Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία πληροφορία που είχα είναι ότι τα καταστήματα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα επιδότησης κι έδωσαν ηλιακούς μέσω αυτού, ΑΚΟΜΑ δεν έχουν πάρει φράγκο από αυτά που θα τους έδινε το πρόγραμμα (δηλαδή από το περίπου 50-60% της αξίας των ηλιακών).

Η τελευταία (ανεπίσημη) ενημέρωση/υπόσχεση που έχουν σε απλό τηλέφωνο (όχι επίσημο "χαρτί") είναι ότι θα πάρουν "κάτι" στο τέλος του μήνα και ίσως εξόφληση στο τέλος του χρόνου (ένα χρόνο μετά τη λήξη του προγράμματος).

Οπότε πέρα από το γεγονός ότι έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει πρόθεση να ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα, ακόμα και να γινόταν κάτι τέτοιο δεν πιστεύω ότι πολλοί κατασκευαστές/καταστήματα θα ήταν διατεθειμένοι πλέον να συμμετέχουν για να πληρωθούν 1+ χρόνο μετά.

Συνεπώς όσοι από εμάς πρόλαβαν να πάρουν ηλιακό με το πρόγραμμα...πρόλαβαν

Επεξ/σία από haris_216
  • Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανέρχομαι με το θέμα για να δώσω ίσως μία νότα αισιοδοξίας, μια που στην προηγούμενη μου ανάρτηση ήμουν κάθετος και απογοητευτικός για το μέλλον. 

Αν και ότι είπα ισχύει (σίγουρα δεν έχουν πληρωθεί οι προμηθευτές, υπάρχει θέμα ρευστότητας σε κάποιους και άρα υπάρχει γκρίνια, κλπ) ακούστηκε στη ΔΕΘ (το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αφού είναι φάση "κάποιος είπε σε κάποιον") ότι θα γίνουν οι πληρωμές και ότι ίσως ξανανοίξει το πρόγραμμα για τους επιλαχοντες (δεν μιλάω να γίνει σε 1 ή 2 μήνες αλλά παραπάνω) και, εφόσον περισσεύουν φράγκα, για νέους δικαιούχους. 

Προφανώς για την ώρα είναι ράδιο αρβύλα αλλά σίγουρα δίνει μία αίσθηση αισιοδοξίας στους επιλαχοντες (αν βέβαια μπόρεσαν να περιμένουν για σχεδόν ένα χρόνο) 

Δημοσ.

Εγώ τα έσκασα πάντως (~1250 ευρώ) γιατί ήμουν θέση 61000 περίπου 😛 Έτσι που πάμε ούτε το 2050 δεν θα έβαζα με το πρόγραμμα. Έχω ακόμα 2 ηλεκτρομποιλερ στην αποθήκη βέβαια μήπως χρειαστούν. (ένα λειτουργικό και ένα όχι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...