Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sonikk είπε

Μπαίνοντας στην εφαρμογή για να κάνω την αίτηση και βάζοντας τους κωδικούς taxis  ενώ συνδέομαι μου λέει δεν υπάρχουν αποτελέσματα.Εννοει τα στοιχεία μου κλπ δηλαδή.Τί πρέπει να κάνω; Να πάω πάνω δεξιά που λέει αίτηση και να δημιουργήσω αίτηση; Γιατί πάτησα πάνω δεξιά που λέει αίτηση και δεν είναι τίποτα συμπληρωμένο.Κανονιμα δεν θα πρέπει να ήταν τα βασικά στοιχεία συμπληρωμένα όπως ΑΜΚΑ ,αφμ όνομα,διεύθυνση κλπ;

Το ίδιο συμβαίνει και με εσάς;

Πατάς πάνω δεξιά για νέα αίτηση.

Μετά σου ζητάει να επιλέξεις αντλία ή ηλιακό.

Επεξ/σία από MARIOSNURSE
  • Thanks 1
  • Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Α ναι το ειδα ευχαριστώ.Την έκανα από κινητό που έχει μικρή οθόνη και δεν το έβλεπα.

57 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

έκανα αποθήκευση γιατί τα είχα συμπληρώσει όλα και άφησα κενό το πόσο οικογενειακου εισοδήματος και ξαναμπαινω να βρω που είναι και δεν μου εμφανίζει κάπου την αποθηκευμένη.Δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται κάπου για να την συνεχίσω από εκεί που την άφησα;;

Μας δουλεύουν;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sonikk είπε

έκανα αποθήκευση γιατί τα είχα συμπληρώσει όλα και άφησα κενό το πόσο οικογενειακου εισοδήματος και ξαναμπαινω να βρω που είναι και δεν μου εμφανίζει κάπου την αποθηκευμένη.Δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται κάπου για να την συνεχίσω από εκεί που την άφησα;;

Το βρίσκεις στο εκκαθαριστικό του 2024. Δεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της αίτησης.

Δημοσ.

Εγω με το που μπαινω κ βαζω τους κωδικους μου στο taxis βγαζει ενα

"Δεν είστε εγκεκριμένος χρήστης του συστήματος Αλλάζω Συσκευή Θέρμανσης - Θερμοσίφωνες."

Κανω κατι λαθος?

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς, αν ζεις σε σπίτι που σου έχουν παραχωρήσει μπορείς να κάνεις την αίτηση μόνος σου ή πρέπει να την κάνει ο ιδιοκτήτης; Γιατί βλέπω μόνο 2 επιλογές : Ιδιοκτήτης , ενοικιαστής.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, JOJONAKIS είπε

Εγω με το που μπαινω κ βαζω τους κωδικους μου στο taxis βγαζει ενα

"Δεν είστε εγκεκριμένος χρήστης του συστήματος Αλλάζω Συσκευή Θέρμανσης - Θερμοσίφωνες."

Κανω κατι λαθος?

ακριβώς το ίδιο μου βγάζει και εμένα 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Omnio3 είπε

Γνωρίζει κανείς, αν ζεις σε σπίτι που σου έχουν παραχωρήσει μπορείς να κάνεις την αίτηση μόνος σου ή πρέπει να την κάνει ο ιδιοκτήτης; Γιατί βλέπω μόνο 2 επιλογές : Ιδιοκτήτης , ενοικιαστής.

Αν πατήσεις στο πρώτο ιδιοκτήτης από κάτω σου βγάζει άλλο πεδίο με δύο επιλογές.η μια εξ αυτών είναι δωρεάν παραχώρηση...

Εγώ θέλω να ρωτήσω σχετικά με την δήλωση de minimis την κάνει αυτός που κάνει την αίτηση ή ο ιδιοκτήτης (σε δωρεάν παραχωρημενη κατοικία)??

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ούτε σε εμένα άφηνε να κάνω υποβολή.

τελικά είχα  την επιλογή "κοινόχρηστο" 

στην παροχή ρεύματος.

όταν το διόρθωσα, μπόρεσα και έκανα υποβολή 

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, macgyver3 said:

ούτε σε εμένα άφηνε να κάνω υποβολή.

τελικά είχα  την επιλογή "κοινόχρηστο" 

στην παροχή ρεύματος.

όταν το διόρθωσα, μπόρεσα και έκανα υποβολή 

Μήπως μπορείς να μου πεις την φόρμα του αριθμού παροχής; Είναι ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧΧ ή μονοκόματο χωρίς παύλα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, poipop7 είπε

Η υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη de minimis που ζητάει ποια ειναι ακριβώς ? Και τι πρεπει να γραψουμε ? 

Στο εγχειριδιο αναφερει "Στην περίπτωση όπου ο Ωφελούμενος είναι Ιδιοκτήτης και η κατοικία ιδιοκατοικείται, τότε δεν θα απαιτείται η Υπεύθυνη Δήλωση De Minimis Ιδιοκτήτη*. ΣΕ όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι υποχρεωτικό έγγραφο."

χωρις να εχει καποιο υποδειγμα για το τι πρεπει να γραφτει

Ολα αυτα πιστευω ειναι σκοπιμα τεχνασματα για να απογοητευεται πολυς κοσμος και να τα παραταει, μου θυμιζουν το Φουσεκη που ελεγε το τηλεφωνο του κ στο τελος εκτος απο το νουμερο ειχε και ενα "Α" για να τον μπερδεψει 🤪

• Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...