλωση, με σφραγίδες και βούλες) τον οποίο αντικαθιστούσες με ηλιακό.

Σε αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Δεν ξέρω αν "αύριο" αλλάξει κάτι ή υπάρξει κάποια διευκρίνιση αλλά για την ώρα φαίνεται ότι μπορείς να αλλάξεις υπάρχοντα ηλιακό με νέο ηλιακό

Ευχαριστώ για την απάντηση.  Στο "αλλάξεις" είναι το ζουμί. Αν σε αφήνουν να κρατήσεις τον παλιό ασχέτου τεχνολογίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...